Õhksoojuspump
Re: Õhksoojuspump
Lugemata postitus Postitas tyyp »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas Priit Peljo »
Soovitan otse küsida kõigilt usaldusväärsematelt müüjatelt pakkumist, mitte vaadata ainult internetilehelt hindatyyp kirjutas:Lugenud seda teemat edasi ja tagasi. Nüüd plaan soetada Mitsu MSZ-FD35-VABH. Seoses sellega küsimus, et kes seda pakub kõige soodsamalt? Netis leidsin hinna 21300.-, aga äkki on veel odavamalt saada?

Saada e-kiri või täida pakkumiste lahtrid müüja kodulehel.
Soojalt soovitan.
pp
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »

, pakkuge nüüd tyybile soodsalt pumpa

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Heix576 »
Ootaks asjalikku kommentaari. Aitäh.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Põhjaplekk
Lugemata postitus Postitas murmet »
Olles eelmisest sügisest alates liitunud nende miljonite õnnelike/õnnetute ÕSP omanikega, tekkis mul üks väga tobe küsimus, millele ma ise pole suutnud nutikat vastust leida. Seega küsin asjatundjatelt: mis otstarvet täidab ÕSP välisagregaadi põhjaplekk? On ta kaitseks tiiviku laastustööde eest? On ta ülesandeks kondensvee kogumine ja selle külmumise võimaldamine nii et äravooluauk ikka oleks korralikult umbes? Loll küsimus minu poolt aga küsin ikkagi.
Soojust!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Triko »
Mul on otse veetud aga meetreid on ikka tublisti vähem.Heix576 kirjutas:Tere. Mulle väitis soojuspumpade paigaldaja, et kui siseosalt välisosale torud vedada täiesti otse üles katusele ligi 6 meetrit, siis tuleb kuskilt umbes keskkohast(~3 meetri pealt) torudele näitlikult öeldes sõlm teha, mis pidi endast kujutama õlilukku. Kas selline jutt vastab tõele ja milleks seda üldse vaja on? Mis juhtub, kui otse üles vedada? Tegemist on muidu õhksoojuspumbaga Mitsubishi Heavy SRK/SRC20ZIX-S ja plaan oli torud ise ära vedada.
Ootaks asjalikku kommentaari. Aitäh.
-
- külaline
Re: Põhjaplekk
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
õhk soojuspump jupsib
Lugemata postitus Postitas marx81 »
Re: õhk soojuspump jupsib
Lugemata postitus Postitas Urr »
See on sulatustsükkel, mille käigus seade vabastab oma välisosa soojusvaheti sinna kogunenud jääst. Loe eestpoolt seda teemat, kõik ÕSP-d vist teevad nii...marx81 kirjutas:Mure selline ,mul mul fujitsu siemens nocria awyz 18LBC algus kui tööle paned töötab siis vahepeal jääb siseseade seisma siis hakkab mulisema ja solisema siseseadmel punanetuli vilgub aegajalt, väliseade töötab koguaeg kui siseseade seisnud umbes 5min hakkab uuesti tööle . ja ka mingid imelikud hääled käivad. On see normaalne
Probleem fujitsu õhk-soojus pumbaga
Lugemata postitus Postitas myrk81 »
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 16 korda
- On tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Probleem fujitsu õhk-soojus pumbaga
Lugemata postitus Postitas Veikko »
myrk81 kirjutas:Tervist oskate ehk aidata mul fujitsu siemens nocria awyz18LBC kui tööle panen siis töötab kuskil 10 min normaalselt ja siis jääb seisma siseseadmel hakkab tuli vilkuma ja hakkab kostuma vulinat ja sisinat ja prõksumist nii kuskil 5min ja siis hakkab jälle vaikselt tööle .On see normaalne Tänud
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas myrk81 »
-
- külaline
õhksoojuspump ei küta
Lugemata postitus Postitas kris679 »
-
- külaline
Re: õhksoojuspump ei küta
Lugemata postitus Postitas Triko »
Vaata uuesti väliosa olukord üle -pakun, et on lihtsalt uuesti jääskris679 kirjutas:sooviks teada, mis võiks soojuspumbal viga olla. kõik funktsioonid töötavad, aga ei küta. sooja õhku ei tule. külmade ilmadega hakkas ilgelt häält tegema ja välisosa läks jäässe. siis soojendasime manuaalselt välisosa üles ja hakkas normaalselt tööle, nüüd äkki lakkas sooja õhku puhumast. kas äkki läks mingi vidin katki? äkki saaks selle lihtsalt välja vahetada? restarti olen ka proovinud, ei aita. või pani külmaaine plehku kugugi. garantii ei kehti sest paigaldas pumpade paigaldaja, aga mustalt. kuna tal pole aega pärnu tulla tallinnast siis mõtlesin et küsin siit. veakoodi näitab midagi e0101. aparaadiks samsung vivace
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 16 korda
- On tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Veikko »
myrk81 kirjutas:Siseseadmel pult 20 peal
Lugemata postitus Postitas TIKKER »
Täna siis vahetati välisseadme elektroonika plokk-praegult töötab nii nagu vaja-eks täpsemalt homme hommikul.TIKKER kirjutas:Kvaliteetkliimaga nüüd rahumeelne kokkulepe-mina arvet ei maksa ja tema tegeleb probleemiga edasi maaletooja juures.TIKKER kirjutas:Selline suhtumine siis nende poolt.Kui kellelgi midagi segaseks jäi siis vastan rõõmuga.Ja kogu selle kino peale nad saatsid mulle 810.- arve-seadme hoolduse eest.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas meistervaras »
küsimus on asjalik ja vaevas alguses mindki.veidi asja üle juureldes sai selgeks, et pealmine plekk on kaitseks vihma eest ja alumine peaks jällegi andma ventilaatorile võimaluse õhku läbi radika imeda. kui põhja poleks, kukuks kasutegur päris võimsalt ja tuba ei saakski soojaks. samas, kui nüüd veidi järgi mõelda, saaks selle põhjaosa teha lahtikäivaks. kui sulatama hakkab, keerab põhja näiteks ette ja alla, vesi jookseb maha ja enne uue tsükli algust keerab paika tagasi. mõni nupumees teeks asja nagu niuhti ära ja pole enam mingeid muresid mingite küttekaablite ja muu juraga. jaantatikad -andke minna.murmet kirjutas:Tere
Olles eelmisest sügisest alates liitunud nende miljonite õnnelike/õnnetute ÕSP omanikega, tekkis mul üks väga tobe küsimus, millele ma ise pole suutnud nutikat vastust leida. Seega küsin asjatundjatelt: mis otstarvet täidab ÕSP välisagregaadi põhjaplekk? On ta kaitseks tiiviku laastustööde eest? On ta ülesandeks kondensvee kogumine ja selle külmumise võimaldamine nii et äravooluauk ikka oleks korralikult umbes? Loll küsimus minu poolt aga küsin ikkagi.
Soojust!
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Ära unusta triikrauda selle sistemi külge monteerimast, mis enne ülalmainitud hoogsaid liikumisi kogu selle ragamendi paakunud jääst välgukiirusel üles sulatabmeistervaras kirjutas:... kui nüüd veidi järgi mõelda, saaks selle põhjaosa teha lahtikäivaks. kui sulatama hakkab, keerab põhja näiteks ette ja alla, vesi jookseb maha ja enne uue tsükli algust keerab paika tagasi. mõni nupumees teeks asja nagu niuhti ära ja pole enam mingeid muresid mingite küttekaablite ja muu juraga. jaantatikad -andke minna.

Lugemata postitus Postitas arttiast »
Lugemata postitus Postitas rommi »
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas meistervaras »
see pole küll päris seesama asi aga sulatusjutu ilmestamiseks sobib küllrommi kirjutas:Täpselt ei kujuta ette,kuidas freoonisegud radiaatoris liiguvad,aga kas ei oleks variant seade horisontaali keerata.Ülevalt poolt puhuks ventillaator õhu läbi radiaatori,sulatuse ajal tilguks ka vesi allapoole.Hästi sobiks muidugi see hoonest eraldi seisvale üksusele.Ventillaator peaks vastama oma ehituselt tööks vertikaalteljel ja kompressor tuleks õigesse tööasendisse keerata.Seadmele ka väike varje katuseks.Mida asjalikumad kommenteerijad arvavad?
http://www.youtube.com/watch?v=zE3aoin9 ... re=related
ja kui hiinlased ei ole veel ise sellise lahenduse peale tulnud, siis tuleks saata paljudesse hiina konditsioneeritehastesse kiri palvega rommi poolt esitatud tehniline lahendus töösse panna. usun, et äriliselt oleks sel isegi jumet.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Mis selle tolmukopteri nii äriliselt jumekaks küll teeks?meistervaras kirjutas:..ja kui hiinlased ei ole veel ise sellise lahenduse peale tulnud, siis tuleks saata paljudesse hiina konditsioneeritehastesse kiri palvega rommi poolt esitatud tehniline lahendus töösse panna. usun, et äriliselt oleks sel isegi jumet.

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed