Tere , mure selline , et kolisn üürikorterisse ja köögis oleks vaja 1 seinakontakt panna aga ei oska juhtmeid kokku vedada.Põhjus selles et seinast tuleb välja 5 identset valge isolatsiioniga juhtme otsa, millest kolm peaks olema el.kilbist tulevad ja 2 tk mis lähevad seinakontakti.
Seega kuidas saan selgeks teha millised on need juhtmed mis tulevad kilbist siis?
Tänud
juhtmed sassis
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 109 korda
Re: juhtmed sassis
Lugemata postitus Postitas vtl »
Eelneva kahe teema kontekstis ei tahaks ma nüüd olla see, kes nõu annab ja pärast küsijal nägu tahmane või sugulased pika laua taga.
Kui nüüd kõigepealt kilbist vool välja võtta, siis saab testriga seinakontaktist tulevad kaks juhet välja mõõta ja ülejäänud kolm juhet peaksid siis kilpi minema. Aga kuna tester tundub küsimuse järgi otsustades olevat tundmatu riistapuu, siis soovitaksin ka mina antud juhul spetsialisti poole pöörduda.
Üleüldse tuleks üürikorteri puhul sellised tööd omanikuga kooskõlastada.
Kui nüüd kõigepealt kilbist vool välja võtta, siis saab testriga seinakontaktist tulevad kaks juhet välja mõõta ja ülejäänud kolm juhet peaksid siis kilpi minema. Aga kuna tester tundub küsimuse järgi otsustades olevat tundmatu riistapuu, siis soovitaksin ka mina antud juhul spetsialisti poole pöörduda.
Üleüldse tuleks üürikorteri puhul sellised tööd omanikuga kooskõlastada.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külalinea »
Omanikuga on räägitud ja ise ta jättis need nii.aga kuna ta ise soomes siis pean ise asja korda ajama.
lihtsalt tahtsingi teada kas mulle kui elektrist suurt mitte midagi jagavale inimesele ei ole mingit varianti kuda selgeks teha asi.
aga proovin testriga ja vaatan kas saan midagi aru
lihtsalt tahtsingi teada kas mulle kui elektrist suurt mitte midagi jagavale inimesele ei ole mingit varianti kuda selgeks teha asi.
aga proovin testriga ja vaatan kas saan midagi aru

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas urm »
Ei haaku küll eriti teemaga....aga.....huvitav kas mõnes autofoorumis ka sarnaseid teemasid leidub et "...selline lugu, et juhiluba mul ei ole ja autot pole ka kunagi juhtinud...aga hirmsasti oleks vaja sõita.... et kas keegi siin foorumis suudab mulle kui võhikule selle asja selgeks teha...et .. noh....kui natukenegi liikuma saaks , küll ma edasi ümber kvartali juba siis ise...."
EDASI SIIT
EDASI SIIT
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas igiliikur »
Õige, soovitav on ikkagi keegi kohale kutsuda, kes ikka natu asja jagab. Ma ei taha väita, et teemaalgataja rumal oleks, aga pärast oleks lihtsalt puhtam, kuivem ja muretum tunne;) Asukoha võiks ka muidugi ära mainida...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mure »
dumbuser kirjutas:Kuskandis see juhtmeteema asub ?
viljandis
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed