11 aastat kasut.Tulikivi-ahi

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
kauboiplatt
külaline

11 aastat kasut.Tulikivi-ahi

Lugemata postitus Postitas kauboiplatt »

Kas keegi ostaks,demonteeriks ja viiks endale sellise ahju,maksis 38000+ülespanek4000eek.25000?-müüa?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

siiski vist mitte,sellise raha eest saan juba uue topeöt seinaga kamin-ahju,mis kytaaks ära nii 70m2 ja kindlasti ka palgiga nishi(kuigi tegelikult palgiga vist mitte)aga mingi nishi saaks kindlasti ka sisse.Palju kysid yhesõnaga.Pakun et nii 8000 maksimum ja see peaks ka päris loll olema
kauboiplatt
külaline

Olen 11 aastat kütnud selle ahjuga80m2 pinda,hea ja ökonoomne ,8000tuh. eest ma küll teda ära ei anna.
Külaline
külaline

ei noh ta võib veel 11 aastat vastu pidada,või veel 11 aastat juurde,aga milleks osta second-hand ahju?Kas tõesti tema hinna suhe materjaliga(kuna juba ammust aega ehit. ka kividest ahje)millest ta tehtud on on siis tõesti nii nii hea et tasub osta seda sellise hinnaga?
kauboiplatt
külaline

Muidugi 20000t.saab ehitada tellisahju,mis on väga hea, ja teha ise põlveotsas,Tulikivi ahi pole puukänd kus võib aastaringe lugeda,asi selles,et tahaks ahju asukohta muuta ja teha tellisahi,sest sobib mu lihtsa elamisega paremini,kui Tul.kiv.ahi maksaks 20000t.poes oleks oleks suhtumine teine,hind on tal normaalne aga meie elatustase arenevas riigis on s..t.
Külaline
külaline

aga sa myy see sdiis sinna sama poodi maha 20,000ja ongi asi ants ju!!!! :shock:
Aivar1966
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tulikivi ahi

Lugemata postitus Postitas Aivar1966 »

Arvan et 25000 on liiga palju.Olen ise aidand maha müüa 4aastat vana ahju ja hind sisaldas maha võtmist ja ülespanekut.Selle ahju sai uus omanik kätte koos paigaldusega poole hinnaga.Mis mudel see on?Mul on üks kunde kes võib olla asjast huvitatud.Arvan et koldes tuleks paar kolm alumist rida ära vahetada ja tuleb uued villad panna Need materjalid on mul olemas.Kui tõsine plaan müüa siis peame läbirääkimisi ja vaataks ahju üle.
Vasta