Tänan juba ette vastuste eest
Lugemata postitus Postitas n25 »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas villu20 »
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Olen seda tulemust näinud siis kui ta valmis sai ja tõesti oli fantastiline ja sobis selle kempsu interjööriga/stiiliga. Tänapäevase potiga välikemmergu variant, kus pott ei olnud mitte eraldi seisev üksus, vaid oli peidetud täislaiuses puitraami sisse. Vähemalt esimesel 10-l külastusel igav ei hakka, on mida lugeda (vanad ajalehed küll, aga minu jaoks veel läbi lugemata)!villu20 kirjutas:Olen kliendi soovil pidanud ´´tapeetima´´ mulkide kohalikku ajalehte ´´Sakala´´ seina ning yle lakkima. Täpseid tootenimetusi ei mäleta aga mingeid eritooteid kyll mitte. Tavaline tapeediliim ja lakkisin täisläikiva ning väga jõhkralt haisva lakiga, vist neli vöi isegi viis korda ja tulemus jäi vahva...
Mida sa hing veel tahad, ilus tulemusmadis64 kirjutas:Tulemus siis umbes selline (silm hetkel veel lakitud ja lakkimata pinna eraldusjoont tabada ei suuda):
P2012-07 01 b800.jpeg
Lugemata postitus Postitas n25 »
Sametrulliga, aga mõnes poes ka velvetrulli nime all müügil.n25 kirjutas:... Küsin veel üle, et mislaadi rulliga lakkida võiks, neid on ka poes n varianti ning ise küll orienteeruda ei oska?
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Mul abikaasa tegi selle töö juures paar esimest tõmmet rulliga ja haaras siis otsustavalt pintsli järele - tapeet imas lihtsalt niipalju lakki sisse, et rulliga olekski seda nühkima jäänudki.n25 kirjutas:Küsin veel üle, et mislaadi rulliga lakkida võiks, neid on ka poes n varianti ...
Lugemata postitus Postitas tarm_ »
Lugemata postitus Postitas saarlane »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Minu eelpool postituses mainitud tapeedi kleepisin seina Kiilto MasterPro-ga ja klienti lakkis laevalakiga (vist läikeastmega 20 ja see on nn. lahusti baasil).tarm_ kirjutas:...Kas keegi pädev oskaks öelda mis see õige lakk ja/või liim võiks olla?
Lugemata postitus Postitas euromaaler jr »
tervitused tarmile.tarm_ kirjutas:Siiani on edukalt läinud, üks kiht lakitud. Nii liim kui lakk on eeskujulikult käitunud
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025