villaga peab teisele poole tuuletõkke panema. tuulekindlalt.kuubik kirjutas:kui ma villa panen siis mille peale?peksan lauad alla v on mingi asjalikum ja kiirem lahendus?
pane vahtplast ja jääb palju peavalu ära.
Lugemata postitus Postitas habe »
villaga peab teisele poole tuuletõkke panema. tuulekindlalt.kuubik kirjutas:kui ma villa panen siis mille peale?peksan lauad alla v on mingi asjalikum ja kiirem lahendus?
Lugemata postitus Postitas kuubik »
arvan sama ja paigaldan peno. põrand tuuldub ilusti alt.sashaobrok kirjutas:Kui põrand alt tuuldub, siis lektori jutt ei kehti.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Selle tuulutamisega peab ka ettevaatlik olema.sashaobrok kirjutas:Kui põrand alt tuuldub, siis lektori jutt ei kehti.
Mis see aabits siia puutub!? Kui ma oma maja keldriluugi suvel palavate ilmadega lahti hoian, sajab keldrilaest "vihma". See on minu mitmeaastane kogemus ja sellest ma ka rääkisin.Külaline kirjutas:Tere. Kodanik E.V. võiks kätte võtta mõne klassikalise ehitusaabitsa ja lugeda sealt, millal tuulutusavad kinni ja millal lahti võtta. Lugupidamisega. Alar Piirfeld
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Keldrilagi on ühtlasi köögi põrand.sashaobrok kirjutas:Millest su keldrilagi tehtud on?
Lugemata postitus Postitas kuutõrvaja »
Eks niiskus kondenseerub ikka mujale ka, aga polüstürooli peal on ta tilkas sellepärast, et sinna ta ei pääse sisse.sashaobrok kirjutas:Huvitav, et su keldris siis külmimaks punktiks kujuneb just lagi, kuhu siis soojast välisõhust vesi välja kondenseerub. Ja mitte näiteks põrandad-seinad, mis võiks ideeliselt olla +5 kanti. Kas akent hoiad ainult ajutiselt lahti, või on ka pikalt lahti hoidmisel samamoodi tilkas?
Ei olegi vahet, kas juuli või august... aga rumalus oleks hoida luuke lahti kui on eeldused niiskuse kondenseerumiseks põrandate all!Külaline kirjutas:Tere. Pole vahet kas juulis/augustis hoiate luugid lahti või kinni - kondens tekib ajuti ikka. Ainult kui luugid on lahti, siis vahel kuivab ka ; kui aga luugid kinni siis puudub võimalus kuivamiseks. See on põhimõtteliselt kirjas ka vanades aabitsates. Lugupidamisega. Alar Piirfeld
Lugemata postitus Postitas habe »
ei pea just filoloog olema, et aru saada, mida tähendab 'tuulutus'.Külaline kirjutas:Ei olegi vahet, kas juuli või august... aga rumalus oleks hoida luuke lahti kui on eeldused niiskuse kondenseerumiseks põrandate all!Külaline kirjutas:Tere. Pole vahet kas juulis/augustis hoiate luugid lahti või kinni - kondens tekib ajuti ikka. Ainult kui luugid on lahti, siis vahel kuivab ka ; kui aga luugid kinni siis puudub võimalus kuivamiseks. See on põhimõtteliselt kirjas ka vanades aabitsates. Lugupidamisega. Alar Piirfeld
E.V.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025