Ei arva pahasti, lahendus on originaalne. Olen ise ka kasutanud vent. avade ees vanu malmist tuha luuke noh nii dekoratiivsel eesmärgil.kaminahi kirjutas:Miks nii pahasti ventsahtist arvad? Asjata.
Max
Lugemata postitus Postitas lMaxl »
Ei arva pahasti, lahendus on originaalne. Olen ise ka kasutanud vent. avade ees vanu malmist tuha luuke noh nii dekoratiivsel eesmärgil.kaminahi kirjutas:Miks nii pahasti ventsahtist arvad? Asjata.
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Autorid on seda positust näinud. Mida sina neile kostad?meelisvaiksaar kirjutas:Õhtust.
Ilma mingisuguse informatsioonita on see nagu lamba s...vastu vett. Palun ,enne kui mingi asi postitatakse(või samal ajal)vihjena kellegi peale-- mingigi vinfo juurde lisada.
Kes õpetas,Kes tegi...Kuidas on see seotud Tartu koolitusega jne.
Praegu tundub see..(ilma lisa infota) laimuna.
Meelis Vaiksaar
Tel 53 966 469
Ma vaid ei usu, et sul on sellised vent. avadlMaxl kirjutas:Ei arva pahasti, lahendus on originaalne. Olen ise ka kasutanud vent. avade ees vanu malmist tuha luuke noh nii dekoratiivsel eesmärgil.kaminahi kirjutas:Miks nii pahasti ventsahtist arvad? Asjata.
Max
Lugemata postitus Postitas lMaxl »
Nii kenasid pole mitte, silm on sellist pilti kusagil näinud, ehk Hiiumaal katakombides. Tekkis sama küsimus- kuidas on see šaht seotud õpetajate, Tartu ja potseppadega? Ega see ometi kolle pole...või on, peale ekspertiisi?kaminahi kirjutas:Ma vaid ei usu, et sul on sellised vent. avadlMaxl kirjutas:Ei arva pahasti, lahendus on originaalne. Olen ise ka kasutanud vent. avade ees vanu malmist tuha luuke noh nii dekoratiivsel eesmärgil.kaminahi kirjutas:Miks nii pahasti ventsahtist arvad? Asjata.
Max
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Saab ka nii. Mõtteliselt on tegu ilma rauata pliitaga. Pliital pole ju suitsukogumise ruumi.stupiduser kirjutas:...Suitsukogumisruum puudub.
Millest sa seda järeldada küll võtad?stupiduser kirjutas:
Suitsukogumisruum puudub.
Sellest, et suitsukogumisruum puudubkaminahi kirjutas:Millest sa seda järeldada küll võtad?stupiduser kirjutas:
Küsin uuesti, hästi aeglaselt. Millest sa järeldad, et suitsukogumisruum puudub? Küsisid austatud spetsialistiltstupiduser kirjutas:Sellest, et suitsukogumisruum puudubkaminahi kirjutas:Millest sa seda järeldada küll võtad?stupiduser kirjutas:
Kui ahju lagi algab ukse kohalt siis suitsukogumisruumi jaoks vaba ruum puudub.kaminahi kirjutas:Küsin uuesti, hästi aeglaselt. Millest sa järeldad, et suitsukogumisruum puudub? Küsisid austatud spetsialistiltstupiduser kirjutas:Sellest, et suitsukogumisruum puudubkaminahi kirjutas:Millest sa seda järeldada küll võtad?stupiduser kirjutas:
Soovitan minna kursustele, kus ahjuvalmistamise algtõed selgeks õpetatakse.kaminahi kirjutas:Soovitan sul kommenteerida ja hinnata asju, mida tead. Antud juhul oleksid saanud enne autorilt küsida kui teda avalikult maha hindama hakata. Nõrk.
Soovitad Teadjatstupiduser kirjutas:Soovitan minna kursustele, kus ahjuvalmistamise algtõed selgeks õpetatakse.kaminahi kirjutas:Soovitan sul kommenteerida ja hinnata asju, mida tead. Antud juhul oleksid saanud enne autorilt küsida kui teda avalikult maha hindama hakata. Nõrk.
Eriti nõrk.
Teen nüüd nii, et sinuga jälle ei suhtle. Sobib?stupiduser kirjutas:Teeme nüüd nii, et "edit"nupuga ei trüki 90 protsenti teksti juurde.
Teeme nüüd nii, et ei arvusta pottsepa veebilehte.
Kas Sinu oma on informatiivsem?
ahjumaailm.ee
Ja mine tõepoolest kursustele, kus ahjuvalmistamise algtõed selgeks tehakse.
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Pead minuga koos Stupiduseri Algtõdede Akadeemiase astumaRobi 1 kirjutas:Tundub küll, et Urmase tegemistel on palju jumet ja täpsust!
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025