Mind aga huvitab kuidas see protsess tegelikult/õigesti (profesionaalselt) käib. Ise ma tellija ehk potensiaalne klient ei ole ja seega pole mõtet pakkumisi teha - pigem olen ise huvitatud teenuse pakkumisest

Niiet, kui spetsid omi ametisaladusi avaldada ei taha, siis ehk on keegi kes on seda teenust tellinud/näinud kuidas seda täpselt tehakse ja võiks rääkida. Või on lihtsalt niisama tarku ja andekaid kellele see töö ei ole sissetulekuks ning tahaks oma teadmisi suurema ringiga jagada?
See ei oleks ju ainult mitte mulle teadmiseks vaid paljud teisedki "erakad" saaks targemaks, ning tõenäoliselt võiks asjalikumad mehed oma kaevude puhastamisega ka ise hakkama saada.

Suurt kompressorit saab ju igast ramirendist-cramost rentida ja kui ma õieti ette kujutan siis suurt muud vaja polegi..., suruõhk pika slangiga kaevu põhja vett välja uhama (võibolla ka vahepeal kogub vett jälle juurde ning siis uhad edasi), niikaua kui sete/liiv/sodi on ennast maapeale uhunud ja peakski vist ok. olema

Kui ma nüüd väga valesti ette kujutan siis ärge kohe lööma hakake

Mantlitoru seisukord ja selle remontimis/vahetusvõimalused pole hetkel päevakorras, kuid usun et enamuses on nad ussitanud maapinnalähedases osas (a´la 2-3m.) ja seal abiks ekskavaator, relakas, uus toru ja keevitus....
Aga parandage mind ka selles osas, kui ma eksin

Ning võimalikele ärritujatele lohutuseks - mul ei ole kellelegi plaanis minna oma poolikute teadmistega teenust pakkuma ja turgu solkima ....ehk isegi kaevu peesse keerama...., veel mitte