vaja freesida kapiuksele kolm hingeauku tasu: 4pack

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
CarlosSPL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

vaja freesida kapiuksele kolm hingeauku tasu: 4pack

Lugemata postitus Postitas CarlosSPL »

piirkonnaks on tallinn, mingil määral ka harjumaa.
saatke ps või jätke ona kontakt siia

tänan
gjl
külaline

Re: vaja freesida kapiuksele kolm hingeauku tasu: 4pack

Lugemata postitus Postitas gjl »

Anna abi

Kes sul selle four packi eest oma six packi liigutab.
Mine poodi ja osta nn oksafrees, maksab sama palju kui 4 pudelik õlle .

Palju õnne
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ifffff »

Kas sa gjl laseks kapiuksele hingepesad käsidrelliga sisse? Kui jah siis müts maha - väga täpse käega mees oled. Ilma puurpingita ikkagi suhteliselt võimatu tegevus.
CarlosSPL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

gjl sa küll oled õiges alafoorumis (tööpakkumised) kuid ära risusta mu teemat. Sellise suhtumisega sa ei leia iialgi tööd. Või kuidas sa muidu seletad seda, et ajad tööpäeval ja tööajal (kell 16:44) sellist (omast arust) ägedat iroonilist jama?

OK
4pack on vähe? Aga palju siis sellise töö eest maksma peaks? Mul on vaja teha kapiuksele kaks auku hingedele ja üks auk magnetile.

Tartust ma saaksin need augud sinna kappi tasutu kuna sealt ma selle mööbli tellisin aga see sebimine, et see uks sinna saada läheks mulle maksma 4pack-i. Nüüd aega võttes arvesse, et Tartus käib kell poole aeglasemalt kui tallinna piirkonnas siis ma tahaks selle kapiukse selle poolaasta sees ka ette panna.

Minu meelest on netifoorumid loodud selleks, et ühiste huvidega inimesed hoiaksid kokku ja aitaks üksteist?

Kunagi kui sõitsin audiga ja olin aktiivne audifoorumis siis uskuge või mitte aga seal sai asju isegi tasuta ja kui tasuta ei saanud siis sai asju aetud omaseas väga mõistlike hindadega. Muidugi seal me niivõrd kuivõrd tundsime ka üksteist ja oleks olnud häbi sellist solki ajada nagu siin enamus anonüümseid ja ka mõned reg. kasutajad teevad.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ma arvan, et lihtsam on sul otsida interneti avarustest mingi mööbli või puidutööga tegelev firma Tallinnas või kus iganes sa asud, helistada neile, rääkida oma mure, võtta see uks ja 4pack näpu vahele, minna sinna firmasse ning mure on lahendatud, selmet oodata, et keegi tuleb sulle koju seda tegema 4packi eest.
Urmasr
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

ma ei lugenud välja, et inimene endale kedagi koju seda tööd tegema ootab? vaid ikka võtab ukse näppu ning seab sammud selle poole, kes selle ära teeb. oleks vaja ainult leida keegi, kellel ligipääs vastavatele seadmetele olemas.
stpper
külaline

Lugemata postitus Postitas stpper »

:clapping:
ei ega niisama ei tee ju enam keegi mitte midagi.tee joonised siis tehakse sulle kõigepealt hinnapakkumine(tänapäeva ehitaja ei teagi muud võimalust tööle hakkamiseks).Ehitaja või tisler,vahet ei ole,ühed buumist ära hellitatud jonnipunnid mõlemad.(olen ise ka muide ehitaja)
Muuda nelipakk 50 eekiks ja jooksevad ise koju,kui vaja...(lõpptulemusena nagunii ostetakse õlli,aga kuidagi soliidsem).
Ma ei tea,kas mulle jäi ainult mulje,aga minu arust on nõus mees oma kapiuksed kaenlas tulema teie juurde,et te selle tänuväärse liigutuse 2 minutiga lihtsalt ära teeks...2minutit=4õlli on hea kaup ju.ei no ja täitsa tõsiselt minu arust.
kurat,kui ma elaks tallinnas ja omaks vastavaid vahendeid,aitaks hädast välja ja jagaks veel õlled ka pooleks aga paraku pead sealsete hinnapakkujatega läbi käima. :hello:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Kas sa oma pakkumise tegemisel sellele oled mõelnud, et kui mitteõllejoojatest vennad näevad sinu kuulutust ja ei võta sinuga seepärast ühendust, et selle 4-packiga pole neil midagi peale hakata, kas siis on ka võimalus 4 kellukese limonaadi saada? :jooma
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
CarlosSPL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Manowar kirjutas:Kas sa oma pakkumise tegemisel sellele oled mõelnud, et kui mitteõllejoojatest vennad näevad sinu kuulutust ja ei võta sinuga seepärast ühendust, et selle 4-packiga pole neil midagi peale hakata, kas siis on ka võimalus 4 kellukese limonaadi saada? :jooma

miks te ajate lihtsa asja nii keeruliseks?

kellukest, limpsi mida iganes, mõte jääb ju samaks

ok, nyyd ootan mõne lolli poolt sellist küsimust, et " ütlesite, et 4tk mida iganes, kas neli liitrist lauakat ka vääää"
ei nelja lauakat ei saa.

teeme siis asja lihtsaks 50 krooni pakun. kuid kui mulle pakutaks 50 krooni mõne töö eest siis ma eelistaks võtta neli kellukest/õltsi.
lMaxl
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas lMaxl »

Mul neid auke igasuguseid, kui koduteele jääd võin need augud ära tuua. Kus asud?
Gsm. 56562635 Max
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

ifffff kirjutas:Kas sa gjl laseks kapiuksele hingepesad käsidrelliga sisse? Kui jah siis müts maha - väga täpse käega mees oled. Ilma puurpingita ikkagi suhteliselt võimatu tegevus.
Kui hingepesade all mõtled 26mm freesitud auku, siis minuarust see küll eriline probleem pole. Selleks spets freesid olemas, midagi ulme ei maksa ka.
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ifffff »

arvutihdd kirjutas:
ifffff kirjutas:Kas sa gjl laseks kapiuksele hingepesad käsidrelliga sisse? Kui jah siis müts maha - väga täpse käega mees oled. Ilma puurpingita ikkagi suhteliselt võimatu tegevus.
Kui hingepesade all mõtled 26mm freesitud auku, siis minuarust see küll eriline probleem pole. Selleks spets freesid olemas, midagi ulme ei maksa ka.
Loe hoolikamalt. Küsimus pole freeside hinnas vaid selles et uksehingeauk peab olema sissefreesitud täpselt ja seda peovahel ei tee
Oled kunagi mõnele kapiuksele hinged pannud?
Ja ongi lihtne abipalve teema jälle mõtetuks läbuks ära läinud. :jooma
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

No ma ei saa aru mis Te jaurate? Olen pannud mööblit kokku ja vajadusel neid auke ka freesinud ja seda just käsitsi. See nüüd küll mingi mõttetu jutt, et ei saa. Et täielik läbu poleks, siis teema algataja võib ps kaudu ühendust võtta, teen need augud tasuta ära, kui sobivas kohas olete. Auk tuleb täpselt sinna kuhu freesi nõel panna ja ongi kõik.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kas on mõtet nii kaua sellel teemal pläägutada siin?Kõik on nii targad,aga tegijat pole kusagil.Kui nii tegijad olete siis ps on olemas,kirjutage,aga ärge siin oma möla kirjutage,selline asi käib lihtsalt närvidele,kui teie möla lugeda. :banghead: :hello:
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Oleks sa Carlos Tartus oma uksega, siis ma oleks sulle need "augud" juba ära orgunninud. See on ju frees kätte ja zinn zinn zinn.
vanaema on sul veteran...
Suletud