Probleem pelletite puhtusega

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
dtrest
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Probleem pelletite puhtusega

Lugemata postitus Postitas dtrest »

Tervist,
kes kasutab pelletikütet - kust te graanuleid tellite? Olen kaks viimast korda suhteliselt pange lennanud, tellitud küte nii Küttekeskusest 6mm graanuleid kui seejärel Kopli Küttelaost 8mm graanuleid, kotid on nii kohutavalt saepuru täis, et katla tõmbab 2-3x päevas umbe. Tigu tõmbab end koos pelletiga saepuru täis, see omakorda ummistab ära põleti ning üks kord on tulemuseks veateade "kütet pole", teine kord "ülekuumus". Korra hakkas isegi põletis hõõguv saepuru mööda tigu ülespoole tossama ja tossas terve katlaruumi täis.
Olete leidnud kuskilt normaalse puhtusega pelletit? Olen nõus isegi see 10-15% tavalisest tonnihinnast rohkem maksta, et nii palju ajugümnastikat poleks. Eelmisel aastal kütsin veel Küttekeskuse omaga täiesti probleemivabalt, veel aasta varem panin Hansa Graanuli kütet. Aga too viimane on praeguseks vist pankrotistunud või kinni läinud, igatahes ekspordiks müüdavat graanulit (mis peaks teoorias olema puhas kui Eesti meeste poolt pakutav saepurusodi) pole suutnud leida. Ehk saab siit abi?
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Re: Probleem pelletite puhtusega

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Naabrimees toimetab nonde kateldega. See ka kirub, et panevad nii palju jahu pelletisse, et enam ei sütti kah need pabulad. Et täielik turu võitlus või mingi asi käib paistab. Igasugu jama keeratakse kah selle käigus muidugi kokku.
vanaema on sul veteran...
Nomius
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Nomius »

Proovi sealt - siiamaani probleeme ei ole.

http://www.pellet.ee/content.php?nid=9
Valhalla
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Valhalla »

Tootasin pikalt eramajades asuvate pelletboilerite ja poletitega iirimal. Saepuru rohkus pelletites oli sealgi pidev probleem. Alalopmata kas poleti lihtsalt ei hakanud tootama kuna saepuru tigutorus blokeeris ara pelletite ligipaasu poletisse ja piisava koguse puudumisena toole lihtsalt ei hakanud. Koige hullemad juhud mis kohtasin oli ,et 3 tonnist toodud pelletitest oli 2 tonni saepuru. Lahendusi oli leidlikel inimestel mitmeid, kes soelus ennem pelletid suure soelaga labi, kes ehitas tolmuimejast teibist ja coca cola pudelitest puhuri mis eemaldas saepuru pelletitest.
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas trumm »

proovi küttemeistrist tellida. tootsi tehases pidi ka ok olema.
sealt pellet.ee kaudu sain läbi esbe ise sellist saasta, mis mul põletispiraali läbi kärsatas. pellet koosnes vist enamuses koorepurust (nii tume) ja tekitas metsikult shlakki. iga päev pidi puhastama, muidu oli põleti umbes. tuttav tellis ka sealt ja tal olid suured hakkepuidu tükid pelletite hulgas.
AV
külaline

Lugemata postitus Postitas AV »

Olen samuti kokkupuutunud sama teemaga,ja rohkem ei puutu,olen proovinud 4 firma pelleteid ja lõpuks leidsin omajaoks õige,ei mingeid probleeme ja hind ei olegi paha kui oled lepinguline klient.
Torm
külaline

Lugemata postitus Postitas Torm »

Kas kodanik AV äkki paljastaks tema jaoks sobiva pelletite tarnija? Endal ka vajadus juurde soetada...

Tänud juba ette!
wrc
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas wrc »

Ise kütan Venemaalt toodud pelletiga(käsil teine tonn), probleeme ei ole olnud(tegemist on Künzel katlaga).
Soovi korral saan aidata transpordiga(~1 tonn)
Lembit 5295504
Torm
külaline

Lugemata postitus Postitas Torm »

Kas oleks võimalik saada hinnainfo emailile ja kus kandis ise asute?
torm.tugev@mail.ee

Tänan!
dtr
külaline

Lugemata postitus Postitas dtr »

sain oma pahnast peaaegu lahti, nüüd tagasi FlexHeati peal ning omadega rahul. kütab nii mis mühiseb, nüüd tuleb vaid automaatikaga mängida, et ülekuumust ei tekiks.
olen kuulnud, et pidi miski läbipaistmatu kotiga firma veel olema, kvaliteet sarnane Flexiga - keegi teab, mis värk?
ning AV, kes ja mis hinnaga sul on?
Vasta