vahendusfirma pettus
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
-
- külaline
vahendusfirma pettus
Lugemata postitus Postitas pse »
Tere mul oleks teile siis selline lugu rääkida, leidsin juuli alguses netist otsides töö Inglismaal kus pakkuti laotööd, riiete pakkimist ja juustuvabrikusse tööd kuna võrus ka tööd eriti ei ole siis võtsin ühendust ja küsisin kus õeldi et aerosooli tehase koht on ainult vaba et teised kohad on kinni, siis mõtlesin pikalt ja lõpuks olin nõus minema peale vanematega rääkimist ja tuttavatele ütlemist, telefonis rääkisin alguses firma paipro oü sekretäriga kes minu ülatuseks oli meesterahvas ja hiljem rääkisin ka firma juhiga kuldar paiga kellega sain alguses hästi läbi ja lubati kõik et elukoht on olemas, töökoht on kindel et kohe saab tööle ja seal ei ole midagi rasket, kohe lubati et saab tööle ja üks asi tuli ka hiljuti meelde et lubati leping ka teha enne minekut aga mida ei tehtud, kõik tundus alguses normaalne, üks asi jäi lisamatta et võeti vahendustasu 4000 krooni mis tundus küll kahtlane et kohe tahetakse raha saada kuigi alguses ei tohiks üldse raha võtta inimeste käest vaid esimesest palgast, enne minekut saatedi ka email kus asjad oli ootamatud et on hoopis tööintervjuu, test ja on veel päris palju asju millest ei olnud juttugi alguses, 12 juuli oli siis minek sõitsime laevaga helsinkisse, siis helsinkist lennukiga manchesteri ja sealt bussiga leedsi mille eest ise tasusime, kohe järgmine päev oli tööintervjuu morleys mille tegime ära ja hiljem leidsime läbi raskuste kuldari ühe kunagise tuttava raneli abiga läbi raskuste elukoha kelle numbrit ta ei tahtnud eriti anda kui lõpuks saime elukoha (mille leidmine ei olnud kerge) ja pangakontod korda siis tundus kõik korras aga kui olime ootanud üle kahe nädala siis tuli välja et tööle ei saagi ja mu tuttav kellega me koos sinna läksime helistas kuldarile kes ütles et küll me leiame töö ja tema ei maksa vahendusraha tagasi (vahendusraha pidime maksma aerosooli tehase töö eest, kuhu me tööle ei saand), siis me hakkasime ise otsima agentuuridest ja igalt poolt kuid ei midagi, ootasin ise tööd üle kolme nädala kuigi tööle pidi kohe saama kuldari juttu järgi aga mis tuli välja et ise otsitud töö tänu tuttava abile osutus liiga kaugele ja mida ei saand vastu võtta siis ei jäänd mul muud üle kui tulla tagasi eestisse kuna rahad olid otsas ja tööle ei saand mitte kuskile leedsi lähedale, ta saatis veel ühe inimese kes ka pole veel tööd leidnud ja saatis ka kaks naist kes võtsid töölt eestist lahti ning tulid ka kuldari kaudu inglismaale tööle kellest üks ei oska inglis keelt ja teine ei lugeda ega kirjutada, kuid kuldar oli õelnud et inglis keelt ei lähe vaja ja ilma selleta saab hakkama, kuid seal peab tegema pangakonto mis tehakse eraldi ruumis kuhu teisi ei lasta ja kus on kintlalt inglis keelt vaja, siis ni number kuhu peab ise helistama ja ise hiljem kohal käima , töövestlusel on ka inglis keelt vaja ilma selleta ei saa töölegi vb, kuldar ainult valetab ja ajab sellist juttu et läheksin kohtusse selle asjaga kui tahan tema käest raha kätte saada ning mustan tema nime mida ta ütles mu emale kuna mul ema andis asja politseise kus hakatakse selle asjaga tegelema kui laekub rohkem avaldusi, see ei ole normaalne mis kuldar korraltab ja mida ta inimestega teeb et valetab ja saatab kas või üksi inimese inglismaale peaasi et saaks raha kätte, inimeste peake ta hiljem ei mõtle peaasi et saaks raha kätte ja kõik on tema arvates normaalne, helistasime ka tarbija kaitsesse kus öeldi et peab leping olema aga mida ei tehtud kuid lubati ise ei oska midagi eriti praegu rohkem ette võtta kuid petta saanuid on veel http://trip.ee/content/suurbritannia/toovahendu... mis näitab kõik ära .
-
- külaline
Re: vahendusfirma pettus
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Murelik lugu ! Ja kõik lausa ÜHE lausega välja öeldud !
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Sa raks, kas selle lause saab ühe hingetõmbega välja öelda? 

-
- külaline
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
kas kodukolhoosis tööd vähe, et kõik muudkui väljamaale tormavad
Hüppa
- Ehitusfoorum