Lukku

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Verve
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 1 korda

Lukku

Lugemata postitus Postitas Verve »

Teema ukku
Viimati muutis Verve, 03 Nov 2010, 17:58, muudetud 1 kord kokku.
Külaline
külaline

Re: Pakume tööd Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Külaline »

:wave: mida tähendab"oma vigade tunnistamist" :grin: kas seda,et nii kui nii leiame vigu,et hiljem mitte töötasu väljamaksta :hello:
jep
külaline

Lugemata postitus Postitas jep »

Kaaskiri ja pildid,cv ja tilli pikkus ja tegija foto + muud lollused.Tahaks siis nn "frirma" kohta ka andmeid-raporteid maksude maksmise kohta,registrikoodi,endiste töötajate telef.numbreid,lihtsalt,et küsida MIKS lahkuti jne. :write:
usr1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas usr1 »

Äriregistri nimepäring ei andnud midagi.
https://ariregister.rik.ee/nimeparing.py

Samuti krediidiinfo ei leidnud midagi.
http://firmaparing.krediidiinfo.ee/inde ... C+&x=9&y=9

Vabandust kui eksin.
Kõik torudest ja kaevetööd
55 118 46
http://www.Torumehed.ee
Rutt
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Rutt »

Registrikoodi järgi leiab firma IT SANEERAUS OÜ
e-mail: info@pohocon.ee
bohocon või pohocon, pohhu on :)
(niisama norin, kindlasti mehed teevad õiget asja, midagi halba ma ei ütle)
-külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas -külaline »

Täiesti normaalne kuulutus ja normaalsed nõudmised. Mõnele vaid ilmselt ei meeldi oma vigade tunnistamine, harjutud sellega et must räägitakse valgeks ja õltsi libistatakse iga tunni tagant.
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

Vastan täpselt nendele nõudmistele,aga mul ei ole oma töödest ühtki fotot...Kaaskiri? mida see tähendab? Et pean kirjalikult põhjendama,miks ma just sinna tööle minna tahan?? Aga tööandja võiks ju siis täpsemalt kah kirjutada,mida tal vastu anda on...
Mina pean olema selline ja selline...aga firma ei saa isegi oma nime avaldatud...
Tulge tehke aga tööd,küll me siis ehk palka kah maksame,kui hästi teete ja tublid olete,vastu ei vaidle ja enda järgi koristate! :this: Vot siuke mulje jääb minule sellest kuulutusest....
-külaline
külaline

maaler41 kirjutas:Tulge tehke aga tööd,küll me siis ehk palka kah maksame,kui hästi teete ja tublid olete,vastu ei vaidle ja enda järgi koristate! :this: Vot siuke mulje jääb minule sellest kuulutusest....

Hästi tegijatele ja tublidele makstaksegi palka või peab mõne meelest olema vastupidi? Ja kas enda järel koristamine on paljudele töömeestele niivõrd tülikas? :rotfl:
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Ei ole koristamine tülikas! Enamasti on igal objektil see täiesti loogiline,et oma sodi ise ära koristatakse...Kes see siis ikka sita sees tööd tahab teha...Rõhutaksin antud tekstis esimest lauset...ja tooksin välja sõna EHK.Loomulikult teen ma oma tööd võimalikult hästi,koristan oma järgi,ei vaidle ülemustele vastu(tunnistan oma vigu),olen asjalik ja kohusetundlik.Mulle meeldib mu töö,kuid tahaks eelkõige selle eest ikka normallset palka saada....
Aga pole mõtet siin sellel teemal arutleda- ma olen juba selles supis..tahaks hoopis välja saada siit... See mis ehitustel toimub on jube! Soov oleks kahjuks ametit vahetada...
-külaline
külaline

maaler41 kirjutas:See mis ehitustel toimub on jube!

See on tõesti jube mis toimub. Loobusin ühekaupa töömeeste otsimisest ja leidsin soliidse firma, kes võtab kogu asjaajamise enda peale. Las jagelevad ise töömeestega, kes kui palju maksab või maksmata jätab. Minu asi on nõuda kvaliteeti, lepingust kinnipidamist ja tasuda tehtud töö eest. :wave:
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Loomulikult! Õige suhtumine!
Vasta