PAKUN TÖÖD VENDIMEHELE
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
PAKUN TÖÖD VENDIMEHELE
Lugemata postitus Postitas anu128 »
peaks minema üks päev. tööraha 500krpäev Pakkumise teha meilile . Võtan ise ühendust
-
- Uus kasutaja
Re: PAKUN TÖÖD VENDIMEHELE
Lugemata postitus Postitas kalamajakas »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Valgamees »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas pet »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas pahat pojat »
suudlen

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas pahat pojat »
anu128 kirjutas:Pakun teha eramajas väikest ventilatsiooni tööd
peaks minema üks päev. tööraha 500krpäev Pakkumise teha meilile . Võtan ise ühendust
ohh mis pakkumist siin enam teha-hind juba ees!
kujutan ette seda väikest tööd 500eest:D:D:D
ca:ühenda õhksoojuspump ära ja oota kuni ta garantii läbi saab kohapeal.
Lugemata postitus Postitas sepikoda »
aga lugedes neid postitusi EI SAA MITTE VAIKI OLLA !!!
täitsa perses vennad olete ikka... tõmmake natuke oma nahad tagasi.
Istute kodus m...i laiaks, vaevlete likviidsusprobleemide käes aga latt on ikka nii kõrgel veel, et oi oi oi.
Mehed tulge maapeale.
lp. töötud ehitajad !
Teile pakutakse ju praegu kuutasuna arvestatuna sisuliselt 10.000 netopalka.
Minge tehke see väike haltuura päeva või paariga ära ja kilo pappi nagu maast leitud.
Siin teile natuke mõtlemisainet, et millest teie palganatuke koosneks:
Palgafond: 16 675,73
Sotsiaalmaks: 4 094,49
Töötuskindlustusmakse (tööandja): 173,71
Brutopalk: 12 407,54
Kogumispensioni makse (II sammas): 0,00
Töötuskindlustusmakse (töötaja): 347,41
Tulumaks: 2 060,13
Netopalk (2010a.): 10 000,00
--------------------------------------------------------------------------------
Tööandja kulu kokku (palgafond): 16 675,73
Riigile laekub maksudena 40,0%: 6 675,73
Töötaja saab palgana kätte 60,0%: 10 000,00
Töötaja kogumispensioni fondi laekub 0,0%: 0,00
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas veiko »
sepikoda kirjutas:kõigepealt sissejuhatuseks, et mina ei ole absoluutselt ehitusega seotud inimene, hoopis reklaamivaldkonnast,
aga lugedes neid postitusi EI SAA MITTE VAIKI OLLA !!!
täitsa perses vennad olete ikka... tõmmake natuke oma nahad tagasi.
Istute kodus m...i laiaks, vaevlete likviidsusprobleemide käes aga latt on ikka nii kõrgel veel, et oi oi oi.
Mehed tulge maapeale.
lp. töötud ehitajad !
Teile pakutakse ju praegu kuutasuna arvestatuna sisuliselt 10.000 netopalka.
Minge tehke see väike haltuura päeva või paariga ära ja kilo pappi nagu maast leitud.
Siin teile natuke mõtlemisainet, et millest teie palganatuke koosneks:
Palgafond: 16 675,73
Sotsiaalmaks: 4 094,49
Töötuskindlustusmakse (tööandja): 173,71
Brutopalk: 12 407,54
Kogumispensioni makse (II sammas): 0,00
Töötuskindlustusmakse (töötaja): 347,41
Tulumaks: 2 060,13
Netopalk (2010a.): 10 000,00
--------------------------------------------------------------------------------
Tööandja kulu kokku (palgafond): 16 675,73
Riigile laekub maksudena 40,0%: 6 675,73
Töötaja saab palgana kätte 60,0%: 10 000,00
Töötaja kogumispensioni fondi laekub 0,0%: 0,00
see on õige jutt,mis sa kirjutad

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jõmm »
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kõik, mis sa kirjutasid on ju õige, aga ma arvan, et kui firma võtaks selle otsa, siis liidab ta transpordi- jne.kulud. Miks sa arvad, et keegi, kes tahaks ausalt oma haigekassa kindlustust, peab maksma selle eest, ei olnud hankes kirjas, kus objekt asub, kas Saaremaal, Vastseliinas, Jõhvis või Tallinnas. Ma võin ju pakkumise(?) sellele 500.- teha, aga transpordikulud, tööriistad ja jälle jne. Palju sellest 500-st järgi jääb eramajas väikesest ventilatsioonitööst. Sa lausa kutsud üles maksupettustele, kuigi ega minagi pole päris patust puhas, et võiks kedagi kiviga visata.

Lugemata postitus Postitas sepikoda »
olen sinuga täiesti nõus.
Aga seda ei tea ei mina ega sina kui palju seal eramajas tegelikult tööd, mida üldse vaja teha on
ja mis see asi lõplikult sellele tellijale maksma läheks, see selguks teemaalgatajaga kontakti luues ja suheldes.
Võibolla selgub seal kohapeal, et vaja teha seda ja seda ja välja vahetada see ja see ning kogu asi läheb maksma näiteks 15 kilo.
Klient ütleb et OK ja ongi diil.
Mis mind aga nii sapiselt kirjutama ajendas on see,
et pakutakse ju tegelikult reaalselt tööd, aga mingid foorumisse regamata "suured ehitusspetsid" (loe ahvid) lihtsalt hakkavad kohe ülbelt paukuma
ja latti tõstma. Eeldan et sellist masti mehed olidki esimesed kes objektidelt koondati ja nüüd lihtsalt üritavad siin oma ego kontrolliall hoida.
Nii et, sõbrad,
ärge pikka viha pidage, aga mina ütlesin ära mis mina asjast arvan.
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Tugevam »
Ja kui sa kasvõi praegusel libedal ajal juhtud kogemata käeluu murdma ning pead kaks kuud haiguslehel olema, siis mina olen enda arvates see, kes on paar käiku ette mõelnud ja vähemalt haigekassa poolt mingi summagagi kindlustanud, muidugi iseasi kui suur see on hundiseaduste aegu võrreldes sellega, kes saadab igasused maksud pikalt.jõmm kirjutas:kui hetkel on mänguruumi tingida siis andke hagu..see maksupettuse ja aususe jutt on üsna hambutu.hetkel on selline aeg kus maksavad hundiseadused.ja seadus nr 1 on-tugevad jäävad ellu.ja tugev on see kes paar käiku ette ja taha veidi mõtleb,enne kui lahmima hakkab.
Urmasr
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas sõber ikka »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas pahat-pojat »
Minu arust jutt käis ühepäeva tööst mitte 16 000eekisest kuupalgast ega maksudest.
see et võibolla vaja suurem töö teha jne võib ka vastupidiselt heietada et äkki vaja terve maja jossiga pikali sõita ja uue ehitada v samas äkki ainult ventilaatori kate ära vahetada (1minut tööd) ja siis saada palka vastavalt sepikoja jutule maximaalselt 15eek-maksud
urmasr jutuga täitsa päri selle asukoha asjus.mis siis kui objekt asub prangli saarel kus hetkel elektri ja toidu mured rääkimata ligipääsust.
seedige kaasmaalased
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas Holt »
Armulisel (kui o n ...) proual on mitu tööpakkumist aga puudub tõesti asukoht. Miks peaksin süvenema nt Saaremaa tööpakkumisesse kui Saares kahtlemata palju pädevaid vendi selle töö tegemiseks. Ja kui oled pakkumise teinud ning pole saanud mingit tagasisidet, võib see ka sapiseks ajada. Loomulikult ei vabanda see kommentaariumis lahmimistTugevam kirjutas:Ja kui sa kasvõi praegusel libedal ajal juhtud kogemata käeluu murdma ning pead kaks kuud haiguslehel olema, siis mina olen enda arvates see, kes on paar käiku ette mõelnud ja vähemalt haigekassa poolt mingi summagagi kindlustanud, muidugi iseasi kui suur see on hundiseaduste aegu võrreldes sellega, kes saadab igasused maksud pikalt.jõmm kirjutas:kui hetkel on mänguruumi tingida siis andke hagu..see maksupettuse ja aususe jutt on üsna hambutu.hetkel on selline aeg kus maksavad hundiseadused.ja seadus nr 1 on-tugevad jäävad ellu.ja tugev on see kes paar käiku ette ja taha veidi mõtleb,enne kui lahmima hakkab.
Urmasr

Miks mina, "spetsialist", istun kallil tööajal kommentaariumis ega toeta Eesti majandust...?
- Sellepärast, et tänaseks tööd pole. Sest peale vähiravi lõppemist sain potkut. Ise süüdi... Aga see istumine siin on ka väike vaheldus suhtlemises erinevate tööpakkujatega ja "tööpakkujatega".
Urmas, suur osa inimestest ei oska end müüa, ka on töömahud vähenenud.
Need, kes siin sõna võtavad, pole veel lootusetud. Lootusetud on need, kes ootavad Tööandjat valgel ratsul. Et see tuleks ja võtaks tööle. Siis juhendaks, ja suunaks, ja poputaks, ja näitaks ette, ja maksaks sellise sussutamise eest palkkagi, ja makse, ja haigusraha...
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed