Ahjuukse kinnitamine
Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
Ahjuukse kinnitamine
Lugemata postitus Postitas sac »
Tere,
Ahjuuks (õigemini siis selle leng) on hakanud logisema. Kinnitatud momendil vist mingite klambritega. Mis variandid selle korralikuks fikseerimiseks on? Vaatasin, et lengi sees on kahel pool ülal augud - kas panna lihtsalt sealt kruviga? Kui jah, siis millist tüüblit peaks kasutama?
--
Andreas
Ahjuuks (õigemini siis selle leng) on hakanud logisema. Kinnitatud momendil vist mingite klambritega. Mis variandid selle korralikuks fikseerimiseks on? Vaatasin, et lengi sees on kahel pool ülal augud - kas panna lihtsalt sealt kruviga? Kui jah, siis millist tüüblit peaks kasutama?
--
Andreas
Re: Ahjuukse kinnitamine
Lugemata postitus Postitas nõginina »
Puurid lengist 6mm augu läbi,surud ukse vastu ahju nii nagu peab olema,6 mm kivipuuriga puurid augu tellisesse ilma löögita,nüüd puurid lengist augu 8,5-9mm puuriga üle ja siis keerad 8mm betoonikruvi auku ja pingutad nii palju,et uks kergelt loksub.Kruvi peaks jääma keset tellist ja võimalusel puurida täis tellisesse mitte pisikestesse lõigatud tükkidesse.Kummalegi poole 2kruvi ja asi korras.
Edu
Edu
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas kristo mägi »
Mina puuriksin 5,5 mm-se puuriga ja kinnitaksin 6mm-te betoonikruvidega. Kardan et kolleeg pidas silmas samu kruve, neil on pea jah 8mm. Vabandust, kui palaval suveõhtul vaidlusi üles kutsun siin äkki.
Edu ka minu poolt!
Edu ka minu poolt!
Lugemata postitus Postitas nõginina »
5,5 kivipuuri pole veel kohanud,kahtlen kas 5,5 augus 6kruvi üldse kinni jääb.kristo mägi kirjutas:Mina puuriksin 5,5 mm-se puuriga ja kinnitaksin 6mm-te betoonikruvidega. Kardan et kolleeg pidas silmas samu kruve, neil on pea jah 8mm. Vabandust, kui palaval suveõhtul vaidlusi üles kutsun siin äkki.
Edu ka minu poolt!
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 398 korda
- On tänatud: 194 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Ei peagi kindlasti need betoonikruvid olema. Nüüdse aja kruvid kõik head sitked ja 5 mm puuriga läheb 6 mm kruvi ja nõnda 40-60 mm kivisse sisse.
kena köik
kena köik
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
-
- Uus kasutaja
On ikka. 5,0 5,2 ja 5,5 mm. 5mm-ne läheb betoonikruvi jaoks sellises olukorras liiga tihedaks, paisumised jm. Tavakruvi 6mm-ne jah viiesesse auku paras. Kasutan seda meetodit ka. 6mm-sele betoonikruvile 5,5-ne auk mu meelest täpselt paras. Ei ole näinud jõudu, mis selle kruvi sealt välja tiriks.
-
- Uus kasutaja
Käisin muide ükspäev üht ust tagasi panemas, raske malmist klaasuks. Härra oli pannud saviga ja uks kukkus suht kiiresti kohe ära. Peremees kutsus meistri tagasi, meister pani ukse uuesti samamoodi ette, ütles et mingipäev võib toed ära võtta ja nüüd peaks kestma oma paar-kolm kuud kindlalt. 

Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit