WC pott

saunad, santehnika, boilerid jne
Harrikald
külaline

WC pott

Lugemata postitus Postitas Harrikald »

WC vannituba sellises ruumis, mida talvel, kui ei kasutata lastakse vesi välja ja küte tagant ära.Probleem siis selles ,et loputuskasti lased tühjaks aga haisulukku jääb vesi sisse,kui see ära külmub kas pott katki ei lähe. :?:
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: WC pott

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

läheb
jjn
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas jjn »

Pane kummikindad kätte, võta hea, -vettimav kalts ja pista potti. Paari väänamisega saad poti veest kuivaks ja kogu lugu, võid talvele vastu minna.
Ühe poti olen selliselt puruks lasknud üürikorteris, pärast valasin tsementi(segu) sinna põhja ja lasin taheneda a 3 päeva, Lekkest sain lahti aga läbivoolu ava jääb muidugi ahtamaks !
kolekoll
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kolekoll »

Aga kas miskit üli soola lalhust ei kannata teha, st, et teed mingi supersoolase vee ja valad wc potti, peaks ju mitte kylmuma ...
Müün pimedate linnas peegleid. http://public.fotki.com/siseviimistlus/
AA
külaline

Lugemata postitus Postitas AA »

kolekoll kirjutas:Aga kas miskit üli soola lalhust ei kannata teha, st, et teed mingi supersoolase vee ja valad wc potti, peaks ju mitte kylmuma ...
Tere!
40` Stolitsnaja 0,5L
Andres
Harrikald
külaline

aitäh,sellest oli abi.
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

kolekoll kirjutas:Aga kas miskit üli soola lalhust ei kannata teha, st, et teed mingi supersoolase vee ja valad wc potti, peaks ju mitte kylmuma ...
Odavamast potist ei jää midagi järgi selle soolaga. Mul on selline näide võtta kus glasuur ja kõik on maas ja näeb välja nagu oleks mingi nõukaegne sitapott..
vanaema on sul veteran...
Harrikald
külaline

tosool jaklaasipesu vedelik näiteks. :wave:
juhan1
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas juhan1 »

Tere.

Mure järgmine. WC-poti loputuskasti välimine pool higistab ning selle tulemusel tilgub kõik kondensvesi põrandale. Keraamilinepott (Delta) asub duššiga ühes ruumis. Ruumis on olemas ventilatsioon, põrandaküte. Ruum asub kortermaja esimesel korrusel. Olen saanud vastuseid selle kohta, et temperatuuride erinevus on liiga suur (külm vesi, soe õhk). Oskab keegi pakkuda, kuidas murest lahti saada?
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Ventilatsioon on siis ikkagi kehva. Eks ta suvisel niiskel ajal kipub rohkem jah higistama, siis tuleb ventilatsiooni ka tõhustada. Samas pole jälle suvel muret, et ventileerid kõik sooja toast minema...
vanaema on sul veteran...
nämsa
külaline

Lugemata postitus Postitas nämsa »

Harrikald kirjutas:tosool jaklaasipesu vedelik näiteks. :wave:
Tõstan vana teema uuesti üles :hello: mul ahjuküttega korter, plaan aga välisriiki tööle minna (loomulikult siis keegi enam ahju ei küta)...mõtlesin siin samuti, et mida siis ikkagi teha WC potiga ? Jube tülikas on seda U-lukku tühjendada, samuti tuleb see siis kaltsu täis toppida sest kanalisatsioonist tulevad tedupärast "vinged aroomid" ! :D
Ise samuti tulin täna (kerge mõtluse tulemusena) mõttele, et aga võiks ju lihtsalt loputuskasti lasta tühjaks ja valada potti siis tosooli või klaasipuhastusvedelikku, hea ja lihtne kasvõi nädalavahetuseks või puhkuseajaks koju tulla ja jälle kasutada...
No hakkasin siis netis kolama ja leidsin selle teema...siin keegi aga eelnevalt mainis, et soolavesi sööb glasuuri ära jne ...SEEGA MA KÜSIN, ET KAS KEEGI ON PROOVINUD VALADA POTTI TOSOOLI VÕI KLAASIPUHASTUSVEDELIKKU JA KUIDAS KÄITUS POTT, KAS GLASUUR TULI MAHA, POTT JÄÄB SINISEKS VMS ? Olen tänulik kui keegi viitsib vastata kel kogemus olemas !
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

nämsa kirjutas:
Harrikald kirjutas:tosool jaklaasipesu vedelik näiteks. :wave:
Tõstan vana teema uuesti üles :hello: mul ahjuküttega korter, plaan aga välisriiki tööle minna (loomulikult siis keegi enam ahju ei küta)...mõtlesin siin samuti, et mida siis ikkagi teha WC potiga ? Jube tülikas on seda U-lukku tühjendada, samuti tuleb see siis kaltsu täis toppida sest kanalisatsioonist tulevad tedupärast "vinged aroomid" ! :D
Ise samuti tulin täna (kerge mõtluse tulemusena) mõttele, et aga võiks ju lihtsalt loputuskasti lasta tühjaks ja valada potti siis tosooli või klaasipuhastusvedelikku, hea ja lihtne kasvõi nädalavahetuseks või puhkuseajaks koju tulla ja jälle kasutada...
No hakkasin siis netis kolama ja leidsin selle teema...siin keegi aga eelnevalt mainis, et soolavesi sööb glasuuri ära jne ...SEEGA MA KÜSIN, ET KAS KEEGI ON PROOVINUD VALADA POTTI TOSOOLI VÕI KLAASIPUHASTUSVEDELIKKU JA KUIDAS KÄITUS POTT, KAS GLASUUR TULI MAHA, POTT JÄÄB SINISEKS VMS ? Olen tänulik kui keegi viitsib vastata kel kogemus olemas !
See haisuluku tühiendamine on kõige väiksem mure. 10 min. pusimist ja tehtud aga kuidas kavatsed kõik torud tühjaks saada nii et naabritele vesi alles jääb on juba suurem ettevõtmine. Mõistlikum oleks ikka mingi elektriradikas tööle jätta.
Vaevalt naabrid õnnelikud on kui kõrvalkorteris talvel -10. Korteritevaheline sein/lagi/põrand üldjuhul ju soojustamatta ja nende küttekulud tõusevad märgatavalt.
nämsa
külaline

rokikas kirjutas:See haisuluku tühiendamine on kõige väiksem mure. 10 min. pusimist ja tehtud aga kuidas kavatsed kõik torud tühjaks saada nii et naabritele vesi alles jääb on juba suurem ettevõtmine. Mõistlikum oleks ikka mingi elektriradikas tööle jätta.
Sellist probleemi mul ei ole, majas plastiktorud ja mina olen viimane punkt, kuulkraanist kinni ja torudest vesi välja...küll aga mõtlen, et see jupp plastiktoru kuulkraanini (ütleme meeter), selles osas vesi külmub kindlasti ära kui temperatuur korteris stabiilselt miinuses ....kas plastiktorud ka paisudes (kui tekib jää) "lõhkevad" vot seda ma ei tea !?
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Pakun välja et esimesena annab järgi just see kuulkraan.
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.

Plastiktorul ja plastiktorul on suur vahe. Mis plastiktoru Sul seal on? Oma kogemusest Wirsbo toru ja ühendustega ei juhtu midagi, vähemalt siiani pole kohanud et oleks lõhki külmunud. Teiste plastiktorudega kogemus puudub. Aga kuulkraan annab küll kiiresti ja kindlasti saba.

Toomas
nämsa
külaline

toomas kirjutas:Tere.

Plastiktorul ja plastiktorul on suur vahe. Mis plastiktoru Sul seal on? Oma kogemusest Wirsbo toru ja ühendustega ei juhtu midagi, vähemalt siiani pole kohanud et oleks lõhki külmunud. Teiste plastiktorudega kogemus puudub. Aga kuulkraan annab küll kiiresti ja kindlasti saba.

Toomas
Kes seda teab mis plastiktoru see täpselt on, paigaldatud ühistu poolt tervele majale (umbes 7-8 aastat tagasi) .. arvan ka ise, et torude ja "keevituskohtadega" ei juhtu midagi....võiksin põhimõtteliselt panna tavalise elektrikoti (see millega soojendatakse selga) kuulkraani vastu ja taimeriga tööle, näiteks 5 minutit sees ja 50 minutit väljas, aga ega ei julge vist, tekib lühis ja ongi "korras"
Seega mida saab siis teha, võin ju villa või vatti sinna ümber mässida, otseselt see muidugi ei soojenda...!?
Samas absurdne oleks hoida terve talv elektriradiaatorit sees kui selle aja jooksul käid ehk korra vaid kodus
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Nämsa!
Küsi oma ühistu põhikirja lugeda kui sul seda ei ole ja tavaliselt seal kirjas punkt, kus korteri omanikul on kohustus hoida toas min +5 kraadi.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Pane elektriradiaator ja keera temperatuur maha. Näiteks ENSTO BETA radiaator mehhanilise termostaadiga võimaldab temperatuuri alandada +6 kraadini, elektroonilise termostaadiga +5 kraadini.
nämsa
külaline

Külaline kirjutas:Pane elektriradiaator ja keera temperatuur maha. Näiteks ENSTO BETA radiaator mehhanilise termostaadiga võimaldab temperatuuri alandada +6 kraadini, elektroonilise termostaadiga +5 kraadini.
jajah, ilmselt nii teengi...olemas mul õli-elektriradiaator, sellel selline pööratav nupp termostaadiga, olemas ka manuaal kuid minimaalset temperatuuri mida ta hoiab sealt ei leidnud, aga eks katse-eksitusmeetodil saab teada
See peaks ju ENSTO BETA asemel sobima küll !?
http://catalog.uvaga.by/heaters/Whirlpool/AMB_469/
Vasta