Õhupuhasti kaldlaele

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
jaanimardikas
külaline

Õhupuhasti kaldlaele

Lugemata postitus Postitas jaanimardikas »

Planeerime katusekorruse kööki. Hetkel plaan panna pliit köögisaarele, mis asuks kaldlae all. Maast laeni oleks seal, kuhu pliiti planeerime, kõrguseks 2 m. Lahendamist vajab õhupuhasti probleem. Pliidi kõrgus oleks 85 cm, siis 70 cm, mis on ettenähtud pliidi ja õhupuhasti vahele, ja jääbki ainult 45 cm õhupuhasti kõrguseks.Tekkis küsimus, et kas nii madala minimaalse kõrgusega pliidikubusid üldse saadaval?
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1304
Liitunud: 02 Veebr 2005, 17:31
On tänatud: 35 korda

Re: Õhupuhasti kaldlaele

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.

Leiad ikka, aga hind on krõbe. Ja neid tuleb natuke ringi teha. Näiteks selline http://www.elux.ee/product/202462/.

Toomas
jaanimardikas
külaline

Re: Õhupuhasti kaldlaele

Lugemata postitus Postitas jaanimardikas »

jah, kõik saare-tüüpi õhupuhastajad on krõbeda hinnaga kahjuks. seda me mõtlesime ise ka, et äkki lõikaks lihtsalt seda karkassi ülevalt lühemaks, aga köögifirmast öeldi, et seda materjali lõigates võib see koledaks muutuda - värv võib teistsuguseks minna, kuna tekivad mingid pinged vms sinna terasesse seda ise lõigates... ei tahaks investeerida 9000 eeku ja siis lõikamisega asja ära rikkuda
jan
-
Postitusi: 964
Liitunud: 08 Mai 2006, 22:27
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Re: Õhupuhasti kaldlaele

Lugemata postitus Postitas jan »

Kas niiviisi ei kannata, et teed laele kipsist või puidust väikese astme, mis jätab siis õhupuhasti kinnitamiseks ilusa sirge ja loodis pinna? Ruumi praegusega võrreldes rohkem kaotsi ei läheks kui korralikult teha. Kui õhupuhasti korpust just laseriga lõikama ei hakka, siis on rikutud välimus garanteeritud. Muidugi eks selle saaks häda pärast mingi liistuga pärast ära varjata.
jaanimardikas
külaline

Re: Õhupuhasti kaldlaele

Lugemata postitus Postitas jaanimardikas »

tegelikult selle kinnituskoha mõtlesimegi lahendada niimoodi, et teha tugevast materjalist horisontaalne korpus, millele siis kubu riputada. aga probleem on hetkel ikka pigem selles, et laest kuni kubu allääreni oleks meie köögis ruumi vaid 50 cm ja mulle tundub, et enamus saar tüüpi õhupuhastajaid on ikkagi kõrgemad. tegelikult lõigata ei tahaks, kui saaks teisiti.
Vasta