puusepp, moobli paigaldaja
Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
puusepp, moobli paigaldaja
Lugemata postitus Postitas olega1 »
Tere!Mina olen hea tookogemusega puusepp, moobli paigaldaja. Tookogemus 10 aastat. 3 viimased aastat tootasin eksklusiivse moobli paigaldajana . Objektid, millega ma tegelesin: restoran Goodwin Tallinnas,aripank Tallinnas, eliit maja Moskvas, eliit korterid Moskvas, Sveitsi kellade kauplused Moskvas(Louvre boutique), St-Peterburis(Ulysse Nardin), Krasnodaris. Samuti tegelesime objektidega Tallinnas (korterid, majad). Mina 5 aastat tootasin Londonis puusepana. On olemas head soovituskirjad. On olemas Diplom (puusepp- mooblitisler), on olemas tooristad, auto. Vaga hasti oskan inglise keelt. Vaga hasti oskan teha minu tood, tootan kiiresti ja kvaliteetselt. Saan saada Teile maili peale minu cv, soovituskirjad ja fotod, kus on kujutatud minu töönäided. Oleg 55662877
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu