Soome lammutustööd.
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Soome lammutustööd.
Lugemata postitus Postitas marko6 »
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
Re: Soome lammutustööd.
Lugemata postitus Postitas piaggio100 »
inimesed ehk tahavad kontrollida milliste tööandjatega tegu! kirjutage ka need kes marko 6 töö pakkumistest ka kasu saanud . seniks edu !
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas lion »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas njaaa »
normaalne juba vaja ka ehitajal pilt saata nagu lobumajja valitakse töölisi?

võibolla vaja pilti selleks,et paljudest üle lastud ja nüüd vaja näha,et sama
inimeste otsa ei komistaks.

-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas piaggio100 »
Mida sa seletad, enamusest töödest mida pakud olen soomes ja eestis teinud ja kui on ka olnud mõni uus asi siis eks keegi näitab asja ikka ette. mis saaks olla erilist ja suurt kogemust ,praktikat vajavat rõdude klaasimisel ?vendipleksepa tööst saan aru ,et iga soperdaja seda ei tee ja eriti isoleerija.olin soome firmas tööl jujba 92 aastal firma oli Haka peaks olema praegune YiT.sinamarko6 kirjutas:Kui leidub sobiv inimene siis temaga ma võtan ühendust ja loomulikult vastan ka igale küsimusele.Mis ma tühja targutan siin teiega kui tööle tulla soovi pole ja vastava ameti mees ei ole.Ma ei käi siis aega viitmas ja teiega jutustamas.
käisid sellel ajal alles lasteaias.meilidele olen saatnud paar kirja küsimustega: A G A M I D A P O L E ON
V A S U S E D?
varem oli ikka nii ,et firma tegi need vajalikud paberid ise soomes kohapeal,asmuti ka pikedused neile KAARTIDELE.see firma ilmselt mingi nurgatagune või puruvaene kes ei jõua oma tõõlistele muretseda koolitust ,mimillele iganes see siis oleks. NB ! ilmselt tasub siia kanditeerijatel ennem sügavalt järele mõelda kuhu lähevad ja milleks seda ikka vaja on!
paraku on aga nii,et raha puudus teeb lolliks, lootus aga sureb viimasena !
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas hani »
Lugemata postitus Postitas jackvosm »
Lugemata postitus Postitas Mehka »
Pluss on palgapäeval palk arvel, või isegi varem!jackvosm kirjutas:miks eesti firmad nõuavad kõikide kaartide olemasolu ja kui ei ole siis peab töömees omast taskust kõik kinni maksma, kas EESTI firmad on nii VAESED või loevad igat senti, nagu teeniks mehe pealt vähe SOOMES. Nõutakse pikki päevi(10-12h),loetakse igat minutit,tõmmatakse tunde maha,töömehed elavad 10-kesi korteris,selle peale ütleb pealik; ega raha teenimine ei olegi see ,et peale tööd jalad laua peal puhkad. See kõik on enamuse EESTI fimade eripära Soome firmad ;maksavad kaardid kinni ja selle päeva mis töömehel raisku läks, ei loeta igat minutit ja töömees peab saama puhata normaalsetes elamistingimustes
Ja ei hoita tööriistade pealt kokku... eesti firmas pead mäkkaiverit mängima, et töö kuidagi ära teha.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas inimene »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas muhahhhaa »

Lugemata postitus Postitas Infected »
lion kirjutas:Tee ise rautselt lased rahadega ka üle nagu ikka tüüpiline eesti ülemuse värk soomes.
Kui sina arvad niimoodi minu kohta siis mina arvan ,et sina oled joodik ja varas ja lased tööriistadega jalga ja töö jätad tegematta.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kas on töömehed olemas?Olen huviotatud pakkumisest. tel 53827183.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mirko »
Sinu kirjutatud kaks rida näitavad, et sul midagi tarka öelda pole. Vargal pole ju tarvis kusagil foorumis kellegagi võimelda, ta läheb ja varastab ega tunne muret sinu kui "ettevõtja" aususe üle.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas heikki73 »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid