Suurema osa olen minagi pildimaterjali uurides sebinud ja kui midagi konkreetset ,siis olen alati ikka tõlkimise vaeva ka ette võtnud. Mida pea ei võta aitab masin ja siis kahepeale kokku saab teada küll. Aga aega võtab palju, seesamuse pärast ei meeldigi kui tahetakse kõike täisküpselt kätte.
Kirjutasid , et meeldib minu lähenemine. Olen oma lihtsuse kiiksuga paljud sassi siin ajanud aga nii jääb. Püüan edasi just selles suunas.

Ukseraam siis vasakul ja selle 2-kordse villa all kinnitused , 6x70 mm kruvi . villa peale tuleb sobivas suuruses ca 5mm paksune met. plaat.
Aga tüdruk oli tubli, et oma elamuse, nukruse viisi ja sõnad veel peale teatriõhtut klaverisse salvestas. Ka vaid üks ahi võib sind kogu elu soojendada ja maja katta. Iseenda loodud. Omal viisil.
kena köik
ps http://www.pyromasse.ca/ru_menu.html

..kas siis tõesti suurem enamus puruks läheb...Suure keraamilise panin hiljuti Ahvenamaal ja mees ei jõua ära kiita. Ikka seda pliidiplaati
 ..kas siis tõesti suurem enamus puruks läheb...Suure keraamilise panin hiljuti Ahvenamaal ja mees ei jõua ära kiita. Ikka seda pliidiplaati   

,kuigi jah,lagi ikka valatakse ja muid osi ka,nu aga kolle sillatakse peaaegu alati metalliga.Mida kostate
 ,kuigi jah,lagi ikka valatakse ja muid osi ka,nu aga kolle sillatakse peaaegu alati metalliga.Mida kostate 
 .Ma tõesti ei tea,millest see on kõik tingitud,kas valedest kütmisvõtetest,mingitest tõmbeprobleemidest, aga see ahi nägi esiküljelt välja täiesti süsimust,selline tunne,et suits ei käi mitte korstna kaudu, vaid ahju ukses ja küpsetusahju uksest.Silma hakkasid ka korralikud praod esiküljel,nii koldeukse ja küpsetusahju ukse vahelisel alal,kui ka edasi küpsetusahju ukse pealt ülesse serva välja,seal üleval oli ikka tõsine pragu mis jooksis astmeliselt mööda kivivuuki.Ma ei usu,et meister oleks mingeid konstruktsioonilisi vigu teinud.Kusagil siin on meelde jäänud sellised laused,ma arvan,et nad on rohkem jutu sees naljana öeldud meistri poolt,et unibuildi pole võimalik lõhki kütta ja isegi üleskutse tuleb meede kellegile,et tule ja küta mu ahi lõhki.Ma nüüd veendusin,et olgu kui tahes hea meister,pragunematut ahjutüüpi pole olema,iga ahi on võimalik ära rikkuda,ma kaldun arvama,et nii ka seal oli,vaevalt,et need olid ehituslikud vead
.Ma tõesti ei tea,millest see on kõik tingitud,kas valedest kütmisvõtetest,mingitest tõmbeprobleemidest, aga see ahi nägi esiküljelt välja täiesti süsimust,selline tunne,et suits ei käi mitte korstna kaudu, vaid ahju ukses ja küpsetusahju uksest.Silma hakkasid ka korralikud praod esiküljel,nii koldeukse ja küpsetusahju ukse vahelisel alal,kui ka edasi küpsetusahju ukse pealt ülesse serva välja,seal üleval oli ikka tõsine pragu mis jooksis astmeliselt mööda kivivuuki.Ma ei usu,et meister oleks mingeid konstruktsioonilisi vigu teinud.Kusagil siin on meelde jäänud sellised laused,ma arvan,et nad on rohkem jutu sees naljana öeldud meistri poolt,et unibuildi pole võimalik lõhki kütta ja isegi üleskutse tuleb meede kellegile,et tule ja küta mu ahi lõhki.Ma nüüd veendusin,et olgu kui tahes hea meister,pragunematut ahjutüüpi pole olema,iga ahi on võimalik ära rikkuda,ma kaldun arvama,et nii ka seal oli,vaevalt,et need olid ehituslikud vead  ,kuigi praod olid üsna korralikud,mitte mingid kosmeetilised mikropraod.Olen isegi lõhkiköetud Nunnauuni näinud.Kahju,et mul telefon pilti ei tee,aga võibolla ongi parem,et see pilt jääb siia panemata,sest see mis seal on juhtunud oleks ikka kole kontrast võrreldes selle esimese pildiga ja muude tööde kõrval.Ma ei tea,kas omanik peab sellist seisukorda normaalseks,ma ei mõista ,kuidas saab ahi selliseks eest muutuda,hea küll kui vast uks hooga lahti teha,et mingit suitsu võib siis sisse tulla aga no nii mustaks ma ei usu,see küll ei lähe.Seal oli selline tunne,et nagu oleks tuli käinud välja nii ahju ukses kui ka küpsetusahju uksest,nu igatahes oli pilt masendav.Ma ei tea kas omanik on härra meistriga ühendust võtnud,nu igatahes normaalne see olukord seal küll polnud.Ehk oskab meister ise mingi kommentaari jagada,või on vaatams käinud,see pole ju kaugel.Mina igatahes ei oska küll seisukohta võtta,olen segaduses,kuidas selline olukord on saanud tekkida.Olen pisut pettunud,sellist tulemust ma ei osanud küll kõigevähemat oodata,kui seda ,mida nägin.
 ,kuigi praod olid üsna korralikud,mitte mingid kosmeetilised mikropraod.Olen isegi lõhkiköetud Nunnauuni näinud.Kahju,et mul telefon pilti ei tee,aga võibolla ongi parem,et see pilt jääb siia panemata,sest see mis seal on juhtunud oleks ikka kole kontrast võrreldes selle esimese pildiga ja muude tööde kõrval.Ma ei tea,kas omanik peab sellist seisukorda normaalseks,ma ei mõista ,kuidas saab ahi selliseks eest muutuda,hea küll kui vast uks hooga lahti teha,et mingit suitsu võib siis sisse tulla aga no nii mustaks ma ei usu,see küll ei lähe.Seal oli selline tunne,et nagu oleks tuli käinud välja nii ahju ukses kui ka küpsetusahju uksest,nu igatahes oli pilt masendav.Ma ei tea kas omanik on härra meistriga ühendust võtnud,nu igatahes normaalne see olukord seal küll polnud.Ehk oskab meister ise mingi kommentaari jagada,või on vaatams käinud,see pole ju kaugel.Mina igatahes ei oska küll seisukohta võtta,olen segaduses,kuidas selline olukord on saanud tekkida.Olen pisut pettunud,sellist tulemust ma ei osanud küll kõigevähemat oodata,kui seda ,mida nägin.
 Inimene ikka õpib kogu elu ja tahaks ka teada saada ,et sellist asja ei juhtuks rohkem.Minuarust ei ole see kaminahi vaid ahi.Kui kütmata ahjul ja pliidil oleks otse lõõr siis ei tohiks tõmbe probleemi tekkida,kui ei ole siis küll.Ja ma arvan ,et kaminahi võtab nüüd küll sõnad tagasi kui ta ütles ,et tema ahju ei saa puruks kütta.
 Inimene ikka õpib kogu elu ja tahaks ka teada saada ,et sellist asja ei juhtuks rohkem.Minuarust ei ole see kaminahi vaid ahi.Kui kütmata ahjul ja pliidil oleks otse lõõr siis ei tohiks tõmbe probleemi tekkida,kui ei ole siis küll.Ja ma arvan ,et kaminahi võtab nüüd küll sõnad tagasi kui ta ütles ,et tema ahju ei saa puruks kütta.