Kivikatuse ehitaja

Marco
külaline

Kivikatuse ehitaja

Lugemata postitus Postitas Marco »

Tere.
Andke palun head nõu kust leian kvaliteetse ehitaja kes renoveeriks minu katuse. Võtaks maha eterniidi ja paneks kivi peale. Materjal juba ostetud. Mõtlesin, et teen ise, aga siis selgus, et pean olema Eestist eemal töö asjus ja ei saa ise teha. Igasuguseid ehitajaid a'la me oleme teinud küll ja veel... ja silmad kinni paneme peale, või ajaloos meie meie mehed on palju ehitanud aga meil lihtsalt nüüd uus firma nimi, mulle ei sobi. Vaja on kvaliteeti ja kinldust, et hiljem jamasid ei tule. Kavatsen kindlasti ka isikliku käendusega lepingu kirjutada nendega.

Ette tänades,
M
Külaline
külaline

Re: Kivikatuse ehitaja

Lugemata postitus Postitas Külaline »

....ja kuidas sa meie hääduse siis kindlaks teed? Selliseid mehi otsitakse ikka usaldusväärsete soovitajate kaudu...ja igat sellist meistrit tuntakse isikliku nime järgi. Edu pimesi valimisel! :wave:
Hoops...
külaline

Lugemata postitus Postitas Hoops... »

Kasutaja avatar
TõnuR
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas TõnuR »

kui ostetud materjaliks on Monieri kivid, siis soovitan uurida ehitaja kohat Monierist. Neil on seal oma ehitajate klubi keda nad usaldavad ja julgevad soovitada.

Tõnn Puumarket.ee
lohe
külaline

Lugemata postitus Postitas lohe »

kattexi töökvaliteet on selline ,et kiiresti ja üle T.ra,mina küll neid venkusi endale tööle ei võtaks :evil:
Kattexist
külaline

Lugemata postitus Postitas Kattexist »

lohe kirjutas:kattexi töökvaliteet on selline ,et kiiresti ja üle T.ra,mina küll neid venkusi endale tööle ei võtaks :evil:
:grin: :grin: :grin: Suured tänud sulle ja äkki ka kirjutad mis su nimi on?
Rõõm oleks sinuga kohtuda ja rohkem kuulda kus sa meiega nn. venkudega kokku puutusid?
Kasutaja avatar
lauri1988
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas lauri1988 »

kus kandis muidu katus asub,kui tartu kandis siis soovitaksin ise ennast.Töökogemused olemas,tööriistad olemas,brigaadis mehed kes on paberitega ehitusinsener.Huvi korral siis kas 53423445 või siis styfler.mister@mail.ee
Üldehitus Tartumaal. 53423445
Tehtud Tööd: http://fotoalbum.ee/photos/ecoehitus
eco.ehitus@mail.ee
uskumatu
külaline

Lugemata postitus Postitas uskumatu »

lauri1988 kirjutas:brigaadis mehed kes on paberitega ehitusinsener.
Et nagu kambapeale kokku või. 6 klassi + 6 klassi + 6 klass = insener. :scratch:
Expert
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 18 korda

Lugemata postitus Postitas Expert »

Vaja on kvaliteeti ja kinldust, et hiljem jamasid ei tule. Kavatsen kindlasti ka isikliku käendusega lepingu kirjutada nendega.

Ei usu mina et keegi sul isikliku käendusega lepingu alla kirjutab.Ja kui kirjutabki siis ole valmis tõestama et midagi nihu on(ekspertiis mille maksad sina kui tõestaja) ja viimaks kohtutee mis venib nagu kumm(haigestub kostja,siis suvel kohtud puhkavad jne.) kuni 5-10 aastat.Aga ise oled ikka katusega mis poolikult tehtud või läbi laseb.Seega SOOVITAJAD mitmest allikast ja ise järelvalvet teostades õnnestumisprotsent suurem.
Kui ise Eestist ära siis palka järelvalve kes silma peal hoiab,see kõik paraku maksab. Edu ! :wave:
Olukord Eesti ehitusturul on "suurepärane", kuid mitte lootusetu...
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

TõnuR kirjutas:kui ostetud materjaliks on Monieri kivid, siis soovitan uurida ehitaja kohat Monierist. Neil on seal oma ehitajate klubi keda nad usaldavad ja julgevad soovitada.

Tõnn Puumarket.ee
Mina valisin ka sel teel katuse ehitaja (õnneks panid ainult katuse aluskatte, roovid ja kivid) arvates, et kui tootja/müüja soovitab paigaldajat, siis on ka tegijad, aga suht pašad "trehvasid". Enam seda firmat Monieri lehel ka pole (mitte minu tõttu).
Aga eks seal ka see nimekiri täiene ja kvaliteet paraneb.
Vasta