On kellegil kogemusi antud firma riistadega. Hetkel pakutakse firmale VÄGA hea hinnaga nimetatud riistu. Samas mitte keegi firmast pole kasutanud ja seega ei julge nagu pimesi osta ka teisi. Kusagilt on nagu kõrvu jäänud, et pole just kõige viletsam tööriist. Seega kellegil on reaalseid kogemusi. Käes tundusid küll väga mugavad , häält tegid ka teised ja teh andmed olid ka väga head, kokku pandud nagu ikka Hiinas. Ise metabolt makitale ning dewaldile suundunud. Samas worx hind on nagu makitast sirka poole odavam,
julgeb osta või totaalne saast ? ? ?
Mida arvata firma WORX toodangust ?
ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
- külaline
Re: Mida arvata firma WORX toodangust ?
Lugemata postitus Postitas veidi kasutanu »
Kogemust küll ei ole endal aga paistab, et disainimise ja promo peale on küll päris palju panustatud. Lihtsalt huvi pärast olen poes neid vaadanud. Vähemalt poehinnad olid küll samasse klassi teiste, korralike tööriistatootjatege. Aga kui konkreetselt Makitaga neid võrrelda, siis tundub erisusi olema justkui - makita asjad on kompaktsemad ja reaalselt on näha, et mingi arendustöö ja kvaliteet on taga - kuna enda riistad väga hästi aastaid vastu pidanud. Ükskord ühe relakaga oli jama aga see tehti täiesti tasuta korda, kuigi olin tegelikult ise vist süüdi. Kui nn.väga hea hinnaga saab, siis võiks isegi proovida vahelduseks ka WORX-i. Kui need on elektritööriistad, akukatega vist katsetada ei julgeks. Senimaani on minu katsetused lõppenud sellega, et olen need odavad riistad hiljem kellegile, kes neid lihtsama töö jaoks vajavad, tasuta ära andnud - töö tegemist mängida ei viitsi. Tegelt mul meenus, et hiljuti ju ostsin ühe worxi taldlihvija - suurt kasvu ja asjaliku disainiga, tolmukoguja ilusti taga ja hea hinnaga- 634krooni- aga kvaliteet veidi lonkab, nimelt lendas kohe alguses ühelt poolt lahti liivapaberi hoidja. Disainisin ise seda veidi ümber ja nüüd on o.k. Aga kuna kasutanud olen teda väga vähe, siis pikaajalisi järeldusi teha ei oleks õige. Tegelikult saab vist krõpsuga paberit ka kasutada aga kuna mul seisavad garaazinurgas igasugu mõõduga liivapaberirullid, siis tõmban parem sealt, kui vaja on. Võimsust nagu on ja oma suuruse kohta on kompaktne ka aga tundub, et tehases on kontroll nõrk või hiinakad lihtsalt ei tule selle peale, et plastiku-kummi valuääred võiks mingi asjaga üle käia enne poodi saatmist. Vähemalt makita puhul ei ole ma ise neid pidanud üle lõikama.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas JUKKA »
AKUD EI KESTA.MUIDU ON VÕIMU KÜLLarvutihdd kirjutas:On kellegil kogemusi antud firma riistadega. Hetkel pakutakse firmale VÄGA hea hinnaga nimetatud riistu. Samas mitte keegi firmast pole kasutanud ja seega ei julge nagu pimesi osta ka teisi. Kusagilt on nagu kõrvu jäänud, et pole just kõige viletsam tööriist. Seega kellegil on reaalseid kogemusi. Käes tundusid küll väga mugavad , häält tegid ka teised ja teh andmed olid ka väga head, kokku pandud nagu ikka Hiinas. Ise metabolt makitale ning dewaldile suundunud. Samas worx hind on nagu makitast sirka poole odavam,
julgeb osta või totaalne saast ? ? ?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Puidumees »
Sai tööjuurde ostetud WORK'si ektsentriklihvija. Kasutatud ca 2 kuud. Siiani on vastu pidanud. Mind isiklikult häirib veidi see kaheosaline lihvtald - minuarust suht mõttetu. Detaili servas kipub seetõttu käes veidi loperdama hakkama ja see kajastub ka detaili pinnal. Tulemust parandab masina "raudses hardes" hoidmine, mis aga pikemal kasutusel käele suht kurnav on. Ise kasutan võimaluse korral Festooli lihvilat - veidi suurem ja raskem, agatulemus on parem ja käepärasem on kah.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu