tammepuust riiul
-
- külaline
tammepuust riiul
Lugemata postitus Postitas uskumatutoomas »
soov teha tammepuust raamaturiiul või siis tammespooniga kaetud. pisut olen elus nokitsenud ja mõned naelad seina löönud, aga eriliseks meistrimeheks ennast ei pea. seega tunduks täispuidust tegemine (ja selle viimistlemine) justkui lihtsam - olen varemgi teinud. samas - oskab keegi üldse öelda, kas mingit tammekilpi kuskilt saada on? ning mis selle m2 hind umbkaudu olla võiks? Samas ütleb sisetunne, et see on vist päris kirves ning mingi spoonitud plaadist tegemine oleks oluliselt odavam. on kellelgi kogemusi, kust saaks ilusat tammespooniga plaati ja palju see maksta võiks?
-
- külaline
Re: tammepuust riiul
Lugemata postitus Postitas mäletaja »
Ise kleebid sobiva suurusele plaadile spooni ümber. See on küll lihtsam. Servad võid tammeliistudega ka viimistleda...
-
- külaline
okei, aitäh. aga kas seda spooni on keeruline ise plaadile peale kleepida? Pole seda varem kunagi teinud. ja kust seda spooni saada võiks? Päris bauhofist vist ei leia?
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
kasuta internetttttiuskumatutoomas kirjutas:okei, aitäh. aga kas seda spooni on keeruline ise plaadile peale kleepida? Pole seda varem kunagi teinud. ja kust seda spooni saada võiks? Päris bauhofist vist ei leia?

-
- külaline
mul ei ole internetti..vaaderman kirjutas:kasuta internetttttiuskumatutoomas kirjutas:okei, aitäh. aga kas seda spooni on keeruline ise plaadile peale kleepida? Pole seda varem kunagi teinud. ja kust seda spooni saada võiks? Päris bauhofist vist ei leia?
Lugemata postitus Postitas trepimees »
T äispuidust lihtsam aga tunduvalt kallim,spooniga odavam aga vajab pressi.Spooni saab Tallinnast Väärispuidust ja Vana-Narva mnt 17 Kui on teenuse või muud abi helistage 5164568
Lugemata postitus Postitas partner »
Olen uus siin portaalis , ja nägin alles nüüd teie kirja , kas tammeriiul valmis ? Oskan nõu anda ja saan materjalidega aidata kui vaja .
ove@partnerpro.ee
ove@partnerpro.ee
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed