Siin liigub kindlasti igasugu tarku ja targemaid. Palun avaldage arvamust ventilatsiooni torude kohapealt. Kas paremad plekist või plastist? Mis ühe ja teise miinused ning plussid!

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
Lugemata postitus Postitas vatson »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas sobaka »
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Lugemata postitus Postitas onusnooker »
No see peab ikka tolm olema mis 110mm toru umbe ajab... kas see üldse on võimalik, üldjuhul on agregaatidel ka filtrid/filter vahel iseasi kui on ökotatud ja mitte raatsitud filtrit panna ja ka isegi siis ma arvan et see toru ei lähe umbedumbuser kirjutas:Kunagi üritasin kah aga laideti maha, sest see kanalitoru plastik on selline, mis suudab ennast staatilise elektriga laadida ja tulemuseks on tolmu kinnijäämine ja kaugemas tulevikus ka ummistused.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas mg3 »
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Lugemata postitus Postitas rai.ner »
Lugemata postitus Postitas essa »
Võib küll, aga paksema seina korral. Kui kogu seina paksus on 200 siis ilmselt tekib külmasild (talvel kui vent ei tööta, ja ka kondensi oht!).Toru peab isoleerima korralikult (köögis alla 125 ei ole mõtet üldse panna+ isolatsioon- eriti välisseina poole- ma paneks välja poole vähemalt 100-150mm).rai.ner kirjutas:Kas vent.toru (köögi õhupuhasti) võib paigaldada vertikaalselt välisseina sisse? Seinas on villa paksus 100+50+50 mm.
Lugemata postitus Postitas rai.ner »
Lugemata postitus Postitas gennadi_kramer »
Lugemata postitus Postitas jan »
Lugemata postitus Postitas plaplavent »
gennadi_kramer kirjutas:no ma kui elupõhine toru ja vendimees ja olen kainud ja nainud siis utlen et koik oleneb.tuletõkke tsooni sa plasttoruga teha ei saa.ja köögi+sauna tuulutusi ei soovita panna plastiga.kuna teostan ka suur köökide vent kubude ja torustike paigaldusi siis ütlen et plekk on kindlam.muidugi see minu arvamus.muidugi kusimust et kui sa plasti tahad kasutada kuidas sa fikseerid detailid oma vahel?plekki sa needis aga plasti?
Lugemata postitus Postitas gennadi_kramer »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025