Mõte seda küsida kukkus nagu taevast ja nüüd ei lähe tagasi enne kui saan targemaks.
  Mõte seda küsida kukkus nagu taevast ja nüüd ei lähe tagasi enne kui saan targemaks.NB Ei taha pakkuda konkurentsi avatud energiaturul

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
 Mõte seda küsida kukkus nagu taevast ja nüüd ei lähe tagasi enne kui saan targemaks.

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Seda siis teoreetilise viitena.
  Seda siis teoreetilise viitena.
Lugemata postitus Postitas It-imees »
Lugemata postitus Postitas Külaline »

Juba tuleb! Räägi, juhata lähemale.Külaline kirjutas:... TEG-i kasutamise puhul ei ole ilmselt üldse nali.
Imelik.

Lugemata postitus Postitas Imelik »

ToreImelik kirjutas:Termoelektrilised generaatorid (alates lk.56) põhinevad Peltieri efektil/elemendil. Kasutegur on küll väike (u.5-20%), kuid
kui soojus raisku ei lähe (kütab tuba või tarbevett, või vajabki seade jahutust) siis on asjal vbl. jumet.
 Ma tean seda, et see on see, mida otsisin
  Ma tean seda, et see on see, mida otsisin  

Lugemata postitus Postitas Imelik »
Minu teada selliseid asju päris tööstuslikult ei toodeta (kasutusvalmid generaatorid). Põhjuseks on ilmselt väike kasutegur ja kõrge hind (räägitaksekaminahi kirjutas: Kuidas siis leida üks katseeksemplar

Ma ei tea metallivaraste generaatorist midagi ja ei ole ka huvi. Huvi ei ole ka nende vastu, mida kasutada ei kõlba. Seega tänud, mida kasutada ei saa.Kalvis kirjutas:Seal Kohtla-Järves oli üks kunagi täitsa üleval. Ja tootis elektritki. Tõenäoliselt metallivargad on selle siiski ära viinud.
On ka veel teisigi tehnilisi lahendusi olemas - aga neil on kõigil üks puudus - nad pole tavaelus kasutatavad ega majanduslikult otstarbekad.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025