Pistikupesa

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
springman
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Pistikupesa

Lugemata postitus Postitas springman »

Mis võib olla veaks kui pistikupesasse pistikut pannes käib mõnikord elektrisähvatus? Kuidas sellest probleemist jagu saada?
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Re: Pistikupesa

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Lülita see asi välja, mis selle pistiku küljes on. Ja alles peale juhtme seina torkamist lülita aparaat sisse. Siis ei käi sädet ... seal pistikus vaid hoopis aparaadi lülitis. Või sõltuvalt aparaadist võib siis üldse mitte sädet olla (sujuv koormuse lülitus ja muud taolised trikid) aga üldiselt on see osade asjade puhul paratamatus.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Säde tekib näiteks triikraua sisse panemisel ja arvuti adaptri sisse panemisel ( adapter pole ühendatud arvutiga)
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Mul käib ka hele laks läpaka juhtmega pea iga kord.
vanaema on sul veteran...
tommy4
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 13 korda
On tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas tommy4 »

See on normaalne , kuna tegemist induktiivse koormusega.
Rixy
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Rixy »

Kas pistikupesadel ja lülititel on ka nö. oma kvaliteedi aste, nagu igal muul asjal, nt. odavamad töötavad kehvalt või lagunevad kasutamise käigus kiiresti?
(Väiksema poolse rahakoti juures) millise firma toodangut või sarja eelistada, et päris ämbrisse ei astuks? Tahaks ikka head ja korralikku asja.
Ette tänades, R.
tommy4
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 13 korda
On tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas tommy4 »

Nagu enamike asjade puhul, kehtib ka pistikupesade ja lülitite osas sama reegel: head ja odavat asja ühes isikus on raske leida. Meie kaubandusvõrgus olen näinud odavaid pistikupesi, mis lagunevad juba paigaldamise käigus.
Näiteid heast kvaliteedist : Ensto, Berker, ABB, Lexel, Strömberg, Schneider Electric, ..... Kui midagi jäi puudu, siis ehk keegi täiendab.
Nn. "nimetuid asju" ei soovita osta.
trebla
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 66 korda

Lugemata postitus Postitas trebla »

Rixy kirjutas:...
(Väiksema poolse rahakoti juures) millise firma toodangut või sarja eelistada, et päris ämbrisse ei astuks? Tahaks ikka head ja korralikku asja.
Ette tänades, R.
NB! plastiku materjal - soovitaks tugevamat (duroplast, mis ei kriimustu ja ei ima sodi sisse - saksa tootjate Busch-Jaegeri,Jungi v.o ka Berkeri mõned seeriad)
Kenad on ka metallist (NB! ära aja segi metallikvärvigaI) kattega asjad.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Sobivad ka TEMi pistikupesad. Hea hinnaga ja kvaliteetne sari. Sloveenia toodang
reedman
külaline

Lugemata postitus Postitas reedman »

ise eelistaks ka enstot.
aga tavaliselt on ensto hind ikka väga kirves seega on LEGRAND minu lemmik.
Kylaline kylast
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »

Toetame lõunanaabreid ja ostame Vilma toodangut.
Neil on uus XP500 sari mis on mu meelest väga hea disainiga ja piisavalt vastupidavad. Panin terve majatäie neid ja hind on samas mõistlik.
http://2.bp.blogspot.com/_DqmfGdtnf2A/S ... vilma2.jpg
Reonda
külaline

Lugemata postitus Postitas Reonda »

Mina olen täheldanud, et kui pistiku otsiku vardad on natuke kõverad või muljuda saanud, siis viskabki sädet. Tavaliselt läpaka otsikud teevad seda sellepärast. et neid juhtmeid transporditakse kõige rohkem ning nii saavad ka need kõige sagedamini kannatada. Kui olen neid vardaid sirgeks painutanud, siis pole enam teinud. Sama teema on ka just erinevate adapteritega (mobiili laadija jne.).
elektrolüüt
külaline

Lugemata postitus Postitas elektrolüüt »

Tänapäeva elekroonikaseadmete toiteplokid (laadijad) on enamuselt elektroonilised (muundiga).
Nende sisesnis on küllaltki suure mahtuvusega elektrolüütkondensaator.
Eriti odavama poole toitekatel pole tavaliselt mingit hetkelise suure voolu piirajat.
Elektrolüütkondensaator on enne toiteka sisselülimist väga väikese takistusega ja seetõttu
pistiku pesasse ühendamisel viskabki sädet.
Päevavalguslambid, ledlampide toiteplokid jne, kõikides on muundiga toiteplokid, millede sisendis
peale sildalaldit elektrolüütkondensaator.
Vasta