Rike elektrisüsteemis?

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Aet
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 26
Liitunud: 02 Juul 2007, 22:13
On tänanud: 6 korda

Rike elektrisüsteemis?

Lugemata postitus Postitas Aet »

Meil siin sama probleem ilmneb lühikeste ajavahemike järel uuesti ja uuesti. Sügisel ühel hetkel tundus, et kraadi nuppe keerates saaks justkui elektrisärinat. Boileris sai vahetatud küttekeha, mis oli täielikult läbi sööbinud ja puru. Eletrik kontrollis midagi, aga ei saanudki aru, kas tegi midagi või mitte. Selgus küll, et pesumasin oli maandamata ja sealtki sai elektrit. Nüüd uuesti sama probleem :( Uuesti kraaninupud särisesid ja boiler ei lülitanud enam välja, vaid soovis vist vee boileris keema ajada. Torumees vahetas uuesti küttekeha välja, mis oli taas täiesti puru ja väändunud. Nüüd ka pesumasina küte ei tööta. Kas oskaksite öelda, kas probleem on kusagil suurem ja tõsisem? Ja kas keegi saaks tulla TArtumaale Varale appi seda lahendama lähimas tulevikus?
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 3777
Liitunud: 08 Jaan 2008, 23:08
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 79 korda

Re: Rike elektrisüsteemis?

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ilmselt ikkagi on suurem jama. Aga viletsamal juhtumil ei olegi sina ise "süüdi" vaid mõne naabri elektrisöödik on katki ja lekkimine toimub läbi vee ja veetorude. Üldiselt aitab sellisel juhul ikkagi ainult kohapeal olukorraga põhjalikum tutvumine. Ennustamine, et mis täpselt "särinat" tekitab on siinkohal kõige valem lähenemine. Tartu kanti satun ise alles nädala või paari pärast.
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
Postitusi: 823
Liitunud: 24 Jaan 2006, 16:14
Asukoht: Tartu ja kogu Eesti
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Re: Rike elektrisüsteemis?

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

võimalik abistada
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Vasta