M: PAHTLIPRITS
Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
M: PAHTLIPRITS
Lugemata postitus Postitas feithless »
Siin siis kuulutus:http://www.soov.ee/vaata.seam?id=2133506&cid=215757
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Re: M: PAHTLIPRITS
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Kui jämedat krohvi pritsida annab andmete järgi? Et pole probleemi mp75 ja mingit klassikalist lubikrohvi siristada?
vanaema on sul veteran...
Tegemist on nõuka aegse peenpahtli pritsiga (88a toodetud) ja kuna passi alles enam pole siis ei oskagi vastata kindlalt sellele küsimusele, sest sel ajal selliseid materjale ei kasutatudki, kuid ma arvan et üldjuhul peaks asi toimima. Mis ma veel avastasin, et tundub et voolik on ka kaduma läinud, kuid see ei tohiks väga suur probleem olla.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ega see vooliku puudumine tõesti suur probleem ei ole, kuid voolik+erinevate düüsidega püstol ju ikka maksavad natuke+ igasugused võimalikud tihendid tuleb arvatavasti uuendada. Arvan, et samas suurusjärgus nagu müügilolev massin ja muidugi korralik kompressor tuleb ka juurde lisada. Sasha..... võib vaadata selle tööpõhimõtteid Spraytec-i kodulehelt. Kui Sasha..... tahab enda kodu viimistlemiseks seda ise kasutada, kuigi vene ajal tehti päris töökindlaid masinaid, aga, et just ühe objekti jaoks.......??? ja kui Sasha............l ei ole krohvimine põhitöö, siis tuleb eriti hoolega lugeda kasutusjuhendist krohviga töötamise korral hoolduse osa, pahtliga tegemisel ei juhtu midagi kui see kasvõi nädal-paar seal masinas seisab, va. tsemendi baasil pahtlid, ja püstoli ots on veeämbris.
Minu arvamus on selline, et ebay-st leiaks hea tahtmise korral sarnase töökorras kompletse aparaadi samasse suurusjärku jääva hinnaga.
Vabandan ette, müüjal paluks mitte solvuda minu kommentaari peale!
Minu arvamus on selline, et ebay-st leiaks hea tahtmise korral sarnase töökorras kompletse aparaadi samasse suurusjärku jääva hinnaga.
Vabandan ette, müüjal paluks mitte solvuda minu kommentaari peale!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Originaal püstol on täitsa olemas , vaja on ainult uut voolikut(sest vana on kadunud ja minumäletamist mööda oli see ka juba seistes natuke pragunenud)...Ja hinna kohta ütleks niipalju, et mingil määral on ka see tingitav.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu