Teada, et Eestis tegutseb vähemalt 6 tänavakivi tootjat ning hinnas on kohati 2x kordne vahe sees.
Austatud kivimehed, kel pike kogemus, kellel firma kive eelistada ning mis oleks see õige ?
Tänud

Lugemata postitus Postitas rookie »
Lugemata postitus Postitas Tehnolog »
Lugemata postitus Postitas Zibit »
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Lugemata postitus Postitas jõrr »
Lugemata postitus Postitas rookie »
Lugemata postitus Postitas siimEst »
Lugemata postitus Postitas ogriv »
siimEst kirjutas:plaan oü Audru Kivist tellida kivid, kui head ka on teised ? http://www.audrukivi.ee Pärnu betoon siiski ju tasemel või?
Lugemata postitus Postitas ykskülaline »
Lugemata postitus Postitas võlausaldaja »
Lugemata postitus Postitas sax »
rookie kirjutas:Tere,
Teada, et Eestis tegutseb vähemalt 6 tänavakivi tootjat ning hinnas on kohati 2x kordne vahe sees.
Austatud kivimehed, kel pike kogemus, kellel firma kive eelistada ning mis oleks see õige ?
Tänud
Lugemata postitus Postitas AGL »
Lugemata postitus Postitas Kraniit Oü. »
sax kirjutas:Olen oma 10 aasta vältel tegelenud paigaldusega ja võiksin kiidusõnu öelda Virukivi toodangule igati viisakas ja mõõtmetsekivi eriti peaks mainima pealmis punda nagu lihvitud peegel sile kena vaadata peale paigaldust silm
Lugemata postitus Postitas kivimehe arvamus »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Minu kui betooni mehe arvamus on selline(kindel teadmine) betooni võib teha kõigist peasi et on betoonis suuremaid osakesi kui liiv ja täitematerjalide omavaheline siduvus ja protensaalsus(oluline) kui ikka betoonis ei ole kildu on ta müüri segu .BETOONI VÕIB KÕIGIST TEHA PEASI ET OLEKS JÄLGITUD BETOONI KOOSTIST TSEMENT,LIIV(siduvaine)KILLUSTIK(polevahet kas on paekild,gruusakild või graniidikild)LISAAINED MIS PARANDAVAD BETOONIOMADUSI(külmakindlust,tugevust)kivimehe arvamus kirjutas:Selge on see, et Ruduse kivi on parim aga hind on ka vastav:)
Sellest Audru kivist ei arva ma küll midagi head.Ühe korra olen paigaldanud ja see jäi ka viimaseks.Kivi küll iseenesest on tugev aga kik muu annab soovida.
Taloti kivi oli kunagi täitsa hea, nüüd aga ei julge sealt tellida sest küsivad ettemaksu ja olen kuulnud, et kivid ei pruugi kohale jõudagi![]()
Virukivi on ilus, sile ja igati mõõdus aga teevad kive kas oli nüüd kruusa baasil vms.Õige oleks graniitkillustiku niisiis ei tea kuidas on lood külmakindlusega.
Rae Kivitehas, hind ja kvaliteet on paigas.
Ikodor, asjalikud kivid
Balti kivitehas, neil seda arenemisruumi veel onEsialgu on veel kivi kvaliteet eelkõige tugevus kehva aga hind selle eest hea
Kehra kivitehas, suhteliselt hea tugev kivi vahest on mõõdust natuke väljas aga üldiselt siiski hea
Columbia-kivi teeb ka tänavakive ja võiks öelda, et välimust sellel kivil küll ei ole aga selle eest väga tugev
Betoneksil on ilus hea mõõdus kivi aga kuidagi pehmevõitu, teemantketas lõikab nagu saia:)
Kiviparketi tehas, viimane koht kus kivi ostaks:D See vist sulges uksed ka:)
Minu kui kivimehe arvamus:)
Lugemata postitus Postitas Kiviplaat »
Lugemata postitus Postitas tean küll »
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Lugemata postitus Postitas trumm »
Lugemata postitus Postitas Viru Kivi »
Lugemata postitus Postitas pavingstones »
Lugemata postitus Postitas siimEST »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas draggo »
Lugemata postitus Postitas kivipanija »
Mine “Betoon ja betoonitooted”