Krohvimine ja pahteldamine
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Krohvimine ja pahteldamine
Lugemata postitus Postitas Metabu »
Tahaks hinnapakkumist krohvimis- ja pahtledamistöödele. Seina on kuskil 90m2.
Tegemist on siis kivimajaga Tallinnas, osaliselt on tapeedid seinas ja nende all tundub veel olevat vana värv.
Ei tea kuidas mõtekas teha on, kas kõik maha kiskuda ja krohv peale või mitte.
Kui õigesti mäletan, siis siit foorumist lugesin, et selline töö peaks kuskil 50-55eeku/m2 olema.
Tänud!
Re: Krohvimine ja pahteldamine
Lugemata postitus Postitas disfundo »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ahti333 »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas arbuusiiha »
-
- Korralik postitaja
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas maaler41 »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas igor68 »
45eek/m2
kvaliteet+garantee
tel. 5014732
Igor
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mihhail2 »
30eek m2,töö kiire ja korralikigor68 kirjutas:Tere
45eek/m2
kvaliteet+garantee
tel. 5014732
Igor

Lugemata postitus Postitas jenga »
Ennem oleks soov objekt ülevaadata, et kui kõverate ja loodist väljas seintega tegu on, ja siis juba täpne pakkumine teha.Jätke oma kontaktid ,et saaks teiega ühendust võtta ja lähemalt kokku leppida.
Lugupidamisega
Janomer Grupp OÜ
Janek Laanisto
janek@janomer.ee
www.janomer.ee
56458000
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jaak1 »
2009a ei ole tööd üldse olnud ja 2008 vähejenga kirjutas:Tere.
Ennem oleks soov objekt ülevaadata, et kui kõverate ja loodist väljas seintega tegu on, ja siis juba täpne pakkumine teha.Jätke oma kontaktid ,et saaks teiega ühendust võtta ja lähemalt kokku leppida.
Lugupidamisega
Janomer Grupp OÜ
Janek Laanisto
janek@janomer.ee
http://www.janomer.ee
56458000

-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas pahat-pojat »
kõige targem oleks kõik see vana tapeet maha võtta ja vaadata mis need seinad seal all endast kujutavad.Metabu kirjutas:Tervist,
Tahaks hinnapakkumist krohvimis- ja pahtledamistöödele. Seina on kuskil 90m2.
Tegemist on siis kivimajaga Tallinnas, osaliselt on tapeedid seinas ja nende all tundub veel olevat vana värv.
Ei tea kuidas mõtekas teha on, kas kõik maha kiskuda ja krohv peale või mitte.
Kui õigesti mäletan, siis siit foorumist lugesin, et selline töö peaks kuskil 50-55eeku/m2 olema.
Tänud!
kui sa mäletad et keegi 50-55EEKi / M2 võttis sellise töö eest, et tapeedi kiskumine,krohv+pahtel siis võid väga terava reha otsa sattuda.ja kui tahad veel värvi alla ka saada siis arvetsa kõik see jant kokku ca.80eek/m2.see vana värv võib olla samuti lai mõiste seal tapeedi all.
Mina pakuks isiklikult sulle kogu kompoti hinde hetke seisuga 80EEK/M2(vana tapeedi eemaldus+krohvimine(vajadusel)+pahteldus+lihv+krunt+parandused+krunt/akrüül+värvimine--ja loomulikult ei hõlma see hind materjali.et ongi oluline mis värv sul seal tapeedi all on kas õli või vesialuseline.sellest tulevadki erinevad nüanssid ja hinnad.
Vastus pane postkasti kui huvi
-
- Uus kasutaja
maaler41 kirjutas:Krohvimise,pahtelduse ja lõppvärvi hind oleks 60kr/m2. Täpsema hinna lepiks kokku kohapeal. Alles lõpetasin taolise töö... Kogemused olemas.Signe!Minu andmed on foorumis olemas.Ei hakka neid siinkohal avaldama:)
huvitav mis su päeva palgaks kujuneb, turusolkija?
oled sa üldse kogemustega?ma ei mõtle nüüd aastaid 2004-2008 vaid ka enne neid numbreid.
kui sa kirjutad kogemustega siis sa ise ka enamvähem peaksid aimama mis ees ootab.ja öelda tellijale 300eeki päevapalk on ju põhimõtteliselt kogemustega oskustöölisele mitte midagi.
mind täitsa huvitab kas 10aastase kogemusega (see on kogemustega maaler juba) valumehaanik saab ka 300eeki päevas palka...kahtlen selles
enne mõelga kui hindasid pakute, sest sellega lööte need hinnad varsti nii kinni ära et teised mehed peavad pealt vaadates töötuna nälga surema kuni teie käite "maalritöid" tegemas abitöölise palga eest.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas aga »

ps.Signel on seda pekki küll,et võiks talvel puhata.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Oled sa ikka kindel, et nad on õnnelikud? Kahtlen!aga kirjutas:300kr.päevas on mõnele juba väga hea palk.Näiteks Remetis saavad 20a.staaziga mehed 150kr.päevas ja ka õnnelikud!![]()

-
- Korralik postitaja
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas maaler41 »
1. Pole vaja oma arvamust avaldada,kui ei küsita! Üle viskavad need kommentaatord ja oma "asjalikkuse" näitajad!pahat-pojat kirjutas:maaler41 kirjutas:Krohvimise,pahtelduse ja lõppvärvi hind oleks 60kr/m2. Täpsema hinna lepiks kokku kohapeal. Alles lõpetasin taolise töö... Kogemused olemas.Signe!Minu andmed on foorumis olemas.Ei hakka neid siinkohal avaldama:)
oled sa üldse kogemustega?ma ei mõtle nüüd aastaid 2004-2008 vaid ka enne neid numbreid.
kui sa kirjutad kogemustega siis sa ise ka enamvähem peaksid aimama mis ees ootab.ja öelda tellijale 300eeki päevapalk on ju põhimõtteliselt kogemustega oskustöölisele mitte midagi.
mind täitsa huvitab kas 10aastase kogemusega (see on kogemustega maaler juba) valumehaanik saab ka 300eeki päevas palka...kahtlen selles
enne mõelga kui hindasid pakute, sest sellega lööte need hinnad varsti nii kinni ära et teised mehed peavad pealt vaadates töötuna nälga surema kuni teie käite "maalritöid" tegemas abitöölise palga eest.
2. Ma pole ühtki sõna mingist päevarahast rääkinud.Kust sa selle numbri üldse välja võlusid? Õpeta mind ka!
3.Kui sa tunned,et sa nii tipptegija oled,eks siis tee oma hinnapakkumine ja ole vait!
4. see tööstaazijutt on mind kõrini ära tüüdanud.Mul on olnud juba 2 objekti,kus olen käinud 15aastase staaziga maalri jamasid üle tegemas. Minu töökogemused on piisavad,et võtta vastu tööd,millega hakkama saan.Tähtis pole kaua seda tööd tehtud on,vaid see,milline jääb lõpptulemus!
5.Sellise hinnaga,muide,on väga eduliselt võimalik teenida 1000krooni päevas! Ainultet peab olema piisavalt ruutmeetreid! Antud juhul neid ei ole ja ma ei virise-saan veidi ka puhata...Oma asi,kus ülejäänud päeva veedan!
ja üleüldse tarkurid-ärge käige siin targutamas,kui teie nõu ei küsita! Vaikimine on kuld-mäletate??

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mennar »
niiet mingist staažist pole mõtet rääkida...aastaga võib väga kõva põhja alla saada,niiet plõks kinni.
toon näite...tegin hiljuti 300m2 põrandat:vana lammutus.laagide rihtimine,villatamine,püssiplaat,parkett.tegime hinnaga 48 000..järgmine punt pakkus 54 000hinnaks,kuid see ei ole kõige tähtsam...nende pakutud aeg 3 mehega oli 6 nädalat.tegime töö kahekesi ja 4 nädalaga.iga nädal 1 puhkepäev ja päevad 10h..sees ka lõuna.põranda kõrguserinevus kogu pinna peale oli 3 mm...tempo hea ja kvaliteet ka hea..kas siis staaž loeb!?pole mõtet viriseda,kui palka ei saa..160 tundi kuus tööd teha ja seda lihtsa tempoga,siis pole küll kedagi peale enda süüdistada oma sitas elus.teeme 4kesi ja tööst pole puudust veel pikal ajal...reklaam on vaid inimeselt-inimesele ja miskipärast pole see liin veel katkenud.
jõudu hädaldajatele!
a..veel see ka et tegin ühe objekti ise maalerduse üksi...400m2.keskmiseks päevaks tuli 20m2 pahteldus+krunt+akrüül+2 kihti värvi+osades seintes tapeet...aga olen veel algaja ka...
-
- Uus kasutaja
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Seda nimetatakse tegelikult tööaja ratsionaalseks kasutamiseks.arbuusiiha kirjutas:kuule MENNAR! kui sul nii sitaks tööd on siis mida sa siin foorumis passid ja ennast välia elad,kas sul pole midagi targemat teha enam v?ja see tempo mida sa siin normaalseks nimetad on küll ehe neegri tempo ,ilmselt sellest on tingitud ka su madalad hinnad. aga nohh ega me ei olegi ju valged iniesed peaksime ise hoopis aafrikas elama naha värv peaks olema must siis ei saaks meie üle keegi naerda. JÕUDU TÖÖLE!
Mul oli üks tuttav meremees, kes rääkis, et laeva lastimisel ühes Aafrika sadamas üks neeger ei viitsinud korralikult tööd teha ning ta läks ja virutas sellele vastu lõugu nii, et see laiskvorst kukkus trümmi kohviubade kottide otsa. Peale seda intsidenti hakkasud kõik normaalses tempos tööd tegema. Niipalju ehedast neegritempost.
Kas sa Soomes ka teeksid 8- tunnised tööpäevad kui on võimalus rohkem teenida?
Urmasr
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Sina pakud ennast Soome tööle, aga "Mennar"-il on ka Eestis tööd. Miks sul tööd ei ole, et ennast siinses foorumis pakkuma pead? Eks jõudu tööle sulle kah kui ikka on mida teha!
Urmasr
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
Kvaliteet ja kiirus sitt, aga tööstaaž on 10 a ja enam. Nende töö seisneb faktil: suts sisse, raha tasku ja minema. Nõnda ei saagi uusi kliente tekkida ja praegu ongi suurem tööpuudus. Tööd on praegu ka Eestis, aga tööd pole meestele, kes alla 30k kuus teenida ei taha norm ajaga ...
-
- Uus kasutaja
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas yuio »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas meister »
menner räägib iseendale vastu.Algul väidab,et staaz ei loe ja artikli lõpus väidab,et on alles algaja.Sellest võib järeldada,et aastatega areng toimub.....aga neid laste kilkeid on ennegi ehitusel kuuldud,meenus kohe"nõia-intsu "mina ja maailm suhtumine.mennar kirjutas:staaž,staaž.mis vahet seal on kui palju kellelgi seda on...olen ise üldehitaja ja tegutsenud alles 4 aastat,kuna alles siis sain ehituspaberid koolist...võin täiesti julgelt öelda,et panen suuremale jaole vanematele ehitajatele oma kiiruse ja kvaliteediga koti pähe!olen oma firmat 3 aastat pidanud nüüdseks ja nö. staažiga vendi pole mulle korralikke veel kätte juhtunud..praeguseks ajaks olen välja praakinud kehvemaid ja alles on mehed vanuses 22-25..vot nii.
niiet mingist staažist pole mõtet rääkida...aastaga võib väga kõva põhja alla saada,niiet plõks kinni.
toon näite...tegin hiljuti 300m2 põrandat:vana lammutus.laagide rihtimine,villatamine,püssiplaat,parkett.tegime hinnaga 48 000..järgmine punt pakkus 54 000hinnaks,kuid see ei ole kõige tähtsam...nende pakutud aeg 3 mehega oli 6 nädalat.tegime töö kahekesi ja 4 nädalaga.iga nädal 1 puhkepäev ja päevad 10h..sees ka lõuna.põranda kõrguserinevus kogu pinna peale oli 3 mm...tempo hea ja kvaliteet ka hea..kas siis staaž loeb!?pole mõtet viriseda,kui palka ei saa..160 tundi kuus tööd teha ja seda lihtsa tempoga,siis pole küll kedagi peale enda süüdistada oma sitas elus.teeme 4kesi ja tööst pole puudust veel pikal ajal...reklaam on vaid inimeselt-inimesele ja miskipärast pole see liin veel katkenud.
jõudu hädaldajatele!
a..veel see ka et tegin ühe objekti ise maalerduse üksi...400m2.keskmiseks päevaks tuli 20m2 pahteldus+krunt+akrüül+2 kihti värvi+osades seintes tapeet...aga olen veel algaja ka...
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 5 korda
Lugemata postitus Postitas insippo »
Jobud
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Bart Simpson. »

-
- Uus kasutaja
AUVÄÄRT MAALERMEISTER!-ma väga vabandan aga keegi ei tahtnud kellegile kanna peale astuda ega pahtlilabidat käest tõugata vaid juhtida tähelepanu.ma ei tea,võibolla on tõesti vaja liisinguid maksta ja spaas puhata et hinna alla lüüa ja töö endale saada.aga ma pole siin selle eesmärgiga et teisi laimata ja maha teha ning kiita enda võimekust., luua pealtvaatajale tõelise AVATARi ehk visuaalse efekti et suudan teenida 1000EEK per 1 päev.FA FA.see pole summa millega eputada.eputa sellega mida oled korda saatnud erinevaid objekte tehes.mõnele inimesele on tänapäeval respect ja tuntus olulisem kui cash.maaler41 kirjutas:1. Pole vaja oma arvamust avaldada,kui ei küsita! Üle viskavad need kommentaatord ja oma "asjalikkuse" näitajad!pahat-pojat kirjutas:maaler41 kirjutas:Krohvimise,pahtelduse ja lõppvärvi hind oleks 60kr/m2. Täpsema hinna lepiks kokku kohapeal. Alles lõpetasin taolise töö... Kogemused olemas.Signe!Minu andmed on foorumis olemas.Ei hakka neid siinkohal avaldama:)
2. Ma pole ühtki sõna mingist päevarahast rääkinud.Kust sa selle numbri üldse välja võlusid? Õpeta mind ka!
3.Kui sa tunned,et sa nii tipptegija oled,eks siis tee oma hinnapakkumine ja ole vait!
4. see tööstaazijutt on mind kõrini ära tüüdanud.Mul on olnud juba 2 objekti,kus olen käinud 15aastase staaziga maalri jamasid üle tegemas. Minu töökogemused on piisavad,et võtta vastu tööd,millega hakkama saan.Tähtis pole kaua seda tööd tehtud on,vaid see,milline jääb lõpptulemus!
5.Sellise hinnaga,muide,on väga eduliselt võimalik teenida 1000krooni päevas! Ainultet peab olema piisavalt ruutmeetreid! Antud juhul neid ei ole ja ma ei virise-saan veidi ka puhata...Oma asi,kus ülejäänud päeva veedan!
ja üleüldse tarkurid-ärge käige siin targutamas,kui teie nõu ei küsita! Vaikimine on kuld-mäletate??
pane see endale kõrva taha või kahe silma vahele enda suure nina peale.saa üle buumitegija!

kus olid enne buumi?kus sa olid?siis olid kas taksist v ripsmetehnik. siin foorumis on indviide kes olid enne buumi juba tegijad ja on siaani ja sellised jälgivadki seda turgu ja viskavad vahele mõne killu.beib sa sellest aru

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed