Olen Pinotexi siin seal kasutanud ja üsnagi rahule jäänud, kuid lugedes foorumit nimetavad kõik Pinotexi suht sodiks.
Nüüd vaja endal välisvooder üle võõbata.
On keegi endal hooveldatud kuuse voodrile Pinotexi peale tõmmanud? Mõni kommentaar ehk?
Välisvooder + pinotex
Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
-
- külaline
Re: Välisvooder + pinotex
Lugemata postitus Postitas idee1 »
Viimane praht, luitub päikese käes kergesti, eriti lõuna pool. Omal kogemus olemas. Värvisin u. 10 a
tagasi. Mul oli ka hööveldatud pind, tuli 3x värvida, siis alles kattis. Nüüd värvisin linaõli sisaldava
IMTEX-iga.
tagasi. Mul oli ka hööveldatud pind, tuli 3x värvida, siis alles kattis. Nüüd värvisin linaõli sisaldava
IMTEX-iga.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
MUl 10 a vastu pidanud ja väga bro. krunt + 2 kihti pinotex välisfassaadvärvi (mitte see poolläbipaistev (väidetava UV kaitsega) vaid see katvam).
Muidu pinotex on liimvärv (liim+värvipulber), need on ühed odavamad, vastupidavus sõltub liimist.
Täna eelistaksin klassikalist õlivärvi, sest seda võib tulevikus üle värvida mis tahes värviga.
Muidu pinotex on liimvärv (liim+värvipulber), need on ühed odavamad, vastupidavus sõltub liimist.
Täna eelistaksin klassikalist õlivärvi, sest seda võib tulevikus üle värvida mis tahes värviga.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas plösu »
aga kuidas suhtuda teknosi vesipaasil välisfasaadi värvidesse, endal soov katta peensaetud voodrilauad sellega
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
IMTEX,Viimane praht. Uskusin toote tutvustust ja tegin sellega maja juurdeehituse voodrilauad.Järgmise aasta kevadeks olienamus Imtexi- maha koorunud ja lauad mustad.idee1 kirjutas:Viimane praht, luitub päikese käes kergesti, eriti lõuna pool. Omal kogemus olemas. Värvisin u. 10 a
IMTEX-iga.

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit