WC pott
-
- külaline
WC pott
Lugemata postitus Postitas Harrikald »

Re: WC pott
Lugemata postitus Postitas jjn »
Ühe poti olen selliselt puruks lasknud üürikorteris, pärast valasin tsementi(segu) sinna põhja ja lasin taheneda a 3 päeva, Lekkest sain lahti aga läbivoolu ava jääb muidugi ahtamaks !
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas kolekoll »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas AA »
Tere!kolekoll kirjutas:Aga kas miskit üli soola lalhust ei kannata teha, st, et teed mingi supersoolase vee ja valad wc potti, peaks ju mitte kylmuma ...
40` Stolitsnaja 0,5L
Andres
-
- külaline
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Odavamast potist ei jää midagi järgi selle soolaga. Mul on selline näide võtta kus glasuur ja kõik on maas ja näeb välja nagu oleks mingi nõukaegne sitapott..kolekoll kirjutas:Aga kas miskit üli soola lalhust ei kannata teha, st, et teed mingi supersoolase vee ja valad wc potti, peaks ju mitte kylmuma ...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas juhan1 »
Mure järgmine. WC-poti loputuskasti välimine pool higistab ning selle tulemusel tilgub kõik kondensvesi põrandale. Keraamilinepott (Delta) asub duššiga ühes ruumis. Ruumis on olemas ventilatsioon, põrandaküte. Ruum asub kortermaja esimesel korrusel. Olen saanud vastuseid selle kohta, et temperatuuride erinevus on liiga suur (külm vesi, soe õhk). Oskab keegi pakkuda, kuidas murest lahti saada?
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas nämsa »
Tõstan vana teema uuesti ülesHarrikald kirjutas:tosool jaklaasipesu vedelik näiteks.

Ise samuti tulin täna (kerge mõtluse tulemusena) mõttele, et aga võiks ju lihtsalt loputuskasti lasta tühjaks ja valada potti siis tosooli või klaasipuhastusvedelikku, hea ja lihtne kasvõi nädalavahetuseks või puhkuseajaks koju tulla ja jälle kasutada...
No hakkasin siis netis kolama ja leidsin selle teema...siin keegi aga eelnevalt mainis, et soolavesi sööb glasuuri ära jne ...SEEGA MA KÜSIN, ET KAS KEEGI ON PROOVINUD VALADA POTTI TOSOOLI VÕI KLAASIPUHASTUSVEDELIKKU JA KUIDAS KÄITUS POTT, KAS GLASUUR TULI MAHA, POTT JÄÄB SINISEKS VMS ? Olen tänulik kui keegi viitsib vastata kel kogemus olemas !
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
See haisuluku tühiendamine on kõige väiksem mure. 10 min. pusimist ja tehtud aga kuidas kavatsed kõik torud tühjaks saada nii et naabritele vesi alles jääb on juba suurem ettevõtmine. Mõistlikum oleks ikka mingi elektriradikas tööle jätta.nämsa kirjutas:Tõstan vana teema uuesti ülesHarrikald kirjutas:tosool jaklaasipesu vedelik näiteks.mul ahjuküttega korter, plaan aga välisriiki tööle minna (loomulikult siis keegi enam ahju ei küta)...mõtlesin siin samuti, et mida siis ikkagi teha WC potiga ? Jube tülikas on seda U-lukku tühjendada, samuti tuleb see siis kaltsu täis toppida sest kanalisatsioonist tulevad tedupärast "vinged aroomid" !
![]()
Ise samuti tulin täna (kerge mõtluse tulemusena) mõttele, et aga võiks ju lihtsalt loputuskasti lasta tühjaks ja valada potti siis tosooli või klaasipuhastusvedelikku, hea ja lihtne kasvõi nädalavahetuseks või puhkuseajaks koju tulla ja jälle kasutada...
No hakkasin siis netis kolama ja leidsin selle teema...siin keegi aga eelnevalt mainis, et soolavesi sööb glasuuri ära jne ...SEEGA MA KÜSIN, ET KAS KEEGI ON PROOVINUD VALADA POTTI TOSOOLI VÕI KLAASIPUHASTUSVEDELIKKU JA KUIDAS KÄITUS POTT, KAS GLASUUR TULI MAHA, POTT JÄÄB SINISEKS VMS ? Olen tänulik kui keegi viitsib vastata kel kogemus olemas !
Vaevalt naabrid õnnelikud on kui kõrvalkorteris talvel -10. Korteritevaheline sein/lagi/põrand üldjuhul ju soojustamatta ja nende küttekulud tõusevad märgatavalt.
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Sellist probleemi mul ei ole, majas plastiktorud ja mina olen viimane punkt, kuulkraanist kinni ja torudest vesi välja...küll aga mõtlen, et see jupp plastiktoru kuulkraanini (ütleme meeter), selles osas vesi külmub kindlasti ära kui temperatuur korteris stabiilselt miinuses ....kas plastiktorud ka paisudes (kui tekib jää) "lõhkevad" vot seda ma ei tea !?rokikas kirjutas:See haisuluku tühiendamine on kõige väiksem mure. 10 min. pusimist ja tehtud aga kuidas kavatsed kõik torud tühjaks saada nii et naabritele vesi alles jääb on juba suurem ettevõtmine. Mõistlikum oleks ikka mingi elektriradikas tööle jätta.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
ehitusremont@gmail.com
Lugemata postitus Postitas toomas »
Plastiktorul ja plastiktorul on suur vahe. Mis plastiktoru Sul seal on? Oma kogemusest Wirsbo toru ja ühendustega ei juhtu midagi, vähemalt siiani pole kohanud et oleks lõhki külmunud. Teiste plastiktorudega kogemus puudub. Aga kuulkraan annab küll kiiresti ja kindlasti saba.
Toomas
-
- külaline
Kes seda teab mis plastiktoru see täpselt on, paigaldatud ühistu poolt tervele majale (umbes 7-8 aastat tagasi) .. arvan ka ise, et torude ja "keevituskohtadega" ei juhtu midagi....võiksin põhimõtteliselt panna tavalise elektrikoti (see millega soojendatakse selga) kuulkraani vastu ja taimeriga tööle, näiteks 5 minutit sees ja 50 minutit väljas, aga ega ei julge vist, tekib lühis ja ongi "korras"toomas kirjutas:Tere.
Plastiktorul ja plastiktorul on suur vahe. Mis plastiktoru Sul seal on? Oma kogemusest Wirsbo toru ja ühendustega ei juhtu midagi, vähemalt siiani pole kohanud et oleks lõhki külmunud. Teiste plastiktorudega kogemus puudub. Aga kuulkraan annab küll kiiresti ja kindlasti saba.
Toomas
Seega mida saab siis teha, võin ju villa või vatti sinna ümber mässida, otseselt see muidugi ei soojenda...!?
Samas absurdne oleks hoida terve talv elektriradiaatorit sees kui selle aja jooksul käid ehk korra vaid kodus
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Küsi oma ühistu põhikirja lugeda kui sul seda ei ole ja tavaliselt seal kirjas punkt, kus korteri omanikul on kohustus hoida toas min +5 kraadi.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
jajah, ilmselt nii teengi...olemas mul õli-elektriradiaator, sellel selline pööratav nupp termostaadiga, olemas ka manuaal kuid minimaalset temperatuuri mida ta hoiab sealt ei leidnud, aga eks katse-eksitusmeetodil saab teadaKülaline kirjutas:Pane elektriradiaator ja keera temperatuur maha. Näiteks ENSTO BETA radiaator mehhanilise termostaadiga võimaldab temperatuuri alandada +6 kraadini, elektroonilise termostaadiga +5 kraadini.
See peaks ju ENSTO BETA asemel sobima küll !?
http://catalog.uvaga.by/heaters/Whirlpool/AMB_469/
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit