tänavakivide paigaldus maja ümber

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
mart516
külaline

tänavakivide paigaldus maja ümber

Lugemata postitus Postitas mart516 »

Pakkuda on väike töö tänavakivipaigaldajale. Vaja oleks tänavakivi paigalda ümber maja (soklist ca 70cm) + äärekivi. Ruutmeetreid tuleb kokku umbkaudu 25( ca 30jm ). Killu alus on enamvähem olemas, labidatööd tuleb siiski natukene teha. Ootan pakkumisi aadressile mart516@hot.ee. Objekt asub Saue vallas Harjumaal.
mart516
külaline

Re: tänavakivide paigaldus maja ümber

Lugemata postitus Postitas mart516 »

Täpsustan, et materjal peaks olema paigaldajalt.
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

Minu tuttav kivimees teeb väga head tööd.Teil on küll töömaht väike ja kahjuks olete Tallinnast väljas,aga küsige tel.53 40 50 34!Äkki saate siiski kokkuleppele! Töö väga kvaliteetne!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

mul ka üks firma tegi.ülihea kvalteet ja hind ka kõige hullem polnud.
käis alles veel kevadel üle küsimas,et ehk vaja liiva juurde pühkida vuukidesse ja vaatas,et mul koer poriseid jälgi peale teinud.
pesi ilusti puhtaks.
soovitan ülisoojalt.5523997
......
külaline

Lugemata postitus Postitas ...... »

Maaler41
Alles sa ise siin ju mingi aeg tahtsid kivi kellegile panna nüüd juba soovitad tuttavat:D

Külaline on ka mingi kõvem reklaamihunt ma vaatan:D
Ma ise olen ka kivimees ja tavaliselt veel aastaid hiljem käin klientide juures ja panen neil põrandaliistud ka ära kui vaja:)
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

...... kirjutas:Maaler41
Alles sa ise siin ju mingi aeg tahtsid kivi kellegile panna nüüd juba soovitad tuttavat:D

Külaline on ka mingi kõvem reklaamihunt ma vaatan:D
Ma ise olen ka kivimees ja tavaliselt veel aastaid hiljem käin klientide juures ja panen neil põrandaliistud ka ära kui vaja:)
Oled nüüd küll millestki valesti aru saanud.Olen ennegi oma tuttavat soovitanud,kuid ise selle tööga ei tegele. Igaüks jäägu ikka oma liistude juurde.Loe teinekord tähelepanelikumalt! :wave:
haljastusgrupp.ee
külaline

Lugemata postitus Postitas haljastusgrupp.ee »

:lol: :lol:
Küll te olete ikka naljamehed siin!
Me muud ei teegi, kui käime vanu paigaldatud kiviplatse kaemas, küsime, et ega liiva pole ehk juurde vaja panna ja peseme platsid enne lahkumist alati puhtaks ka. Kivipaigalduseks ega muudeks töödeks, muuseas, aega enam polegi. :wave:
Vasta