Fassaaditöö pakkumine
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Fassaaditöö pakkumine
Lugemata postitus Postitas SMF »
Pakume tööd fassaadibrigaadidele/töömeestele fassaadide soojustamisel ja krohvimisel.Peaksid omama pikaajalisi töökogemusi,omama tööriistu ja transpordi vahendit.CV saada smfgrupp@gmail.com või helistada 53589206.Tööd hooaja lõpuni.
Harjumaa,Tallinn.
Harjumaa,Tallinn.
-
- külaline
Re: Fassaaditöö pakkumine
Lugemata postitus Postitas Fassaadimeister »
Tere kõigile!
Minu kõrvad on kõike kuulnud aga sellist hinda mida pakkus selle teema postitaja, pole ma veel kuulnud! 100.- Eesti krooni- Soojustamine; armeerimine ja lõpuks krohvimine. Siin tuleb tõdeda, et Eestlase lemmik toit on teine Eestlane!!! Naeruväärne hind.
Minu kõrvad on kõike kuulnud aga sellist hinda mida pakkus selle teema postitaja, pole ma veel kuulnud! 100.- Eesti krooni- Soojustamine; armeerimine ja lõpuks krohvimine. Siin tuleb tõdeda, et Eestlase lemmik toit on teine Eestlane!!! Naeruväärne hind.
Ametliku palgana 100.-kr m2 kätte.2 brigaadi mõlemas 4 töömeest,ehk kokku siis 8.Teenivad kuu lõikes 14000-15000.-kr suuruse palga per face.Kui see on naeruväärne praegusel ajal,siis pole mul enam midagi kaasa rääkida.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ole hea tule pilvepealt alla. 100 kr/m2 on hea pakkumine.Fassaadimeister kirjutas:Tere kõigile!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
ma arvan,et siin on tegu väga normaalse pakkumisega!Otsi sa mujalt sellist pakkumist!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Fassaadimeister »
Tere!
Kõigile kellele sobib 100 eek-i m2 siis palun jätke oma kontakt siia foorumisse. Võtan teiega ühendust ja pakun tööd teile!
Lugupidamisega, Fassaadimeister
Kõigile kellele sobib 100 eek-i m2 siis palun jätke oma kontakt siia foorumisse. Võtan teiega ühendust ja pakun tööd teile!
Lugupidamisega, Fassaadimeister
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Fasadnik »
Tere
Uuriks ka nüüd asja
100 Eek puhtalt kätte-peno panek ,armeering,krohv
Tellinguid paigaldama ei pea -nagu aru saan
Nii kui sein valmis ,tellingud eemaldatud -maksate ka raha või hakkab selline ila pihta et 2 nädala jooksul
Kus linnas objektid asuvad
Uuriks ka nüüd asja
100 Eek puhtalt kätte-peno panek ,armeering,krohv
Tellinguid paigaldama ei pea -nagu aru saan
Nii kui sein valmis ,tellingud eemaldatud -maksate ka raha või hakkab selline ila pihta et 2 nädala jooksul
Kus linnas objektid asuvad

Antud objektil eipea paigaldama tellinguid,kuid kattekiled jms peab.Penoplast paigaldatud,siis saab raha,armeeritud,raha,krohvitud,värvitud raha.Eipea ootama 2nädalat.Antud objekt asub Tallinnas Õismäel ja on 2980m2
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu