kas 800 tuh kr eest saab maja?
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
-
- külaline
Re: kas 800 tuh kr eest saab maja?
Lugemata postitus Postitas Tõeline ehitaja »
Veel üks argument,mis on puitmajade vastu,on kiremõrvad.seda esineb sageli põhjanaabrite juures,kus tuli konkurendile räästasse pannakse.Teiseks lõppeb varsti eestis rahulik elu,mis toimub globaliseerimise tagajärjel.Pärdikud on varsti siin ja pronksiöö igapäevane nähtus!Optimaalne eluase seks puhuks oleks monoliitbetoon ja akende asemel laskeavad! 

Lugemata postitus Postitas habe »
Auväärt Manowar!
tänan komplimendi eest!
tore, et ka viimistlejad sellel teemal sõna julgevad võtta, järgmiseks ootan taksojuhte ja turvamehi.
viimased aastad olen lammutanud-ehitanud-renoveerinud puitkarkassmaju eranditult polaarjoone taga. julgen kinnitada, et üle 50 aasta tagasi korralikult ehitatud ja hästi hooldatud puumajad peavad julgelt paar korda sama palju vastu. jätkub nii lastele kui nende lastele.
mu enda maja on kivist muide. see aga ei sega mind küsimast: millel põhineb see väide, et fibost ja aerocist majad seisavad mitusada aastat? ei tea? ole siis vakka.
tänan komplimendi eest!
tore, et ka viimistlejad sellel teemal sõna julgevad võtta, järgmiseks ootan taksojuhte ja turvamehi.
viimased aastad olen lammutanud-ehitanud-renoveerinud puitkarkassmaju eranditult polaarjoone taga. julgen kinnitada, et üle 50 aasta tagasi korralikult ehitatud ja hästi hooldatud puumajad peavad julgelt paar korda sama palju vastu. jätkub nii lastele kui nende lastele.
mu enda maja on kivist muide. see aga ei sega mind küsimast: millel põhineb see väide, et fibost ja aerocist majad seisavad mitusada aastat? ei tea? ole siis vakka.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Puukoi. »
Minule isiklikult meeldib puumaja sisekliima rohkem.
Puhtalt subjektiivne arvamus.
Ei vaidlusta kivimaja pikaealisust.
Puhtalt subjektiivne arvamus.
Ei vaidlusta kivimaja pikaealisust.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Pole väitnud, et püsivad paarsada aastat ja kuidas saakski väita, kui antud materiale on kasutatud vaid vaevalt paarkümmend aastat.habe kirjutas:Auväärt Manowar!
tänan komplimendi eest!
Viimistelejana tean, kuidas tuleb teha viimistlusele eelnevaid töid, olen neid piisavalt teinud ja ka näinud, mis on tehtud. Pole ühtegi tööd alahinnanud, iga erineva töö jaoks on vaja meistrit, et saaks hea tulemuse aastateks, isegi lihtsa värvimisega ei saa enamus inimesi rahuldavalt hakkama.
Muud jutud, et ole vakka vms. hoia endale, kui kompleksid vaevavad, siis tegele nendega.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu