kanalisatsioon vaja vedada maija
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
kanalisatsioon vaja vedada maija
Lugemata postitus Postitas kariste »
tegemist on vanema palk majaga . vaja saada vesi sisse kaev asub 15 m. kaugusel ja ka muidugi ka kanalisatsioon ka . sisse tuleb kööki valamu ja vannituppa tuleb valamu , ws , dušš ja pesumasin . mitu kanti peaks olema tünn mis maase läheb ? tünni ja veepumba ostan ise aga palju võiks minna üle jäänud tööd koos materjaliga ? tünni kaugus majast 10 m.
Re: kanalisatsioon vaja vedada maija
Lugemata postitus Postitas KOMMIONU »
Mitu korda päevas kused? Elad ikka üksi või?kariste kirjutas: mitu kanti peaks olema tünn mis maase läheb ?
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »
kas tegu tuleb septiku ja imbsüsteemiga või lihtsalt kogumismahutiga? mitu inimest püsielanikuks? kas veeautomaat tuleb kaevu või majja? mis pinnasega tegu?
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Lugemata postitus Postitas kariste »
4 inimest hakkab seal elama . tegemist on lihtsalt kogumismahutiga . seda ma ei tea kuhu pump panna oleks targem , mis teie arvate ? ei oska öelda mis pinnasega on tegu , ma alles sain selle maja . ma arvan et muld ja savi või liiv
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Jõudu tööle!24Hpane jutti mulle torud ja kanal äragdyr kirjutas:san-tehnilised avarii tööd 24h segistite,wc pottide paigaldus,vee ,kanalisatsiooni, kütte torustike vahetus avaii tööd.radiaatorite vahetus,põranda kütte paigaldus.Korteri sisesed ja välised avarii tööd,kiire ja kvaliteetne töö.hind kokku leppel.
tel 56618283

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit