Puitlagi, ehituskile ja saepuru

kaevurajaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda

Puitlagi, ehituskile ja saepuru

Lugemata postitus Postitas kaevurajaja »

Kas selline kombinatsioon toimib? Olemas jämedatest laudadest puitlagi (endine laudalagi) ja kui panna selle peale ehituskile ja siis saepuru siis kas see on hea mõte? St mingit vee tekkimise ohtu pole? Või peab midagi muud sinna vaele panema või kile krussi jätma .... MUl kodus on puitlagi, selle peal kile ja selle peal klaasvill ja asi nagu toimib.
Kasutaja avatar
motamees
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 209 korda
On tänatud: 191 korda

Re: Puitlagi, ehituskile ja saepuru

Lugemata postitus Postitas motamees »

Mina seda kilet ei paneks. Teeks hoopis hästi lahja saepurubetooni ja valaks sellega laepealse ära. Kena hingav värk ja ei pudise/vaju ka siis.
Loe siit ümberringi teemadest, kuipalju jama on kile kasutmine toonud. Muidugi siis kohe noomitakse sind, et oled midagi valesti teinud. Samas aga ette ei tea keegi, mis valesti, mis õieti. Parem siis kasutada lihtsalt igivanu läbiproovitud võtteid.
Kõikse ilusam pilt oli see, kui veekindel laekate oli vee kogunemise (keegi ülalt uputas) tagajärjel veninud lonti nagu täislastud kondoom. :)
.
Tel 5o9279o
kaevurajaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas kaevurajaja »

motamees kirjutas:Mina seda kilet ei paneks. Teeks hoopis hästi lahja saepurubetooni ja valaks sellega laepealse ära. Kena hingav värk ja ei pudise/vaju ka siis.
Loe siit ümberringi teemadest, kuipalju jama on kile kasutmine toonud. Muidugi siis kohe noomitakse sind, et oled midagi valesti teinud. Samas aga ette ei tea keegi, mis valesti, mis õieti. Parem siis kasutada lihtsalt igivanu läbiproovitud võtteid.
Kõikse ilusam pilt oli see, kui veekindel laekate oli vee kogunemise (keegi ülalt uputas) tagajärjel veninud lonti nagu täislastud kondoom. :)
Mis too saepurubetoon veel on? Kas selle kohta võib ka kusagilt siit foorumist lugeda. Aga mul endal on majal lae peal kile ja kondensist on asi väga kaugel. Aga et siis tsemendist tehtud segu kuhu saepuru sisse panna? Kas motamees on ikka ehitusmees kellel on motikas või ikkagi ainult motamees?
Kasutaja avatar
motamees
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 209 korda
On tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas motamees »

Motamees on motamees, lihtsalt elus asju näinud. Isegi saepurubetooni olen näinud ja mitte ainult näinud, vaid ka ise seda teinud/paigaldanud. Siiamaani elan köögis, kus saepurubetoonist põrand valatud. Juba 20aastat.
Saepurubetoon on liiva, tsemendi ja saepuru segu. Natuke on lupja ka sees. Sellest võib isegi kandvaid seinu valada. Laepeale teeks hästi lahja segu, kuna siis on ta soojapidavam. Näiteks seina valamisel piisab 40cm tänapäeva soojustuse saavutamiseks.
Saepurubetoonist on siin foorumis ka pikalt juttu olnud. Üks mees sõimati algul päris läbi, sest ta tahtis omale sellest maja valada. Peale pikka seletamsit võitis ta isegi endale poolehoidjaid.
Motamees ei ole profesionaalne ehitusmees. Nii, et ära sa mette teda tõsiselt võta. Teen foorumis niisama nalja. ;)
Kui aga sul ikkagist huvi on, siis ...
Saepurubetoon - 1osa tsementi, 3osa liiva ja 10osa saepuru. Segatakse kuivalt ära ja siis lisatakse lubjapiim.
...tere tulemast naljameeste sekka.
:)
.
Tel 5o9279o
Vasta