Pakettaknad

Külaline
külaline

Pakettaknad

Lugemata postitus Postitas Külaline »

6,5 aastat tagasi tellisin RehPol-ist aknad ja lasin neil ka paigaldada.
Nüüdseks on kõige suurema ca3m akna lahtikäivad poole keskel kumeraks muutunud nii 3-4mm ja sealt tungib külm õhk sisse.
Aknaid olen hooldanud tõesti nii nagu ette nähtud õlitandu ja tihendeid määrinud.
Üldiselt on märgata, et kõikide akende soojapidavus on läinud viletsamaks, mida teha? Garantiiaeg 5aastat on läbi.
kratik
külaline

Re: Pakettaknad

Lugemata postitus Postitas kratik »

Kuna siin ükski tark mees minu probleemile lahendust ei osanud pakkuda hakkasin asja põhjalikumalt uurima ja leeidsingi vea.
Selle akna sulgurid ja nende vastused olid nihkes ja lihtsalt ei haakunud.
Loogiline, et aastatega on päikese ja külmaga raam pisut kooldunud ja nii siis sealt tuul läbi puhuski.
Võtsin siis kruvikeeraja paigutasin selle vidina sinna kus olema peab ja voila aken peab jälle tuult :good:
No kust kurat mina naisterahvas pidin oskama sellist asja vaadata kui töö vastu võtsin :banghead:
mäletaja
külaline

Lugemata postitus Postitas mäletaja »

Ex nende asjadega on jätkuvalt nii, et kes ennast ise ei aita seda...või usalda, aga kontrolli ikka. Näiteid või tuua ju palju... ntx peldiku pottidega on see lugu, kui selle vee mehhanismi ise üle ei kontrolli, siis välja reklaamitud vee kokkuhoidu ei pruugi olla. See lihtsalt ei pruugi, poest ostes, nii välja reguleeritud olla. Samuti topeltraamidega akendega, kontrolli tõukurvarraste surve välimisele raamile üle, muidu võib lumi akende vahele tuisata.
kratik
külaline

Lugemata postitus Postitas kratik »

Eeee.......kus missugused need tõukuvvardad on? Kust ma neid otsima peaks, mida nad teevad? :blush:
mäletaja
külaline

Lugemata postitus Postitas mäletaja »

Ei pidanud konkreetselt silmas Teie aknaid.
Vasta