Hinnaindikatsioon eramaja karbile.
Hinnaindikatsioon eramaja karbile.
Lugemata postitus Postitas männipuu »
Kas oleks huvilisi kes oleks nõus tegema väga jämeda indikatiivse hinnapakkumise/kalkulatsiooni ühele ja teisele variandile. See ühtlasi ka tähendaks seda et hiljem oleks olemas kontakt kellega võimalikku ehitust juba päriselt arutada. Palun jätta e-mail, siis saan saata plaanid ja kirjeldused.
Tänud ette.
-
- külaline
Re: Hinnaindikatsioon eramaja karbile.
Lugemata postitus Postitas Külaline »

taastaja
-
- külaline
taastaja
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas objektijuht »
Teen kalkulatsioonid ära.
Paluks oma mõttealgatused saata e-mailile
ehitus.objektijuht@mail.ee
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Sobiva asukoha puhul (raadius 50 km, kaugemale ei konkureeri) võite ka mulle saata plaanid ja kirjeldused.
-
- Uus kasutaja
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas IseIluTegija »
Vundament: ca 100 000
200 fibost karp (majas pinda ca 200 m2 + 45 m2 garaaž): ca 175 000 kr
puittaladel OSB plaadist vahelagi: ca 60 000
puitfermidel plekkkatus: kokku ca 90 000 kr
-
- külaline
Vundament 100000.-???.Mis vundament see nii kallis on,ja palju m2.Kas plaat või lintvundament?IseIluTegija kirjutas:Endal majaehitus käsil ning seni olen akendeta karbi ehitamiseks kulunud:
-
- külaline
Eks lase teha projekt,saad ka selgema pildi,mida soovid.Ega ma tule sulle projekti ka veel tegema sooda.männipuu kirjutas:taastaja, nagu kirjutasin hetkel käib jutt indikatsioonist, sest projekti pole. Ometi on justnimelt igasuguste ümbermõtlemiste vältimiseks üks võimalus juba varakult enamvähem saada mingi pilt mida üks või teine lahendus maksab. See aitab ka konkreetse projektiga edasi minna. Kui projekt olemas, siis pole enam midagi ümber mõelda. Nii et see süüdi jäämise jutt on vähe arusaamatu mu jaoks. Aga see vast polegi olulilne.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas terkor_ehitus »
Palun saata info aadressile: erko@terkor.ee
-
- külaline
sa siis soovitad mõelda oma unistused valmis, siis lasta asi projektiks vormistada ja seejärel vastavalt projektile kalkuleerida? Õige! Ainult vaata inimesel kellel pole rahakotti puuga seljas peab enne pisut arvutama kus on tema võimete piirid mitte seeria projekte a'30 tuhat teha laskma ja siis viienda projektiga jõuda oma tegelike võimaluste jälile. Pole mõtet lexuse, bmw ja mersu esinduste uksi kolisada kui rahakoti võimlaused on pesoo ja renoo tasemel, see the point?Külaline kirjutas:Eks lase teha projekt,saad ka selgema pildi,mida soovid.Ega ma tule sulle projekti ka veel tegema sooda.männipuu kirjutas:taastaja, nagu kirjutasin hetkel käib jutt indikatsioonist, sest projekti pole. Ometi on justnimelt igasuguste ümbermõtlemiste vältimiseks üks võimalus juba varakult enamvähem saada mingi pilt mida üks või teine lahendus maksab. See aitab ka konkreetse projektiga edasi minna. Kui projekt olemas, siis pole enam midagi ümber mõelda. Nii et see süüdi jäämise jutt on vähe arusaamatu mu jaoks. Aga see vast polegi olulilne.
Mind isiklikult panevad jätkuvalt imestama inimesed kes mööda foorumeid oma frustratsiooni või mõnd muud häda välja elavad (näiteks teisi soodadeks sõimates). Kui sa ei soovi selle teemaga tegeleda siis ära tegele, veel vähem on keegi su käest projekti küsinud. Las vastab see kes selles näeb potentsiaalset töövõimalust või miks mitte projekteerimistööd.Külaline kirjutas:Eks lase teha projekt,saad ka selgema pildi,mida soovid.Ega ma tule sulle projekti ka veel tegema sooda.männipuu kirjutas:taastaja, nagu kirjutasin hetkel käib jutt indikatsioonist, sest projekti pole. Ometi on justnimelt igasuguste ümbermõtlemiste vältimiseks üks võimalus juba varakult enamvähem saada mingi pilt mida üks või teine lahendus maksab. See aitab ka konkreetse projektiga edasi minna. Kui projekt olemas, siis pole enam midagi ümber mõelda. Nii et see süüdi jäämise jutt on vähe arusaamatu mu jaoks. Aga see vast polegi olulilne.
Mina, kui ma näen teeservas purunenud rehviga hädasolijat siis mul on kaks varianti - kas ma sõidan külma näoga mööda või ma pean kinni ja pakun abi. AGA, ma ei pea kinni ja ei sõima teda soodaks või veel millekski muuks. Mul on selleks liiga hea lastetuba olnud, erinevalt sinust. Seega, sõida edasi!
-
- külaline
100k vundamendi hinnaga on ju tegelikult ODAV !!! Korralik vundamant ongi üks kallemaid asju üldehituse juures, etiti kui põrandaküte asjal sees on. Sitane tagasitäide võib juba mingi 50k maksma minna. On ka tehtud vundasid mis 150m2 juures 450k maksma lännud. Pane betoon, kivid, tagasitäide, soojustus ning voolikute armee ühte hunnikusse ja vaata mis summa saad. 100k peale imestada, siis oled ehituses päris kaugel.Külaline kirjutas:Vundament 100000.-???.Mis vundament see nii kallis on,ja palju m2.Kas plaat või lintvundament?IseIluTegija kirjutas:Endal majaehitus käsil ning seni olen akendeta karbi ehitamiseks kulunud:
Maja algab KORRALIKUST vundamentist ja sita vunda korral ka LÕPPEB sellega!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas igiliikur. »
Ära aja, korraliku vunda saab 200 ruudusele majale 50k ka teha. Loomulikult peab ise ka käed taskust välja võtma ja natuke liigutama. Ja üleüldse, miks peab maa alla teise maja ehitama, nagu nüüdsel ajal kombeks? See muidugi teine teema juba....Külaline kirjutas:100k vundamendi hinnaga on ju tegelikult ODAV !!! Korralik vundamant ongi üks kallemaid asju üldehituse juures, etiti kui põrandaküte asjal sees on. Sitane tagasitäide võib juba mingi 50k maksma minna. On ka tehtud vundasid mis 150m2 juures 450k maksma lännud. Pane betoon, kivid, tagasitäide, soojustus ning voolikute armee ühte hunnikusse ja vaata mis summa saad. 100k peale imestada, siis oled ehituses päris kaugel.Külaline kirjutas:Vundament 100000.-???.Mis vundament see nii kallis on,ja palju m2.Kas plaat või lintvundament?IseIluTegija kirjutas:Endal majaehitus käsil ning seni olen akendeta karbi ehitamiseks kulunud:
Maja algab KORRALIKUST vundamentist ja sita vunda korral ka LÕPPEB sellega!
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas justcraizy »
IseIluTegija kirjutas:Endal majaehitus käsil ning seni olen akendeta karbi ehitamiseks kulunud:
Kui palju sa sellest ise oled teinud? Samamoodi tahan ise hakata ehitama ja kohati tunduvad need summad natuke suured. Oletan, et Te päris ise kõike teinud pole?
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
Kallid inimesed, korralik ja kvaliteetne materjal maksab ja orralikuks ning kvaliteetseks tööks on seda ka vaja. Muidugi ei eita, et igasugu saastast saab enam-vähem asja kokku keevitada.
245m2 vunda 100 000.- valmis teha on minujaoks ulme isegi kui kõik tööd ise tehtud.
-
- külaline
Hästi ei mõista... Firma teenus loomulikult kallim, aga materjali kulu + tehnika rent vundamenti tehes ei saa olla 100 000 krooni, isegi 250 ruuduse maja tarvis.
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Mees metsast »
- Ehitusfoorum