nurgasaag
nurgasaag
Lugemata postitus Postitas deedee »
Re: nurgasaag
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
Tavakasutajale ideaalne loom. Saad oma liistu ära panna ja maksab ehituskauplustes 1990-(nt espak).
Kui vaja mujal ka kasutada, siis osta parem elektriline ja uus. Need rendi saed on nii kohutavad, kui olla annavad.
Rendis on päeva hind ~100- , arvestades, et mingi keskmine korter ja elusees pole liistu paigaldanud, siis teed seda kolm päeva, kui norm kvaliteeti taga ajad. Eks otsusta ise kumb kasulikum tuleb. Selleks üheks liistutamiseks vast ei tasu osta, aga kui natuek rohkem kasutust leiab, siis tasub mõelda.
Lugemata postitus Postitas Isetean »

Isetean kirjutas:Endal sama riistapuu 1.5 a.tihedas kasutuse.Pole paha
Selle raha kohta on väga hea hobiaedniku saag. Aga jah nurka väga täpseks raske sel saada, seadistad ära ja mingi aja pärast jälle paigast. See kuramuse liigend on liiga pehmest plekist ja pole päris stabiilne. Aga muidu hea saag ja liistu saab kindlasti paika. Endal ka mingi 7 kuud kasutuses(pidevas) tööde juures, kus seda grammi taga ei pea ajama. Hea kerge hommikul kaasa haarata koos termosega

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Murfen1 »
Lugemata postitus Postitas jan »
Lugemata postitus Postitas aivar00 »
-
- Korralik postitaja
Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Osta ära ja pärandad veel järgmisele põlvele ka!

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas dedee »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Deede »
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Deede kirjutas:see soovitatud saag on 45Kraadise lõike all ainult 8 cm laiuse lõikega aga liistud mul 9 ja 10 cm laiad.Siis vist ei sobi peab ikka liugsüsteemiga olema
Milline saag neist?

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas deede »
Lugemata postitus Postitas hundipoeg »
arvutihdd kirjutas:Panna saad kindlasti, aga vastupidavus on küsimärk . Usun, et kivitolm põletab tavalise nurgasae lihtsalt läbi, aga mine sa tea . Muide kui mingi väiksem kogus vaja lõigata, siis osta koduextrast/handymanist torulõikur ja teemantketas külge(ketas maksab küll sama hinna, mis saag ). Mida sul üldse lõigata vaja ehk on paremaid viise ?

kuda ma selle torulõikuriga kivi lõigata? lõigata oleks vaja punast tellist, keraamilist plaati ja rahvuskivi.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Külaline kirjutas:Palju sa ikka küsida jõuad ja mis on nende mõte?Kui lugeda su kõik mured kokku,siis tuleb välja,et sul ei ole ühtki ametit;majast rääkimata.Keegi püüab sulle vastata,aga hundipoeg oskab veel lihtsameelsema küsimuse esitada.Mis on küll sellise hämamise mõte?

näe jälle järjekordne anonüümen külalis kana tuli kaagutama. kaaguta kaaguta muneda sa ju ei oska!

arvutihdd kirjutas:Torulõikur pm selline nagu nurgasaag, ainult selle nurga saamisega tuleb fantaasiat kasutada. Aga lõikamine selline, haarad sanga, vajutad nuppu, mootor teeb änn änn ja ketas viu viu ning eelnevalt asetatud kivi pudeneb ketta hõõrdumise all ?

tundub, et see torulõikur siis ikka ei lähe kohe mitte.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Mina ei ole anonüümne kirjutaja.hundipoeg kirjutas:Külaline kirjutas:Palju sa ikka küsida jõuad ja mis on nende mõte?Kui lugeda su kõik mured kokku,siis tuleb välja,et sul ei ole ühtki ametit;majast rääkimata.Keegi püüab sulle vastata,aga hundipoeg oskab veel lihtsameelsema küsimuse esitada.Mis on küll sellise hämamise mõte?
![]()
näe jälle järjekordne anonüümen külalis kana tuli kaagutama. kaaguta kaaguta muneda sa ju ei oska!
Loe ise oma poste ja imesta

Rostfrei kirjutas:Mina ei ole anonüümne kirjutaja.hundipoeg kirjutas:Külaline kirjutas:Palju sa ikka küsida jõuad ja mis on nende mõte?Kui lugeda su kõik mured kokku,siis tuleb välja,et sul ei ole ühtki ametit;majast rääkimata.Keegi püüab sulle vastata,aga hundipoeg oskab veel lihtsameelsema küsimuse esitada.Mis on küll sellise hämamise mõte?
![]()
Loe ise oma poste ja imesta

jah sina ei ole anonüümne kirjutaja, aga külaline seda on ja jääb selleks.
eks ma ikka tean mida olen siia kirjutanud, mu mälu ei ole nagu havil 3 sekundit, aga imestama paneb küll aeg ajalt, et miks foorumis küsida ei tohi ja miks see just eriti anonüümseid külalisi häirib?
Lugemata postitus Postitas jan »
No enamus nendest külalistest on ilmselt olude sunnil töötud ehitajad, kes praegu kodus näppu imevad ning kiruvad sinusuguseid, kes selle asemel, et neile tööd pakkuda, hoopis ise ehitamise ABC-ga tutvust teevad ning teistele varem raha sisse toonud teadmisi tasuta välja pommivad.hundipoeg kirjutas:eks ma ikka tean mida olen siia kirjutanud, mu mälu ei ole nagu havil 3 sekundit, aga imestama paneb küll aeg ajalt, et miks foorumis küsida ei tohi ja miks see just eriti anonüümseid külalisi häirib?
Mõneti on neil muidugi õigus, sest ilma tugevate teadmisteta ning suure ajavaruta võib isetegemine kokkuvõttes kallimaks minna. Tean omast kogemusest - selle raha, mis ma üüriks maksin, et töö kõrvalt korterit ehitada, oleks võinud vabalt mõnele ehitajale maksta. Teisalt aga jääb isetegemise rõõm (mis on minu suurim motivaator)...
Et väga teemast mööda poleks - kas torusae all mõeldi ketaslõikurit ehk nurklihvijat ehk relakat?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Hobinikerdaja »
Kuna üks elektriline nurgasaag varastati ära siis ostsin kiiruga asemele elektrilise Metabo nurgasae (selle kõige odavama variandi). Asusin saagima 25mm ümarpuidu 30mm juppideks. Kolmanda jupi saagimise juures käis igavene pauk ja alumiiniumist juhtsiinist lendas tükk välja (allolev plastollus lendas ka tükkideks). Lähemal uurimisel selgus, et juhtsiin oli 5mm!!!!! kumer nagu vikerkaar. Eks ta sellepärast siis ära lõhkuski, et lõtk oli vahel.
Viisin siis asja Stokkerisse garantiisse (Peterburi mnt.) ja nii ülbe suhtumise osaks ei ole ma varem veel saanud. Lisaks pidin 500 eek remondi eest maksma (kuna tööriista tõin lõhutud seisundis).
Sestsaadik Makita kasutaja ja üldjoontes rahul.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed