gsm valve
-
- külaline
Re: gsm valve
Lugemata postitus Postitas villem2 »
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
- külaline
-
- Ehituspenskar
Lugemata postitus Postitas voltts »
-
- külaline
-
- külaline
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kondor »
Soovitan vaadata http://www.alarmsysteemid.ee
sealt saate igasugusele maitsele nii valvet juhtmega ja ilma videot jne, toimiv asi järgi proovitud mitmel tuttaval juba.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kondor »
villem2 kirjutas:Mul on probleem hiina alarmiga,nimelt novembrist alates ei saada enam sõnumeid(EMT kaart) levi on aparaadil korras aga kui helistada alarmi numbril siis vastab et "mobiiltelefon millele te helistate on keelatud nimekirjas"sõnumid jäävad samuti ootele kuni aegumiseni.Kas on tegemist mingi EMT poolse blokeeringuga või on mõnel veel sama jama.seadmel puudub ka igasugune IMEI kood et asi ka lahti muukida nii et kasutu asi.
Tere.Hiinakatega juhtub vahel seda, nimelt on sinu seadme imei kood mustas nimekirjas.Teha pole muud kui seade jätta lokaalseks tööks või välja vahetada.
- Dolby
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Dolby »
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Pakkumine »
Nad on esiteks palju töökindlamad, sest ei mingid jammerid ei saa neid blokeerida ja teiseks ei pea sa kunagi hoolt kandma mingisugusest kuumaksust või laadima oma künekaarte iga 6 kuu tagant. Hetkel pakkuda 2 erinevat varjanti mudelit,
Üks näide siin :
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic ... highlight=
Hinna suhtes saab alati rääkida!
crosshear@hot.ee
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 39 korda
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Tere!Pakkumine kirjutas:Juhul kui kellegil on huvi siis pakkuksin valve süsteeme mis töötavad telefoni liini kaudu.
Nad on esiteks palju töökindlamad, sest ei mingid jammerid ei saa neid blokeerida .....
OK! Need "asjad" huvitavad mind endiselt, aga tuhkagi ma neist ei jaga siis küsin? Kui maakodus pole seda reaalset telefoni liini e. telefoni juhtmeid v. kaablit, aga on raadiotelefon näiteks Elioniga vm. operaatoriga siis kas seda on ka võimalik nö. "jammerdada"?
Andres
-
- Ehituspenskar
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Tere,Andresto kirjutas:Tere!Pakkumine kirjutas:Juhul kui kellegil on huvi siis pakkuksin valve süsteeme mis töötavad telefoni liini kaudu.
Nad on esiteks palju töökindlamad, sest ei mingid jammerid ei saa neid blokeerida .....
OK! Need "asjad" huvitavad mind endiselt, aga tuhkagi ma neist ei jaga siis küsin? Kui maakodus pole seda reaalset telefoni liini e. telefoni juhtmeid v. kaablit, aga on raadiotelefon näiteks Elioniga vm. operaatoriga siis kas seda on ka võimalik nö. "jammerdada"?
Andres
Jah seade töötab ka raadiotelefoniga, ainuke viga on see, et juhul kui teil vool katkeb siis katkeb ka raadio telefon.
Mina eelistan igati rohkem telefoni liinil töötavaid seadmeid kui gsm omasid sest olen pidevalt kogenud gsm operaatorite probleeme samas elioni oma töötab 98% laitmatult ilma probleemidetta.
Veel lisan, et jammerid eestis on keelatud ning ebaseaduslikud. Vähene võimalus, et lihtsad vargad kasutavad isgei neid kui need neil oleks.
Ja jammeri omamine on kriminaal korras karistatav sama nagu iga teisegi sadeguse segamine!
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas stayonline »
Juhul kui huvi siis
crosshear@hot.ee
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külalaine »
Ei tea küll tänase päeva situatsiooni,aga kolm aastat tagasi,kui eelmises elamises oli läbi telefoniliini,siis küll oli mingi kulu sellega.Seade peab keskusega omavahel mingit kontrollsidet teatud aja tagant ja elion kasseris vähemalt siis küll selle eest eraldi tasu.stayonline kirjutas:Üldjuhul gsm valvet pannakse vaid sinna kus puudub laua telefon ehk siis suvilad garaazid, koju kontorisse ja mujale kus on võimalik paigaldada lauatelefoni põhine valve on see tunduvalt odavam ja mugavam, sest ei tule mingeid lisa kulutusi operaatoritele ja nagu eelpool mainiti siis elioni liinidel ole ka mina väheb kogenud probleem kui gsm operaatoritega.
Juhul kui huvi siis
crosshear@hot.ee
Lugemata postitus Postitas aivar00 »
Ei ole küll spetsialist, kuid mingi ettekujutus asjast on olemas.
"Iseenese tarkusest julgen väita järgmist:
Üldjuhul tavavaras ei kasuta peale kangi-kirve muid abivahendeid. Kes aga juba peenem vend on, see lõikab sul telefoniliini läbi ning mingite sageduste "jammerdamine" ei ole ka neile mingi probleem. Kellegi hirmutamine kriminaalvastutusega- ärge ajage naerma. Ka vargus on ju karistatav või mis? Miks siis politsei korraldab juba mitu aastat kampaaniat- andke ebaseduslikud relvad ära- teid ei võeta vastutusele. Ja kui meediat uskuda, siis igal aastal tuuakse relvi. Teine teema kohe antiradari omamine. Neid ikka liigub ja vahele jäävad üksikud. Järgmine, mis kohe pähe tuleb on kaubandusvõrgus müüdavate raadiojaamade sagedused- kui palju siis jõutakse konkreetsete sageduslubade olemasolu kontrollida...
Kokkuvõttes ei kutsu kedagi seadust rikkuma, aga nii rumalat põhjendust lugedes lihtsalt ajendas kirjutama.
Minu arusaamise järgi on praeguseks ajaks kõikide telefonioperaatorite (eriti mobiiltelefonide omadel) hinnad niivõrd madalad, et alati saab leida endale sobivaima lahenduse (kindlasti odavama kui see GSM koduvalve pakub). Et aga absoluutselt tasuta midagi saaks- ei antud minu teada ka vanasti isegi peksa rääkimata tänapäevast.
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas stayonline »
See seade mida mina pakun ei vaja mingeid lisa operaatoreid vaid sina ise salvestad kuni 5 numbrit millele ta automaadselt helistab kui liikumis või ukse andurid saadavad signaali, Seega kui sul juba on laua telefon maksad sa vaid abonomendi tasu ja ei mingeid muid kuum makse ainult väljuvad kõned. Lihtsalt see sade töötab kui laua telefon/automaat helistaja mis saades märguande helistab helistab ja ütleb sinupoolt savlestaud sõnumi sinu savlestaud numbritele. Seade automaadselt katkestab kõik sisse tulevad ja väljuvad kõned ja ühildub liiniga ise.külalaine kirjutas:Ei tea küll tänase päeva situatsiooni,aga kolm aastat tagasi,kui eelmises elamises oli läbi telefoniliini,siis küll oli mingi kulu sellega.Seade peab keskusega omavahel mingit kontrollsidet teatud aja tagant ja elion kasseris vähemalt siis küll selle eest eraldi tasu.stayonline kirjutas:Üldjuhul gsm valvet pannakse vaid sinna kus puudub laua telefon ehk siis suvilad garaazid, koju kontorisse ja mujale kus on võimalik paigaldada lauatelefoni põhine valve on see tunduvalt odavam ja mugavam, sest ei tule mingeid lisa kulutusi operaatoritele ja nagu eelpool mainiti siis elioni liinidel ole ka mina väheb kogenud probleem kui gsm operaatoritega.
Juhul kui huvi siis
crosshear@hot.ee
Teiseks sa ei pea reklaamima seda milline seade sul kodus on kas siis gms või telefoni liini oma , et ennetada häire mitte kohale jõudmist.
Sest ka varas ju ei tea millega sa enda kodu üritad kaitsta.
Ja lisaks siis viimasele kirjutajale ütleks ma, et lukk on ikkagi looma vari ja ka valve seadmed üritavad ennetada kuritegusid mitte ei hoia neid ära!
Seega valve seadmed lihtsalt püüavad su varale pakkuda lisa turvalisust .
Ei hoia neid vargaid kinni ei G4S, gsm valve või mõni muu piiksuv alarm kodus, lihtsalt valve seadmetega saate vargale anda mõista, et aega on vähe ja võtta ei jõua ta palju.
Minul endal oli sama situatsioon, veel paar kuud tagasi polnud mul oma majas ühtegi valvet ning vargad käisid sees. Nad võtsid kõik mis võtta andis ja suutsid isegi maja tagurpidi pöörata.
Olen kindel, et oleks mul olnud mingisugunegi alarm poleks jõudnud nad mu maja nii tühjaks vedada.
- Dolby
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Dolby »
2korda2 kirjutas:Vaata siia. Olin samas seisus.
Kas sa 2korda2 taastasid tehase seaded? Mul driveritega Ok. Aga P koodi ei tea.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed