Eesti tootjad

Palkmajade teema
carl31
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Eesti tootjad

Lugemata postitus Postitas carl31 »

Huvitav kas Eesti palkmaja tootjatel läheb nii hästi ja neil ei olegi "masu" v täpe jne)..... olen saatnud laiali umbes 15-20 ostusoovi vastuseid olen saanud ainult 2 (ja neist 1 oli kah soome päritolu ) isegi helistades ja soovi ülesnäidates ei ole tagasi helistatud ... või on tänapäeva meilindus sellistele firmadele veel liiga keeruline või on laiskus nii suur et ei viitsita vastata. Aru mai saa üritad vägisi raha anda aga ikka ei taheta - isegi huvi ei ole.
vwman
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 3 korda
Kontakt:

Re: Eesti tootjad

Lugemata postitus Postitas vwman »

Ära pamne tähele, meil on siin riigis on müüjatel ja tootjatel, turunudusest ja müügist vähe vildakas arusaam. Jubedalt pead ise pingutama, kui sa midagi osta tahad. Eestlane lihtsalt pole müügi jaoks sobivat tüüpi inimene. Müügi peale tuleb tööle võtta, kas juut, venelane või türklane.
Ühesõnaga, tahad palkmaja.. käi aktiivsemalt pinda, kohe jõuliselt käi.
Maksan nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik. Aga korralikku tööd on vaja
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ifffff »

Olen täheldanud, et viimasel ajal on kolepalju kõvatajaid tekkinud. Tehakse hinnapäringuid näiteks igavusest. Teine sort on konkurendid kes teevad mingile väljamõeldud asjale hinnapäringuid et olla kursis turul pakutavate hindadega. Paratamatult jääb nii tõsise soovija hinnaküsimine teinekord piisava tähelepanuta.
Kui hästi sa oma hinnaküsimise vormistasid? Kui saatsid hinnaküsimiseks korrektsed joonised, siis on küll kummaline selline vähene huvi tegijate poolt, aga kui küsisid stiilis et a-la palju maksab 150 ruutu maja siis ei tasugi imestada et keegi vastata ei viitsi.
Ja ega see masu nüüd nii suur ka pole kui suureks meedia selle puhunud on.
carl31
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas carl31 »

kindlasti on palju konkurente kes uurivad turgu jne aga see on juba nö müüa probleem. saatsin 2 suguseid päringuid - jah üks oli stiilis tahaks maja 150 m2 mitu tuba jne (millele suutis vastata ikkagi viisakalt 1 soome firma ja teha ka korraliku pakkumise) teine "stiil" oli see et firmade enda kodulehtedelt (mis ei kannata enamusel mingit kriitikat) kus olid nende projektid küsisin pakkumisi... sellele "stiilile" ei saanud mitte 1 vastust. Ma ei ole päris nõus et eestlane ei oska müügi peale mõelda - pigem on see selline kujutelm et olen "kõvaärimees" ja ei viitsi pisiasjadega tegeleda.
Kurb on tõesti vaadata ja kuulata seda masu juttu ja soigumist kui p... kõik on ... samas sattusin lugema netist artiklit kus 1 palkmaja valmistaja kurtis et ei ole see aasta mitte 1 tellimust ... võta siis nüüd kinni on asi kehv või ei!?
killer
külaline

Lugemata postitus Postitas killer »

hm, kuidas pole tegijaid, tekkis just paus ,kogemus enam kui 15 aastat , hinnad soodsad, helista ja saame kokkuleppele. vöin saata pilte tehtud töödest. pole mingi årimees,56686959 :wave:
Vasta