korstna ladumine

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
kröösus
külaline

korstna ladumine

Lugemata postitus Postitas kröösus »

Kui palju maksab 4 meetrise korstna ladumine?
priit42
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: korstna ladumine

Lugemata postitus Postitas priit42 »

puhasvuuk 8kr kivi, mustvuuk 6kr kivi
korstnaboss
külaline

Lugemata postitus Postitas korstnaboss »

:wave: meetrihind on 8- 10 krooni kivi + korstnapits 2000krooni tükk.
mr.uba
külaline

Lugemata postitus Postitas mr.uba »

Mina oma korsnapitsi laduma sellist meest küll ei usaldaks, kes ütleb ladumise hinnaks 2000 EEK/tk. Sest mul on majal kaks korstnapitsi. Üks neist on suur, ladumiseks kulub ligi 1000 kivi. Selle ladumise eest maksta 2000, (ehk 2 EEK kivi), tundub olevat liiga odav. Teine korstnapits, milles vaid 40 tellist 2000EEK (50 EEK/tk) jälle ebamõistlikult kallis.
võtame mönuga
külaline

Lugemata postitus Postitas võtame mönuga »

mr.uba kirjutas:Mina oma korsnapitsi laduma sellist meest küll ei usaldaks, kes ütleb ladumise hinnaks 2000 EEK/tk. Sest mul on majal kaks korstnapitsi. Üks neist on suur, ladumiseks kulub ligi 1000 kivi. Selle ladumise eest maksta 2000, (ehk 2 EEK kivi), tundub olevat liiga odav. Teine korstnapits, milles vaid 40 tellist 2000EEK (50 EEK/tk) jälle ebamõistlikult kallis.

kuidas võtta?! :yahoo:
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Üks küsis korstnapitsi ladumise eest 20EEK kivi :roll: Tuleb ise kellu kätte võtta :)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Oleneb, milline korstnapits.

Ei ole see kõrgel katusel turnimine päris niisama, et muudkui pläpa-pläpa kivid paika.
Oli mul kunagi üks klient, kes soovis ise teha abitööd, et saada odavamalt. Hakkas redelit pidi kive üles tooma. Juba poole peale jõudnud, hakkasid vennikesel jalad all värisema. Ja ei saanudki mehest mulle abitöölist.
Pealegi, kui ma korstent sulle laon, siis ma ei ole su tööline. Osutan sulle korstna ladumise teenust. Tööline oleksin siis kui palkaksid mind ametlikult, kindlustaksid kõigi tööriistade, vahenditega, tasuksid minu eest ka maksud. Kord aastas tasuline puhkus. Haigusrahad. Sõidutaksid objektile. Koolitaksid mind oma kulul. Et mind kindlustada aastaringselt tööga, kulutaksid reklaamile. sul oleksid ettevõtlusega seotud kulud, raamatupidamine, igasugune muu bürokraatlik jama. Ja siis leiad, et pole see 20 EEK/kivi midagi nii palju. On kindlasti tasuvamaid töid või ärisid. Miks küll eesti inimene tänapäeval nii kade on kui töö eest keegi ka midagi saab. Aga kui muidusööjad, igasugu spekulandid, korruptandid ei millegi eest suuri summasid taskusse ajavad, siis see justkui normaalne või mis. :banghead:
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Külaline kirjutas:Oleneb, milline korstnapits.

Ei ole see kõrgel katusel turnimine päris niisama, et muudkui pläpa-pläpa kivid paika........
Su jutt on õige, aga kui hakkad seda tellijatele rääkima, siis tekib neil selle suhtes valikuline kuulmine (muutuvad kurdiks) või raskusi teemast arusaamisega. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru

Ei ole siin mu poolt mingit ohkimist,sest valikuid on palju ja lihtsalt vastasin teemaalgataja küsimusele.
20EEK/kivi ladudes sai 2500EEK 7-8 tunnise tööpäeva eest, mis on suht mitte vähe mu arust, arvestades, et sellest riigimakse vaevalt, et eriti makstakse- näpu otsaga ilmselt ainult.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

Ponskar lärtsub puusalt!
Katusele töölava monteerida
65-70kg.segu üles vedada
125 kivi üles vedada ja paika asetada 7-8 tunniga on võimalik aga kogu protsess kõrvalt vaadates oleks nagu mingi kohalik MM. kus medaleid ei jagata ja kvaliteedist ei ole juttugi.
Seda kuidas sa eterniiti demonteerisid ma juba lugesin,korsten ei ole tilu-lilu, et purk red-bulli ja bansai üles.
Igal juhul edu sulle Ponskar seal kõrgel üleval.
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru

maik kirjutas:Ponskar lärtsub puusalt!
Katusele töölava monteerida
65-70kg.segu üles vedada
125 kivi üles vedada ja paika asetada 7-8 tunniga on võimalik aga kogu protsess kõrvalt vaadates oleks nagu mingi kohalik MM. kus medaleid ei jagata ja kvaliteedist ei ole juttugi.
Seda kuidas sa eterniiti demonteerisid ma juba lugesin,korsten ei ole tilu-lilu, et purk red-bulli ja bansai üles.
Igal juhul edu sulle Ponskar seal kõrgel üleval.
No ei lärtsu puusalt. Miks need ehitusmehed kõik nii uskmatud on mida ma räägin :) Omal maja ehitus käsil ja tuttavatel abis ka saanud käia ning räägin lihtsalt, mida ise teinud ja mille eest ise maksnud olen.
Aga see pits (~20eek/kivi) oli üks reaalne korstna pits, mille eest sai makstud. Lava ei ehitatatud, 45-ne katus....
Pakuti ka 10EEK/ kivi, aga sellist ei julgenud võtta, kuna arvasin,et see pits on mitme päeva töö ning hind liiga odav (voodriga, umbes kuskil 1,8m kõrge).
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Tere,

viimasel ajal on levima hakanud "korstnaviirused".
Mul on tulnud suhteliselt lühikese perioodi vältel lõhkuda ja ümber laduda mitmeid "nakatunud" korsnaid.
Näide 1: vanapaar Nõmmelt, (väga kurvad ja nördinud) nendel mõni aasta tagasi ehitatud korsten ja korstnapühkija enam pühkimisteenust ei osuta, kuna vuugid tühjad ja korsten väidetavalt tuleohtlik.
Näide 2: Memm Vasalemmast kurdab, et alles mõned aastad tagasi ehitatud korsten, aga korstnapühkija väitvat, et, korsten tuleohtlik, tuleb ehitada uus.
Näide 3: Majaomanikust pereisa Kristiine linnaosast pöördub minu poole murega, et 5 aastat tagasi ehitatud korstnal vuugid tühjad, vaja ehitada uus.

Mnjah... ja nüüd ma siin omaette mõtlen, et kust need korstnaviirused küll tulevad???
:scratch:
karlsson katuselt
külaline

Lugemata postitus Postitas karlsson katuselt »

vuuk kirjutas: Mnjah... ja nüüd ma siin omaette mõtlen, et kust need korstnaviirused küll tulevad??? :scratch:

Hm.Kust tulevad, kust tulevad...Vanasti pakuti katust, nüüd paljudel endal lendab katus... :lol:
aga
külaline

Lugemata postitus Postitas aga »

Tere.
Võibolla on asi selles,et pitsi ladumisel peaks kasutama natukene kangemat müürisegu nt.M200. Arvan,et selliste temp.kõikumiste juures c.70-80 kraadi.võib ikka väheke kangem segu parema resultaadi anda.
Vasta