28m2 KORTERI KIIRREMONT TALLINNAS
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
28m2 KORTERI KIIRREMONT TALLINNAS
Lugemata postitus Postitas Alicekene »
TEEMA ON PRAEGU LUKKU PANDUD
Viimati muutis Alicekene, 03 Jaan 2012, 00:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- külaline
Re: 28m2 KORTERI KIIRREMONT TALLINNAS
Lugemata postitus Postitas Sul spetsialisti vaja »
Sul on spetsialisti vaja, mitte abilist. Ühelgi nn abilisel pole sellist relvakappi nagu sul seal nõutud. Kui soovid kedagi reaalselt leida ka, siis ei ole mõtet tituleerida spetsialisti oskuste ja tööriistadega isikut abiliseks, et töid lasta soodsamalt teostada. Abiline võib olla suvaline tuttav ka külapealt, kuid antud tööriistade olemaosu nõuab siiski seda, et inimene on juba varem antud valdkonnas töid teostanud. Siis ei ole mõtet loota, et kui tal on 500 euri eest erinevaid tööriistu vaja kaasa võtta, et ta sulle tuleb tööle 5 euro eest tunnis. Ma lugesin siin kuskilt mingit teemat, kus öeldi, et pisikestel töödel nõuda tunnitasu, eesmärgiga soodsamalt saada, on kõige suurem lollus mis üldse olla saab. Iga ehitaja teab oma tunnihinda. Mis sulle siinkohal kahjuks tuleb, on see, et sellise töö puhul ei saa arvestada asja tunni täpsusega, äärmisel juhul saab arvestada poole päeva täpsusega. Kui sa ise seal kohal oled, siis on üsna ebatõenäoline, et ka laisk töömees looderdama hakkab. Korralikul töömehel ju vahet ei ole, kas ta teeb tunnihinde või tükihinde eest tööd, tema teeb koguaeg tööd niikõvasti kuidas jaksab. Endal on selline kogemus, et üks vana käis tükihinnaga peale, temal oli vaja samuti vannituba remontida. Ütlesin tunnihinna, öeldi et teeme ikka tunnihinnaga. Sain siis töö neli tundi enda arvestusest varem valmis. Peremees hakkas arvutama ja nõudis, et tegu oleks tunnihinnaga, mis mul üle jäi, kui temale järele anda, sest olen aus, mis sellest et diil on diil. Siis ükskord sai kokku lepitud ühe teise vanaga samuti tööde hind, tema tungival soovil. Mul oli tollel korral väga raske tööde mahtu hinnata, kuna tuli kokkuvajunud katus üles tõsta ja ära toestada. Arvestasin tööd kolmele mehele viis päeva, tulemus oli kaks ja pool päeva, sest ei pidanud vana katust hakkama alguses maha võtma. Loomulikult tulin taaskord vastu härrale ja arvutasin ümber tunnihinnaks. Ükski ehitaja ei hakka arvestama ka töötunde enda kahjuks, arvutatakse ikka worst-case-scenario järgi. Seega minu soovitus, kasuta otsingumootorit või vastavat teemat ning loe siit foorumist, mis oleks mõistlik maksta tunnihinnaks ning postita see oma teemasse siia. Küll siis sa selle töömehe leiad ka. Kindlasti arvesta seda, et tööriistad maksavad, sinujuurde sõit maksab, et hind liiga pisike ei oleks. Korralik töömees teeb sul selle töö hulga kiiremini ära, kui abiline, lisaks sellele saad töö kvaliteetsema ja ka asjalikumaid soovitusi. Kui soovid ikkagi abilist, siis mine käi kuskil kutsekoolis ja küsi endale sealt mõni õpilane.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Ehitusmees22 »
Lugesin selle tööpakkumise algusest lõpuni ammuli suuga läbi.Tellijal on vaja "abilist" kellel oleks ca 500 euro väärtuses oma tööriistad,oma auto,kes teeks 10 asja korraga ära,kes ei möliseks palju ja kes ei küsiks palju raha.Ja materjalid peab abiline ka ise ostma ja üles vedama.Ja üle 4 euro tunnist küsida oleks ikka kuradi palju.
See on mingi 1.jaanuari nali v6i????
Sul on vaja aastatepikkuse kogemusega ehitajat,kellel on oma tööriistad,oma auto-ilmselt konksuga.Mitte ABILIST
Isiklikult teeks sellist tööd vähemalt 8 eur/tund eest.Teiste sita ületegemine/parandamine on k6ige hullem töö,eriti sellise tellija puhul.Ahjaa-kuna tundud olevat eriline frukt siis tunnihinne läheb siiski 10 euri kanti!Irw!!
Edu!!!!
See on mingi 1.jaanuari nali v6i????
Sul on vaja aastatepikkuse kogemusega ehitajat,kellel on oma tööriistad,oma auto-ilmselt konksuga.Mitte ABILIST
Isiklikult teeks sellist tööd vähemalt 8 eur/tund eest.Teiste sita ületegemine/parandamine on k6ige hullem töö,eriti sellise tellija puhul.Ahjaa-kuna tundud olevat eriline frukt siis tunnihinne läheb siiski 10 euri kanti!Irw!!
Edu!!!!
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
No kuulge, "Sul on spetsilisti vaja" ja "Ehitusmees22", kus kohast te loete välja tööpakkumises teie poolt mainitavad tunnihinde numbrid? Ärge veel fantaseerige, alles küsitakse, mida "abiline" soovib saada.
See, kuidas Alicekene kutsub vajatavat töömeest, on tiba imelik, aga hea "abiline" saab ju ise hinna määrata ja pakkumise saata. Kui pakkumise tekstist rääkida, siis võiksid kõik pakkumised olla sellised konkreetsed ja teostavate tööde kohta pole vaja hakata esitama pikka lisaküsimuste nimekirja. Mulle meeldis, kuigi on paar "vaieldavat" punkti, mis minu arvates peaks jääma ikkagi Alicekese enda mureks, eriti kui ta sellised tingimused kehtestab.
See, kuidas Alicekene kutsub vajatavat töömeest, on tiba imelik, aga hea "abiline" saab ju ise hinna määrata ja pakkumise saata. Kui pakkumise tekstist rääkida, siis võiksid kõik pakkumised olla sellised konkreetsed ja teostavate tööde kohta pole vaja hakata esitama pikka lisaküsimuste nimekirja. Mulle meeldis, kuigi on paar "vaieldavat" punkti, mis minu arvates peaks jääma ikkagi Alicekese enda mureks, eriti kui ta sellised tingimused kehtestab.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas juhainen »
äää,kuda mõista seda kohta,et teeme tükihinnaga aga tädikene teeb ise ka koguaeg midagi ja siis võtab maha kuskilt,ei tea kust ja ei tea mida.aga hanke ettevalmistuseks tehtud higivalamise eest panen ikka 10 punni ära.kaheteistkümnest võimalikust.ja kui nüüd edasi fantaseerida,siis kust me teame,et see abiline,kes appi tuleb on üldsegi meessoost.eestis on olemas ka väga võimekaid naisplaatijaid ja laminaadispetse.rääkimata värvipaigaldajatest ja muidu vahvatest võõparitest.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ei ole tänapäeval milleski eriti kindel ja on olemas võimalus, et sellel "tädikesel" on olemas ka pikk habe ja noku.juhainen kirjutas:äää,kuda mõista seda kohta,et teeme tükihinnaga aga tädikene teeb ise ka koguaeg midagi ja siis võtab maha kuskilt,ei tea kust ja ei tea mida...

Eelmisel sajandil tegutses üks vihane meessoost muusik esinejanimega Alice Cooper.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Lugemata postitus Postitas terasroos »
Alicekene on korralikult vaeva näinud, et kirjeldada, mida vaja teha. Lihtsamalt ja täpsemalt saaks ikkagi nii, et tullakse koha peale vaatama ja räägitakse ära mida soovitakse. Ma oleksin tööst huvitatud küll aga piltide järgi ma hinda ei sooviks teha. Vaataks koha peal üle ja siis ütleksin hinna. Tööriistadest ja oskustest puudust küll ei tuleks. Kui on huvi siis: terasroos@hot.ee
Ah jaa : Head Uut Aastat ka kõigile
Ah jaa : Head Uut Aastat ka kõigile

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külaine »
lugesin siin teemas ühte postitust keegi külaine kirjutab et kui abilist vajad siis siis mine kutse kooli võtta õpilane selle kohapealt vaidlen vastu et usu või ära usu tänapäeva oored kes viitsivad tööd teha nad teevad väga head tööd isegi paremini kui mõni 10 aastaid töödanud töömees kes joob ja kui rahah otsas tuleb tööle ja kui palgapäev on jälle kadunud ,lihtsalt kõik arvavad et noored teevad sitta ja nad ei oska midagi ja neile ei antagi sellepärast võimalust aga uskuge mind tean päris palju kutsekooli õpilasi kes teevad väga palju tööd ja üsna hästi ja nad õppivad väga kiiresti mingit vanat hobust ei hakka ümber õppetama et tee seda nii hoopis et nii saab kiiremini ja lihtsamalt vanal töömehel on om võtted sisse kulunud aga noo töömees ta õppib igapäev midagi uut ja kui midagi valesti teeb siis ta järgmine kord teab et enam seda samam viga ei tee .olen ise ka suht noor paar aastat tagasi lõppetasin kutse kooli ei osanud enne kutsekooli kellutki käes hoida nüüd võin laduda korstnaid olen isegi ühe pliidi valmis teinud muidugi kontrollis mind vana pottsepp ja praegu olen plaatija ja sellega ma oma leiva lauale toon niiet pole need kutseka inimesed nii sittad midagi kui kõik siin kiruvad kõik alustavad vaikselt aga varsti tulevad noored peale siis vanad võivad pensionile minna
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Loe nüüd oma jutt rahulikult läbi ja vaata kas ise saad midagi aru. Lause alguses võiks ikka olla suur täht ja mõni kirjavahemärk ei teeks ka paha.
Lugemata postitus Postitas Alicekene »
Tänan! Praegu on abiline leitud. Ärge tulevikus siin väga palju jutustage, tulge ikka kiiresti kohapeale vaatama. Praegune töömees sai 10 minutiga pakkumise valmis. Edaspidiste pakkumisteni!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu