Mida Arvate Ruuki Finnerast
-
- külaline
Mida Arvate Ruuki Finnerast
Lugemata postitus Postitas plösu »
Kas kellelgi juba kogemusi ja kas tavalisest vajalikus pikkuses tellitava plekiga võrreldes mingeid miinuseid
-
- külaline
Re: Mida Arvate Ruuki Finnerast
ei ole kellelgi kokkupuudet olnud? Tahaks midagi natuke erinevat tüüpilisest teraskivi profiilist.
Lugemata postitus Postitas joogi »
ma panen selle ja arvan , et ilus on. garantii on lyhem vörreldes pural pinnakatte suhtes. vastavalt esteetiline 5 ja tehniline 10, kuna tegemist on purex kattega. helistasin soome ruukkisse ja uurisin elu. öeldi , et kvaliteedi vahe on väga minimaalne, kui mitte olematu. profiil on ilus ,aga paigaldusel peab tihedama roovituse panema. muidu on lihtne paigaldada, kuna on väikesed tykid. sedavörd hiljem probleemi esinemisel ka lihtsam välja vahetada tafel vajadusel.
igastahes mulle meeldib!
igastahes mulle meeldib!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ise küsin, ise annan vastuse. Kuidagi odava müügiinimese jutuna tundub see asi. Pannud siis lihtsalt siia reklaam, et uus toode teil ülihea
Vabandused kui nii ei ole.

-
- külaline
tere
ei ole mingi müügimehe küsin vastan teema....teema algatajana olen katusekatte materjalide valikul tõsises hädas....ja kuna katuse vahetus ees alles 2 kuu pärast aga hetkel soodukad siis oleks materjal soov kokku ära osta . Kahjuks kahlen selles uues tootes
ei ole mingi müügimehe küsin vastan teema....teema algatajana olen katusekatte materjalide valikul tõsises hädas....ja kuna katuse vahetus ees alles 2 kuu pärast aga hetkel soodukad siis oleks materjal soov kokku ära osta . Kahjuks kahlen selles uues tootes
Lugemata postitus Postitas Kallerdis »
Tundub olevat liialt uus kaup, et laialdast tagasisidet saada.
Esialgu tuleb vist müüjate juttu uskuda. Samas, ega nemadki kellelegi näkku valetama ei hakka.
Esialgu tuleb vist müüjate juttu uskuda. Samas, ega nemadki kellelegi näkku valetama ei hakka.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jansag »
Pildil ilus, aga paigaldada polegi nii lihtne. Ei saa ilusti ühte joont jooksma ja tulemus ei ole ilus sirge nagu tavapärasel teraskivil.
Plekkkatuse eelis ongi ühes tükis pikk paan. Olen paigaldaja ja selle Finnera analoogiga kunagi kokku puutunud.
Plekkkatuse eelis ongi ühes tükis pikk paan. Olen paigaldaja ja selle Finnera analoogiga kunagi kokku puutunud.
Lugemata postitus Postitas keevitaja »
purexi garantii on 15 aastat pinnakattele ja 40 aastat läbiroostetamisele!
aga eks selle toote idee ole selles, et ta on kohe ehitusmaterjali poes olemas ning saab kohe kätte. ei pea hooajal üle nädala ootama. muud pointi mina asjal ei näe!
aga eks selle toote idee ole selles, et ta on kohe ehitusmaterjali poes olemas ning saab kohe kätte. ei pea hooajal üle nädala ootama. muud pointi mina asjal ei näe!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu