tammepuust riiul

uskumatutoomas
külaline

tammepuust riiul

Lugemata postitus Postitas uskumatutoomas »

soov teha tammepuust raamaturiiul või siis tammespooniga kaetud. pisut olen elus nokitsenud ja mõned naelad seina löönud, aga eriliseks meistrimeheks ennast ei pea. seega tunduks täispuidust tegemine (ja selle viimistlemine) justkui lihtsam - olen varemgi teinud. samas - oskab keegi üldse öelda, kas mingit tammekilpi kuskilt saada on? ning mis selle m2 hind umbkaudu olla võiks? Samas ütleb sisetunne, et see on vist päris kirves ning mingi spoonitud plaadist tegemine oleks oluliselt odavam. on kellelgi kogemusi, kust saaks ilusat tammespooniga plaati ja palju see maksta võiks?
mäletaja
külaline

Re: tammepuust riiul

Lugemata postitus Postitas mäletaja »

Ise kleebid sobiva suurusele plaadile spooni ümber. See on küll lihtsam. Servad võid tammeliistudega ka viimistleda...
uskumatutoomas
külaline

okei, aitäh. aga kas seda spooni on keeruline ise plaadile peale kleepida? Pole seda varem kunagi teinud. ja kust seda spooni saada võiks? Päris bauhofist vist ei leia?
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

uskumatutoomas kirjutas:okei, aitäh. aga kas seda spooni on keeruline ise plaadile peale kleepida? Pole seda varem kunagi teinud. ja kust seda spooni saada võiks? Päris bauhofist vist ei leia?
kasuta internettttti :hello:
uskumatutoomas
külaline

vaaderman kirjutas:
uskumatutoomas kirjutas:okei, aitäh. aga kas seda spooni on keeruline ise plaadile peale kleepida? Pole seda varem kunagi teinud. ja kust seda spooni saada võiks? Päris bauhofist vist ei leia?
kasuta internettttti :hello:
mul ei ole internetti..
trepimees
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas trepimees »

T äispuidust lihtsam aga tunduvalt kallim,spooniga odavam aga vajab pressi.Spooni saab Tallinnast Väärispuidust ja Vana-Narva mnt 17 Kui on teenuse või muud abi helistage 5164568
elor
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas elor »

kui huvi pakun täispuit tammest kilpe
kirjutage kui huvi
elorevard@gmail.com
partner
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas partner »

Olen uus siin portaalis , ja nägin alles nüüd teie kirja , kas tammeriiul valmis ? Oskan nõu anda ja saan materjalidega aidata kui vaja .
ove@partnerpro.ee
Vasta