PAKUN TÖÖD VENDIMEHELE

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
anu128
Uus kasutaja
Uus kasutaja

PAKUN TÖÖD VENDIMEHELE

Lugemata postitus Postitas anu128 »

Pakun teha eramajas väikest ventilatsiooni tööd
peaks minema üks päev. tööraha 500krpäev Pakkumise teha meilile . Võtan ise ühendust
kalamajakas
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: PAKUN TÖÖD VENDIMEHELE

Lugemata postitus Postitas kalamajakas »

Tere.Kus kandis objekt asub,olen nõus tulema tegema kui asukohaks Tallinn.Tel.53724974
Valgamees
külaline

Lugemata postitus Postitas Valgamees »

Kallasin Volgale vee sisse ja juba sõidan Valgast ----}. Tööraha 300 kr./päev.
pet
külaline

Lugemata postitus Postitas pet »

Peaks laupäeval kohale jõudma.Hakkasin tulema jalgsi saaremaalt aga külm lõi püüjala lõhki ja momendil olen saekaatris materjali otsingul.
pahat pojat
külaline

Lugemata postitus Postitas pahat pojat »

ära näe vaeva anukene,tee mulle vastakas küll ma kellegilt tänaval telefoni ära virutan ja tagasi helistan v tglt isegi seda pole vaja.ma tuleks isegi kohe nüüd-pean aind arvuti välja lülitama aga ma ei saa sest mul teeb nimelt ani muret mul ei käi lauda uks kinni,ekki külmub ära teine.ja mis sa tühja sest 500se närust mu ees levitad,jäta parem endale saad eneseväärikust teiste arvelt tõsta.ma juba harjund teen tasuta,e sooja saada korrakski.

suudlen :write:
pahat pojat
külaline

Lugemata postitus Postitas pahat pojat »

anu128 kirjutas:Pakun teha eramajas väikest ventilatsiooni tööd
peaks minema üks päev. tööraha 500krpäev Pakkumise teha meilile . Võtan ise ühendust

ohh mis pakkumist siin enam teha-hind juba ees!
kujutan ette seda väikest tööd 500eest:D:D:D
ca:ühenda õhksoojuspump ära ja oota kuni ta garantii läbi saab kohapeal.
sepikoda
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas sepikoda »

kõigepealt sissejuhatuseks, et mina ei ole absoluutselt ehitusega seotud inimene, hoopis reklaamivaldkonnast,
aga lugedes neid postitusi EI SAA MITTE VAIKI OLLA !!!

täitsa perses vennad olete ikka... tõmmake natuke oma nahad tagasi.
Istute kodus m...i laiaks, vaevlete likviidsusprobleemide käes aga latt on ikka nii kõrgel veel, et oi oi oi.
Mehed tulge maapeale.

lp. töötud ehitajad !
Teile pakutakse ju praegu kuutasuna arvestatuna sisuliselt 10.000 netopalka.
Minge tehke see väike haltuura päeva või paariga ära ja kilo pappi nagu maast leitud.

Siin teile natuke mõtlemisainet, et millest teie palganatuke koosneks:

Palgafond: 16 675,73
Sotsiaalmaks: 4 094,49
Töötuskindlustusmakse (tööandja): 173,71
Brutopalk: 12 407,54
Kogumispensioni makse (II sammas): 0,00
Töötuskindlustusmakse (töötaja): 347,41
Tulumaks: 2 060,13
Netopalk (2010a.): 10 000,00
--------------------------------------------------------------------------------
Tööandja kulu kokku (palgafond): 16 675,73
Riigile laekub maksudena 40,0%: 6 675,73
Töötaja saab palgana kätte 60,0%: 10 000,00
Töötaja kogumispensioni fondi laekub 0,0%: 0,00
veiko
külaline

Lugemata postitus Postitas veiko »

sepikoda kirjutas:kõigepealt sissejuhatuseks, et mina ei ole absoluutselt ehitusega seotud inimene, hoopis reklaamivaldkonnast,
aga lugedes neid postitusi EI SAA MITTE VAIKI OLLA !!!

täitsa perses vennad olete ikka... tõmmake natuke oma nahad tagasi.
Istute kodus m...i laiaks, vaevlete likviidsusprobleemide käes aga latt on ikka nii kõrgel veel, et oi oi oi.
Mehed tulge maapeale.

lp. töötud ehitajad !
Teile pakutakse ju praegu kuutasuna arvestatuna sisuliselt 10.000 netopalka.
Minge tehke see väike haltuura päeva või paariga ära ja kilo pappi nagu maast leitud.

Siin teile natuke mõtlemisainet, et millest teie palganatuke koosneks:

Palgafond: 16 675,73
Sotsiaalmaks: 4 094,49
Töötuskindlustusmakse (tööandja): 173,71
Brutopalk: 12 407,54
Kogumispensioni makse (II sammas): 0,00
Töötuskindlustusmakse (töötaja): 347,41
Tulumaks: 2 060,13
Netopalk (2010a.): 10 000,00
--------------------------------------------------------------------------------
Tööandja kulu kokku (palgafond): 16 675,73
Riigile laekub maksudena 40,0%: 6 675,73
Töötaja saab palgana kätte 60,0%: 10 000,00
Töötaja kogumispensioni fondi laekub 0,0%: 0,00

see on õige jutt,mis sa kirjutad :hello:
jõmm
külaline

Lugemata postitus Postitas jõmm »

te ilkujad olete parajad jopskid küll.kui ei taha teha ärge tehke.aga mis te oma dibiilsusega siin lehvitate?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Sepikojale!
Kõik, mis sa kirjutasid on ju õige, aga ma arvan, et kui firma võtaks selle otsa, siis liidab ta transpordi- jne.kulud. Miks sa arvad, et keegi, kes tahaks ausalt oma haigekassa kindlustust, peab maksma selle eest, ei olnud hankes kirjas, kus objekt asub, kas Saaremaal, Vastseliinas, Jõhvis või Tallinnas. Ma võin ju pakkumise(?) sellele 500.- teha, aga transpordikulud, tööriistad ja jälle jne. Palju sellest 500-st järgi jääb eramajas väikesest ventilatsioonitööst. Sa lausa kutsud üles maksupettustele, kuigi ega minagi pole päris patust puhas, et võiks kedagi kiviga visata.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
sepikoda
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas sepikoda »

Urmasr !
olen sinuga täiesti nõus.
Aga seda ei tea ei mina ega sina kui palju seal eramajas tegelikult tööd, mida üldse vaja teha on
ja mis see asi lõplikult sellele tellijale maksma läheks, see selguks teemaalgatajaga kontakti luues ja suheldes.
Võibolla selgub seal kohapeal, et vaja teha seda ja seda ja välja vahetada see ja see ning kogu asi läheb maksma näiteks 15 kilo.
Klient ütleb et OK ja ongi diil.

Mis mind aga nii sapiselt kirjutama ajendas on see,
et pakutakse ju tegelikult reaalselt tööd, aga mingid foorumisse regamata "suured ehitusspetsid" (loe ahvid) lihtsalt hakkavad kohe ülbelt paukuma
ja latti tõstma. Eeldan et sellist masti mehed olidki esimesed kes objektidelt koondati ja nüüd lihtsalt üritavad siin oma ego kontrolliall hoida.

Nii et, sõbrad,
ärge pikka viha pidage, aga mina ütlesin ära mis mina asjast arvan.
jõmm
külaline

kui hetkel on mänguruumi tingida siis andke hagu..see maksupettuse ja aususe jutt on üsna hambutu.hetkel on selline aeg kus maksavad hundiseadused.ja seadus nr 1 on-tugevad jäävad ellu.ja tugev on see kes paar käiku ette ja taha veidi mõtleb,enne kui lahmima hakkab.riik väga ei kipu aitama,eksole.pere lauale süüa tahab?minu pere tahab.ja selle raha ma kusagilt ka kokku kraabin.eks minge siis maksuametisse ja küsige neilt juurde kui 500 vähe on:)ja ärge minugi peale viha pidage.aga tühi mula lastele kodus süüa ei anna.ja mõnele on see 500 mustalt pere nädala söögiraha
Tugevam
külaline

Lugemata postitus Postitas Tugevam »

jõmm kirjutas:kui hetkel on mänguruumi tingida siis andke hagu..see maksupettuse ja aususe jutt on üsna hambutu.hetkel on selline aeg kus maksavad hundiseadused.ja seadus nr 1 on-tugevad jäävad ellu.ja tugev on see kes paar käiku ette ja taha veidi mõtleb,enne kui lahmima hakkab.
Ja kui sa kasvõi praegusel libedal ajal juhtud kogemata käeluu murdma ning pead kaks kuud haiguslehel olema, siis mina olen enda arvates see, kes on paar käiku ette mõelnud ja vähemalt haigekassa poolt mingi summagagi kindlustanud, muidugi iseasi kui suur see on hundiseaduste aegu võrreldes sellega, kes saadab igasused maksud pikalt.
Urmasr
jõmm
külaline

noh,tuli veel isu vastata.ega sa ikka aru ei saa ,et kõigil ei ole seda ametlikku tööd kusagilt võtta.kui sina oled end ametlikult kindlustanud ja seda kõike omaenda ettenägelikkusest siis on ju kõik hästi sinuga.on paraku terve hulk inimesi kes pole nii targad olnud.u 100000 räägitakse.millegi pärast neil paljudel pole ka seda mustagi tööotsa.kui naine õhtul küsib et kallis mees kas tööd leidsid,siis ma ei saaks kuidagi vastata ei .kuna ametlikku tööd ei olnud .ja ma ei võtnud vastu ka seda musta otsa kuna mina seda ei ole nõus tegema midagi nii ebaseaduslikku.aga mina näiteks tulin hetkel töölt.ja see töö on ametlik.kuidagi on vedanud.ja ei olegi väga raske makse maksta kuna töö olemas on.tegeleme monoliitmajade kokkupanekuga.hetkel külmapaus muidugi.aga olen olnud ka mustalt tööl,kuna tol ajal ei olnd tööd kusagilt võtta lihtsalt.ja sai ka igasuguse jamaga tegeletud.minu poolt teema lukus
sõber ikka
külaline

Lugemata postitus Postitas sõber ikka »

tore et kõik said oma arvamust avaldada.mis peamine,kõik on tublid:)
pahat-pojat
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas pahat-pojat »

....ja kui töö pole siiamaani ära tehtud-elavad nad kõik õnnelikult edasi arutades meie kullakallist palgapooliitikast.
Minu arust jutt käis ühepäeva tööst mitte 16 000eekisest kuupalgast ega maksudest.

see et võibolla vaja suurem töö teha jne võib ka vastupidiselt heietada et äkki vaja terve maja jossiga pikali sõita ja uue ehitada v samas äkki ainult ventilaatori kate ära vahetada (1minut tööd) ja siis saada palka vastavalt sepikoja jutule maximaalselt 15eek-maksud

urmasr jutuga täitsa päri selle asukoha asjus.mis siis kui objekt asub prangli saarel kus hetkel elektri ja toidu mured rääkimata ligipääsust.

seedige kaasmaalased
Holt
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Holt »

Tugevam kirjutas:
jõmm kirjutas:kui hetkel on mänguruumi tingida siis andke hagu..see maksupettuse ja aususe jutt on üsna hambutu.hetkel on selline aeg kus maksavad hundiseadused.ja seadus nr 1 on-tugevad jäävad ellu.ja tugev on see kes paar käiku ette ja taha veidi mõtleb,enne kui lahmima hakkab.
Ja kui sa kasvõi praegusel libedal ajal juhtud kogemata käeluu murdma ning pead kaks kuud haiguslehel olema, siis mina olen enda arvates see, kes on paar käiku ette mõelnud ja vähemalt haigekassa poolt mingi summagagi kindlustanud, muidugi iseasi kui suur see on hundiseaduste aegu võrreldes sellega, kes saadab igasused maksud pikalt.
Urmasr
Armulisel (kui o n ...) proual on mitu tööpakkumist aga puudub tõesti asukoht. Miks peaksin süvenema nt Saaremaa tööpakkumisesse kui Saares kahtlemata palju pädevaid vendi selle töö tegemiseks. Ja kui oled pakkumise teinud ning pole saanud mingit tagasisidet, võib see ka sapiseks ajada. Loomulikult ei vabanda see kommentaariumis lahmimist :) .
Miks mina, "spetsialist", istun kallil tööajal kommentaariumis ega toeta Eesti majandust...?
- Sellepärast, et tänaseks tööd pole. Sest peale vähiravi lõppemist sain potkut. Ise süüdi... Aga see istumine siin on ka väike vaheldus suhtlemises erinevate tööpakkujatega ja "tööpakkujatega".
Urmas, suur osa inimestest ei oska end müüa, ka on töömahud vähenenud.
Need, kes siin sõna võtavad, pole veel lootusetud. Lootusetud on need, kes ootavad Tööandjat valgel ratsul. Et see tuleks ja võtaks tööle. Siis juhendaks, ja suunaks, ja poputaks, ja näitaks ette, ja maksaks sellise sussutamise eest palkkagi, ja makse, ja haigusraha...
Vasta