Millest selline kõhklev arvamus? Loomulikult klient! Küsisin veel kompensatsiooni lisatöö ja moraalse trauma eest, aga ei tahtnud esialgu vabatahtlikult maksta, kuid 24h Alutaguse laantes, lühikeste varrukaga särgis "puud kallistades" pani teda meelt muutma. Kusjuures ta maksis veel kinni Eestimaa ürgse looduse tutvustamise ehk Alutaguse laantesse edasi-tagasi sõidu kulud km tariifi ja ajakulu tunnitariifi alusel.vaene tellija kirjutas:ja kes selle elukestva õppe kinni maksis. tõenäoliselt klient, sest "hüpersuper" ehitaja tegi ju tööd. likvideeris oma praaki
Hoiatav kogemus ehk ärge seda järgi tehke!
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Re: Hoiatav kogemus ehk ärge seda järgi tehke!
Lugemata postitus Postitas Urmas »

- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »

ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külaline2 »
1.Sakreti krunt QG on mõeldud betoonpindadele mitte värvitud pindadele - seega vale kasutus.
2.Mp 75 minimaalne kihipaksus 5mm - seega kihipaksus 1-2-3 vale kasutus.
3.Mp 75 on mõeldud betoon-,kivi- või varem krohvitud pindadele, mitte värvitud pindadele - seega vale kasutus.
4.Sellepärast sein kukuski külili maha !

Edu ja jõudu!
-
- autodidakt
1. Ei ole. Külaline2 võiks tähelepanelikumalt lugeda SakretQG tootejuhendit või mõnda minu eelnevat postitust, kus olen välja toonud rõhutatult tsitaate SakretQG tootejuhendist selle sobivusest ka varem värvitud pinadele.külaline2 kirjutas:Vastuseks Urmasele.
1.Sakreti krunt QG on mõeldud betoonpindadele mitte värvitud pindadele - seega vale kasutus.
3.Mp 75 on mõeldud betoon-,kivi- või varem krohvitud pindadele, mitte värvitud pindadele - seega vale kasutus.
4.Sellepärast sein kukuski külili maha !![]()
Edu ja jõudu!
2. Tead, see 1-2-3 oli täiesti umbes öeldud, sest tõesti ei hakanud mõõtma konkreetselt, sein lainetas. Krohvil on juba täitetera suuruski seal 1mm ringis ja krohvimisel ma nühi segu kunagi nii õhukeseks.
3. Ei ole. Võib vabalt kasutada ka varem värvitud pindadel, kuid vajab eelnevat töötlemist ehk kruntimist kvartsliiva sisaldava nakkekrundiga. Et teaksid, siis ka kipsplaatidele on lubatud kanda.
4. Ei kukkunud eelnevalt loetletud kolme punkti pärast maha- madala temperatuuri ja niiskuse koosmõju oli hoopis!

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- külaline
Tore, et sa nii kindel oled. Kas oskad leida need kohad, kus on kirjas, et Sakret QG ja Mp 75 on kasutamiseks värvitud pinnal. http://www.sakret.ee/et/toodangukataloo ... /cat_id=20Urmas kirjutas:1. Ei ole. Külaline2 võiks tähelepanelikumalt lugeda SakretQG tootejuhendit või mõnda minu eelnevat postitust, kus olen välja toonud rõhutatult tsitaate SakretQG tootejuhendist selle sobivusest ka varem värvitud pinadele.külaline2 kirjutas:Vastuseks Urmasele.
4.Sellepärast sein kukuski külili maha !![]()
Edu ja jõudu!
2. Tead, see 1-2-3 oli täiesti umbes öeldud, sest tõesti ei hakanud mõõtma konkreetselt, sein lainetas. Krohvil on juba täitetera suuruski seal 1mm ringis ja krohvimisel ma nühi segu kunagi nii õhukeseks.
3. Ei ole. Võib vabalt kasutada ka varem värvitud pindadel, kuid vajab eelnevat töötlemist ehk kruntimist kvartsliiva sisaldava nakkekrundiga. Et teaksid, siis ka kipsplaatidele on lubatud kanda.
4. Ei kukkunud eelnevalt loetletud kolme punkti pärast maha- madala temperatuuri ja niiskuse koosmõju oli hoopis!
http://www.knauf.ee/www/media/pdf/eesti ... 5_2013.pdf.
Ja, et sa teaksid, et ma teadsin enne sinu teavitust, et kipsplaati saab kipskrohviga krohvida.
Ja veel - värvitud pinda saab krohvida - Betokontakt + Rotband.
Aga nagu seni tundunud on siis ega sind teiste tarkused ei huvita sul seda endal kuhjaga üle. Ma lihtsalt vastasin sinu küsimustele.
-
- autodidakt
Selle teema eelmisel lehel on ju minu poolt viidatud SakretQG allikale ja see sinu poolt nõutud veel punasega rõhutatud, kuigi jah, väike aps on sisse tulnud, mitte lk15, vaid lk28 on kõik see ilusti kirjas. Lihtsalt otsida tuleb põhjalikumalt!külaline2 kirjutas:Tore, et sa nii kindel oled. Kas oskad leida need kohad, kus on kirjas, et Sakret QG ja Mp 75 on kasutamiseks värvitud pinnal. http://www.sakret.ee/et/toodangukataloo ... /cat_id=20
http://www.knauf.ee/www/media/pdf/eesti ... 5_2013.pdf.
Ja, et sa teaksid, et ma teadsin enne sinu teavitust, et kipsplaati saab kipskrohviga krohvida.
Ja veel - värvitud pinda saab krohvida - Betokontakt + Rotband.
Aga nagu seni tundunud on siis ega sind teiste tarkused ei huvita sul seda endal kuhjaga üle. Ma lihtsalt vastasin sinu küsimustele.

Peale kantav igat liiki müüritistele, betoonpindadele,
samuti kandvatelele krohvialustele pindadele.
Allikas http://www.knauf.ee/www/media/pdf/eesti ... 5_2013.pdf
Ja kuidas sina seda tõlgendaks?
Ära nüüd hakka solvuma, see ei ole mõeldud sulle isiklikult, aga üldiselt nimetatakse lugemisest arusaamist funktsionaalseks lugemisoskuseks. Võtsin esimese ettejuhtuva seletuse sellele sõnaühendile.
Funktsionaalne lugemisoskus (literacy) on oskus mõista, hinnata ja kasutada kirjalikke tekste ning tegeleda nendega selleks, et ühiskonnas edukalt toimida, saavutada oma eesmärke ning arendada oma teadmisi ja võimeid.
Allikas http://www.hm.ee/index.php?0513473
Miks ei huvita teiste tarkused, ikka huvitavad, aga need tarkused peavad targad olema, muidu kasutan oma kahte kõrva- ühest sisse ja teisest välja.

Ega minagi hetkel muud ei tee kui enam-vähem viisaka inimesena(enda arvates

-
- külaline
Bla-bla- bla...! Sinu funktsionaalse jutustamise ja hakkamasaamise oskuse juures on sul sein külili põrandal maas.
Pealkirjas mainid, et ärge seda järgi tehke ja siis kiidad lehekülgede kaupa kui õigest sa kõike tegid! Päris funktsionaalne loogika või mis?
Selliseid õnnetuid juhtumeid on varemgi kohatud kus keegi "tark" on Mp-ga kukkunud värvitud pinda pahteldama ja siis, kui mõistus otsa sai, on ära kadunud.
Vastust ei oota ja edasi vaielda ei kavatse. Sinul sinu tõde ja minul enda oma.

-
- autodidakt
Kui sa ikka veel ei saanud aru, miks krohv maha kukkus, siis kahjuks ei saa ma sind selles enam aidata. Jääb üle ainult kaks varianti- kas sa mängid lolli või oledki loll?külaline2 kirjutas:Urmasele!
Bla-bla- bla...! Sinu funktsionaalse jutustamise ja hakkamasaamise oskuse juures on sul sein külili põrandal maas.
Pealkirjas mainid, et ärge seda järgi tehke ja siis kiidad lehekülgede kaupa ...
Kas sa ikka lugesid teemat algusest peale ja mõtlesid natuke kaasa kah või ainult otsisid tuttavaid täheühendeid, mõni sõna kokku veerida ja siis tarka mängida?

Annan sulle veel ühe vihje, mida pidasin ka ise krohvi allakukkumise põhjuseks.
fgh kirjutas:...Küsimus on ilmselgelt nakkes aluspinnaga ja probleem on ilmselt liigses õhuniiskuses mis takistas krundi kuivamist ja naket. Antud krundi ettenähtud kuivamisaeg peaks olema 4 tundi, aga eks õhuniiskuse küllastumine viib selle aja pea lõpmatuseni...

-
- külaline
Soovitan: käitumiskursused ja tugevamad ravimid!Urmas kirjutas:Kui sa ikka veel ei saanud aru, miks krohv maha kukkus, siis kahjuks ei saa ma sind selles enam aidata. Jääb üle ainult kaks varianti- kas sa mängid lolli või oledki loll?külaline2 kirjutas:Urmasele!
Pealkirjas mainid, et ärge seda järgi tehke ja siis kiidad lehekülgede kaupa ...
Kas sa ikka lugesid teemat algusest peale ja mõtlesid natuke kaasa kah või ainult otsisid tuttavaid täheühendeid, mõni sõna kokku veerida ja siis tarka mängida?
Annan sulle veel ühe vihje, mida pidasin ka ise krohvi allakukkumise põhjuseks.fgh kirjutas:...Küsimus on ilmselgelt nakkes aluspinnaga ja probleem on ilmselt liigses õhuniiskuses mis takistas krundi kuivamist ja naket. Antud krundi ettenähtud kuivamisaeg peaks olema 4 tundi, aga eks õhuniiskuse küllastumine viib selle aja pea lõpmatuseni...

-
- autodidakt
Pimeda viid veel metsa, aga mida hulluga(külaline2) peale hakata?külaline2 kirjutas: Soovitan: käitumiskursused ja tugevamad ravimid!![]()
![]()

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Oleks 10 mm krohvi seina pandud, oleks "toetuspind" suurem olnud? Ma arvan, et rohkem kg oleks maha kukkunud, ei muud.

Või mis see loogiline põhjendus siisn külaline2 täpsemalt leiab olevat?
Disclaimer: ei oma mingit seost ei mainitud ehitustarvete, objekti, ehitaja ega õldse ehitusega seonduvaga.
-
- autodidakt
Külaline kirjutas: ... Oleks 10 mm krohvi seina pandud, oleks "toetuspind" suurem olnud? Ma arvan, et rohkem kg oleks maha kukkunud, ei muud....

Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu