Kas kipsplaadi vuugikohti võib täita võrgu ja nt. Sinise Sheetrockiga
Kuidas oleks õige kas viigu kohta paigaldada üks võrkriba või võib ka ülekattega 2 riba ( ülekatte ca 5cm)
Lisan pildi, kuidas ülekattega mõtlen.

Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas olli5olli5 »
Külaline kirjutas:Mis vahe on Sheetrock Sinisel,Rohelisel,Mustal?
Kas kipsplaadi vuugikohti võib täita võrgu ja nt. Sinise Sheetrockiga
Kuidas oleks õige kas viigu kohta paigaldada üks võrkriba või võib ka ülekattega 2 riba ( ülekatte ca 5cm)
Lisan pildi, kuidas ülekattega mõtlen.
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
???urmasr kirjutas:...peaksid enne selgeks tegema, et Unifloti kasutatakse vuukimisel ainult ümardatud servadega kipsplaatide korral ilma armeerimisvõrguta....
???Knauf kirjutas:Knauf Uniflott on kipspahtel poolümara või faasitud pikiservaga kipskartongplaatide vuukide täitmiseks ilma vuugilindita.
Soovitus: õhendatud täiskantservaga plaadi vuugi täitmisel
tuleb kasutada vuugilinti, samuti V-kujulise faasitud vuugi
puhul, kui vuugi sügavus ulatub ainult poole plaadipaksuseni.
Siinkohal tuletame meelde sobivuse määratluse kõigeks e. mittemillekskiVivacolor J kirjutas:SOBIVUS
Kipsplaatpindade vuukide pahteldamiseks siseruumides. Sobib ka krohv-, betoon-, tellis- ja kipsplaatpindade lauspahteldamiseks.
Viimase lause sõnastusest võib järeldada, et see ei ole soovitus vaid nõue ?Vivacolor J kirjutas:Kihi paksus-kuni 2 mm.Vuugid ja praod tugevdada paber või klaaskiudriidest lindiga.
Lugemata postitus Postitas Külaline » 11 Mär 2010, 14:22 »
Uskumatu kuulda sellist teksti mehelt, kes varasemates teemades (vannitoad, hüdro jne.) on ajanud järjekindlat jonni töömehe aust ja tootja juhendite järgimisest.Külaline kirjutas:Kunagi olen teinud, aga masstöö (suurehituste korral) nägin ära, et see liigne punnitamine ei tasunud ära, sest keegi sinu pingutusi nagunii ei hinnanud.
Urmasr
Lugemata postitus Postitas Külaline » 11 Mär 2010, 14:22 »
Vabandused vastu võetud! Leotatakse põhjusel, et pärast järjekordse niiskuse saamist (kruntimine, värvimine) need paberteibid enam niipalju ei paisuks või kuidas seda nüüd nimetada ehk jäävad vuugis rohkem pingule.Külaline kirjutas:Vabandust, ajasin ühe teise "guruga" segamini.
Ise pole ka selle ala mees, seepärast küsisingi, et olen näinud maalreid paberteipi leotamas ka suurobjektil. Vist oli nii, et enne olid parajd jupid valmis lõigatud ja siis hulgem neid ämbris ligunemas või olid need metalliga teibid, mis enne mõõtu lõigati või mõlemad.
Lugemata postitus Postitas cartman »
urmasr kirjutas:Kui tahad väga ideaalselt teha, siis ise olen teinud nii, et mõõdan paraja pikkusega jupid ette,panen korraks vette ja siis kuhugile laest väljaulatuva juhtmejupi külge rippuma, et liigne vesi välja tilguks ja mõne aja niiskuks ning hakkan neid seina järjest seina või lakke panema.
See LR+ ongi pude pahtel minu arvates ja ma ei saa tõesti aru, miks osad maalrid seda kasutavad, aga noh, see on nende valik.
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025