Tapeetimistöö mustamäel! KIIRE

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Tapeer
külaline

Tapeetimistöö mustamäel! KIIRE

Lugemata postitus Postitas Tapeer »

Mustamäel paneelmajas vaja tapeetida üks tuba (pikkus kuskil 5m ja laius 3m).
Toale vahele ehitatud kipsist vahesein uksega(3m)

Vaheseina ühele poole tuleb tapeet mis tuleb mustrisse ajada.Teised seinad lähevad tavatapeedialla.Aknaseina jääb vana värv!

Vana tapeet maha võetud ,seinad pahteldatud,lihvitud,samuti vahesein pahteldatud ja lihvitud.

Ühesõnaga ühepäevatöö KORRALIKULE tapeetijale...Maksan 1000.-
Ütleks veel üle ,et inimesel kes elus paar korda tapeetinud ja pole asi viisakas välja kukkunud,pole mõtet helistada!

56748015
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Tapeetimistöö mustamäel! KIIRE

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Tapeer kirjutas:Ühesõnaga ühepäevatöö KORRALIKULE tapeetijale...Maksan 1000.-
Ütleks veel üle ,et inimesel kes elus paar korda tapeetinud ja pole asi viisakas välja kukkunud,pole mõtet helistada!
Paari sõnaga öeldes, et korralikku tapeetijat pakutud hinnaga ....???? See oleks ühepäevatöö kui oleks ka paanid ette juba mõõtu lõigatud ja liim ootamas koos tapeetimisaluse jne-ga. Sinu pakutud hinnaga leiad sellised, kellel palusid mitte helistada. Lõin enam-vähem postituses antud mõõtude järgi m2-d kokku ja sain tapeetimise hinnaks 21-22.-/m2. Mulle ei makstud firmas enne ehitusbuumi (2003) ka nii vähe. Korraliku tapeetija saad kui korrutad pakkumishinna 3-ga! Võib-olla sul veab, mine tea.
PS! Võta seda postitust kui lihtsalt üht minu arvamust hinnast, korralikust tapeetijast ja ilusast lõpptulemusest!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Tapeer
külaline

Ma võin need paanid ka valmis lõigata,platsi puhtaks teha ja tapeediliimi kõrvale tõsta,kui see midagi aitab!

1000.- krooni päevatöö eest ei ole vähe ma leian,kindlasti on vastuvaidlejaid,kuid hind jääb selliseks!

56748015
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Üks õhtu 4 tundi ja ja teine õhtu samapalju ning 1000.- nagu maast leitud! :)
Urmasr
Tapeer
külaline

Ei saanud viimasest postitajast eriti aru!? kas oled huvitatud tööst? päevaga tuleks ära teha!
Urmas
autodidakt

Tapeer kirjutas:Ei saanud viimasest postitajast eriti aru!? kas oled huvitatud tööst? päevaga tuleks ära teha!
Ei, ei ole huvitatud, aga tapeetimisest natuke mõikavana, panevad imestama nõudmised- kvaliteet, kiirus ja lahja hind. Viskab ette pildi, kus need tingimused meenutavad rohkem mingit küla Jaanipäeva, kuhu on kutsutakse profisportlane, tal palutakse võistelda, oodatakse vähemalt EM tasemel tulemust ja auhinnaks on kast õlut. Kui oskajal tapeetijal on igav ja midagi muud pole teha, siis võiksid need tingimused ehk isegi sobida nagu mõni pensionär.
Selle eelmise postitusega mõtlesin seda, et miks sa ise ei tee kui tapeetimise kvaliteedinõudeis, maksumuses ja ajakulus nii teadaja oled.
Lisaks, loe motot minu postituste joone alt!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
arbuusiiha
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas arbuusiiha »

TERE! minu hind oleks 1400 eek. alustada saaks kohe ja õhtuks oleks töö unustatud.kui huvi on siis võtke ühendust.

58 382 337. :)
usr1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas usr1 »

to :arbuusiiha

Kas tõesti nii rasked ajad, et ei saa ise klientidele helistada.
Kõik torudest ja kaevetööd
55 118 46
http://www.Torumehed.ee
ixxar3
külaline

Lugemata postitus Postitas ixxar3 »

ja kes käskis sul siin kommida,inimene teeb oma valiku ise kas ta on nõus oma hinnast üle maksma 400 eeki v mitte. info on edasi antud ja muu on tellia otsustada, kui häda käes oleks teeksin selle töö ilmselt ka 20 eek m2 ära. :hello:
Tapeer
külaline

Ei, ei ole huvitatud, aga tapeetimisest natuke mõikavana, panevad imestama nõudmised- kvaliteet, kiirus ja lahja hind. Viskab ette pildi, kus need tingimused meenutavad rohkem mingit küla Jaanipäeva, kuhu on kutsutakse profisportlane, tal palutakse võistelda, oodatakse vähemalt EM tasemel tulemust ja auhinnaks on kast õlut. Kui oskajal tapeetijal on igav ja midagi muud pole teha, siis võiksid need tingimused ehk isegi sobida nagu mõni pensionär.
Sa kodanik peaksid kodus raamatut kirjutama,mitte siin foorumis enda vaimukust rakendama!
Selle eelmise postitusega mõtlesin seda, et miks sa ise ei tee kui tapeetimise kvaliteedinõudeis, maksumuses ja ajakulus nii teadaja oled.
Lisaks, loe motot minu postituste joone alt!
Ülehitust teinud üle 5 aasta juba ,kuid ainuke asi mis vastukarva käib ja mitte kuidagi välja ei taha tulla on selle liimise paberi seina toppimine! Lihtsalt ei taha sitta toota,sellepärast otsingi tööle ,mis tean ,et endal välja ei tule inimest,kes saab sellega hakkama!

Ühesõnaga,otsin ikka inimest,kes tuleks ja tapeediks mustamäel selle toa ära 1000.- eest!
ixxar3
külaline

kas tegemist on paber tapeediga v fliis tapeediga. võiks asja üle vaadata ja ilmselt ka ära teha :amen:
ixxar3
külaline

jahh kuna elan ilmselt suht lähedal teile siis olen nõus ära tegema.
vaataks tapeedi üle telliks liimi.ja teeks ära

58382337!
Urmas
autodidakt

Tapeer kirjutas:Ülehitust teinud üle 5 aasta juba ...............
Mul on pakkuda üle 100 m2 kipslagede ehitust+ karniisid. Max hind on 30.-/m2 ja rohkem ei paku! Üle nelja päeva see aega võtta ei tohiks. Oled nõus?
Tapeer
külaline

Teema Lukku!
Suletud